Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz ted je mi lito tech 35158 zklamanych lidi, az zjisti, ze jim hra nevysla kdy mela a nesplnila pulku veci, ktere jim Vavra nasliboval...
    • I kdyby jsi měl pravdu, tak bych se na tu hru těšil. Mě stačí ten soubojovej systém a místo kde se hra odehrává. Zbytek je omáčka kolem. *3* Mám už zaplaceno a čekám až mi to přijde. *3*
    • Zklamaných je jen pár a to jsou ty a tobě podobní, kteří budou úspěch KS kampaně ještě dlouho rozdýchávat.
    • Bože ty jseš blbec...
  • A co na to žid Kabala?Pardon chtěl jsem říct Bakala.Ten v tom má také nemalý podíl určitě bude jen rád. *3*
  • Snad budou ty boje podporovat něco jako Wii ovladač. Případně je ještě změní. Tak jak to je, to bude zábavné pár soubojů a pak to bude opruz.
    • Koukám, že těch co spapali Šalomounův feces neubývá. Šikovnej, že z videa poznáš, že bude ovládání v soubojích k ničemu. Tleskám tvojí neskrývaný hlouposti.
      • Promiň, tati.
  • Paulcz
    Hru jsem na Kickstarteru podpořil, ale dlouho jsem váhal, protože tento typ projektu je dost mimo meze KS dle mého soudu. Navíc o tom mluvil sám Dan Vávra v jednom z podcastů ("KS je pro lidi co nemají peníze" a pro "nováčky v oboru"). Po KS by měla přijít další evoluce v té podobě, že ten kdo přispěje se stane investorem a jeho vklad se mu zúročí po vydání hry a při zisku firmy.
    • Jo počítal jsem to, že kdyby se rozdělili zisky 30 procent Warhorse a 70 procent backeři, tak při zisku 1 miliardy Korun českých by průměrný zisk byl 241 Liber (mínus počáteční investice) Takže by průměrný backer vidělal kolem 200 Liber a k tomu dostal hru zadarmo. *1* Tento postřeh jsem již psal na FB Warhorse. :)
      • to by museli prodat přes 1 300 000 kopií a kde máš zisk pro bakalu díky kterýmu vůbec něco ytvořili a mohli uspět na kickstarteru
        • Paulcz
          Je to hodně orientační. Backeři zaplatili 36% vývoje hry (z odhadovaných 100 mil.), Bakala tedy pravděpodobně zaplatí zbylých 64 mil. Zkusil jsem také rychlý výpočet a s 1 000 000 prodaných kopií (1 hra za 700 kč) - 30% (daně, poplatky, Kickstarter dárky), 35384 backerů (každý průměrně investoval 1034 Kč) a každý by zpět dostal průměrných 2156 Kč "čistého" + hru (akorát by ještě zaplatil 15% daň z kapitálového výnosu nebo něco takového). WH + Bakala by se rozdělili o cca 490 mil.
    • No aspon vidis ze i Vavra se muze mylit.
      A s temi vklady-to mi prijde jako utopie. I kdyz na druhou stranu treba takova Entropia Universe(MMORPG hra) to uz nejaky patek ma. Koupite si akcie planety(za herni menu nebo za real) a kazdy tyden dostavate ''dividendy'' dle toho jak zrovna ktera planeta vydelava. A jen pro zajimavost-navratnost invetsice do jedne ''akcie'' je priblizne 4 roky *3*
      • ucho
        no vávra se nemýlil :) oni peníze měli a na kickstarter lízt nepotřebovali, chtěli jít přes publishera. kickstarter byl víceméně jen nouzovka, ke které holt došlo...
      • Paulcz
        On pak tu debatu trošku stočil a mluvil o tom, že o kampani pro Kingdom Come uvažuje na KS, ale je to takový poměrně sobecký nejdříve někomu vyčítat jeho obchodní model na KS a pak vymyslet v podstatě "ještě něco horšího s Bakalou za zády" :) No utopie, to je normální byznys. Nemám prachy, zajdu za investorem, ten mě vyhodí tak zajdu za 1000 investorama kde mi každý trošku dá a já jim to zúročím a vyplatím. To je hodně fér. Jeff Bezos (Amazon) chce něco takového údajně rozjet.
      • A pro jeste vetsi zajimavost je to presne 6-10 PED(herni mena), coz v realnych penezich dela 0.06 az 0.1 $ tydne/akcie.
  • ...ale jo, nato ze ta kickstarter kampan byla docela podelana, to dopadlo dobre a to me tesi
    • Fordzy
      Ty jsi podělanej jdi se přebalit.
    • Mart9
      hahaha...
    • v čem podělaná, ty chytrýsku?
  • Hateři si rvou vlasy. Jak je možné, že ten hrůzostrašný Vávra, který neumí anglicky a nemá rád nejlepší a nejdokonalější hru na světě, je tak úspěšný a jeho dílo je momentálně velkým hitem? *2*
    • Chlape *1* Předem říkám hru jsem podpořil, ale pochybuji ,že někdo z místních trollů, haterů a blbců si rval vlasy kvůli úspěchu Vávry.To je zas blbost něco takového vykládat,že si lidé kvůli tomu rvou vlasy....
    • Vavrovych 100 duvodu nikdy nebylo mysleno zcela vazne a lide jako ty to nikdy nepochopili. Proto se pak ptas na zbytecne veci.
      • to je sranda, kolik lidí tady nechápe sarkasmus *7*
        • A kdo to ma prosim te poznat? Na foru kde je kazdy 1.5 prispevek hate nejakeho zapskleho pubertaka. Na tohle ti smajlik nestaci. *2*
    • Vavra pokial viem vacsinou povedal ze sa pri tej hre bavil len ho vela detailov iritovalo
    • Hmm..Vavra je mi sympatickej a jeho hra taky, přitom mam rad Skyrim..moc ti do te tve rovnice nepasuju vid:)

Uspech kick je bezva, ale všechno se ukaze az hra skutecne vyjde, zatím to vypada dobře, ale to vypadaly i jiné hry nez vysli.
    • fallanga
      Moc se o něj nezajímám, takže se hloupě zeptám: Jakou hru?
      • on mysli asi Skyrim
        • fallanga
          Díky ti.
  • Jack1947
    Nezbyva mi nez se pripojit k ostatnim: CON GRATULATIONS!
    • http://www.youtube.com/watch?v=1cuu0I7oZWU
    • Co to má společného s českou herní scénou? *8*
  • fallanga
    Přeji jim to chlapcům. Jen aby neusnuli na vavřínech a pořádně makali.
  • Měl jsem dilema jestli přispět na hru nebo na odboj proti židobolševikům.Na hru jsem nepřispěl.
  • Teď dají 100k liber Kickstarteru a budou obě strany šťastné. Gratuluji.
    • fallanga
      Když použiješ kalkulačku, tak zjištíš, že Kickstarter získá "pouhých" 55000 liber.
      • On Kickstarter bere jen 5%? Oká, myslel jsem, že 10%.
        • fallanga
          Pouze 5%.
          • I tak je to něco přes 50 tisíc liber, což je docela kotel. Ale přeci jen... stále lepší dát 50 tisíc liber, než nic nemít.
            • fallanga
              Tak, jasně, ale oproti tomu, co získá WH je to nic.
    • Kickstarter dostává 5%
    • Chim
      ... ta matematika, je to dneska na základních školách bída.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit