Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Teď dají 100k liber Kickstarteru a budou obě strany šťastné. Gratuluji.
-
-
Když použiješ kalkulačku, tak zjištíš, že Kickstarter získá "pouhých" 55000 liber.
-
-
On Kickstarter bere jen 5%? Oká, myslel jsem, že 10%.
-
-
Pouze 5%.
-
-
I tak je to něco přes 50 tisíc liber, což je docela kotel. Ale přeci jen... stále lepší dát 50 tisíc liber, než nic nemít.
-
-
Tak, jasně, ale oproti tomu, co získá WH je to nic.
-
-
-
-
-
Kickstarter dostává 5%
-
... ta matematika, je to dneska na základních školách bída.
-
-
Snad budou ty boje podporovat něco jako Wii ovladač. Případně je ještě změní. Tak jak to je, to bude zábavné pár soubojů a pak to bude opruz.
-
-
Koukám, že těch co spapali Šalomounův feces neubývá. Šikovnej, že z videa poznáš, že bude ovládání v soubojích k ničemu. Tleskám tvojí neskrývaný hlouposti.
-
-
Promiň, tati.
-
-
-
Ale ten Sean Bean asi nebude co? :/
-
-
Proc by ne? Ono to neni zase tak drahe. Dokonce jsem cetl, ze nejaky herec nadaboval svou herni postavu na dalku pres telefon.
-
-
přes telefon se daboval celý Skyrim, zavolali hercům ve dvě ráno, ať jim to celé odkecají do telefonu a podle toho to i vypadalo.
-
-
To by nebylo jisté ani kdyby se vybralo o milion víc. Nemyslíš, že to taky tak trochu záleží na tom herci, potažmo jeho agentech? :)
-
-
Ten herec by měl Dana prosit na kolenou, jestli by mohl být součástí takové skvělé hry.
-
-
Už je to tady trapné, jak Vávrovi všichni lezou do pr*ele. Měl jsem o tu hru daleko větší zájem, než před tadytím debilním hypem v posledních týdnech. Ano vybrali hodně peněz, je to pěkné a já doufám, že se jim poštěstí, ale nepřehánějte to zase tak. Co se týče Vávra vs Bean. Já myslím, že s tím prošením by to bylo naopak.
-
-
Vávru znám, nějakého Beana ne, tak nevím, jestli by to bylo naopak.
-
-
Zkus se zeptat spíš celosvětově, ne v ČR....
-
-
-
-
-
Vraj iba mr. Bean
-
-
Uz ted je mi lito tech 35158 zklamanych lidi, az zjisti, ze jim hra nevysla kdy mela a nesplnila pulku veci, ktere jim Vavra nasliboval...
-
-
I kdyby jsi měl pravdu, tak bych se na tu hru těšil. Mě stačí ten soubojovej systém a místo kde se hra odehrává. Zbytek je omáčka kolem. *3* Mám už zaplaceno a čekám až mi to přijde. *3*
-
Zklamaných je jen pár a to jsou ty a tobě podobní, kteří budou úspěch KS kampaně ještě dlouho rozdýchávat.
-
Bože ty jseš blbec...
-
-
Nezbyva mi nez se pripojit k ostatnim: CON GRATULATIONS!
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=1cuu0I7oZWU
-
Co to má společného s českou herní scénou? *8*
-
-
Jsem zvědav na ten jejich e-shop. Údajně má být většina balíků stejná jako na KS.
Tedy možnost získat fyzické odměny jako bednu kde bude nějaké rytí, minci, figurku a trička by mělo zůstat. -
3,5 pul roku od kampane, where is that f... game?? :))
jako doufam ze ks bublina uz definitevne splaskla, -
Neurážet primáty, prosím! *9*
-
-
Na primatech se casto dela vyzkum, to neni zadna hanba. Neboj, nikto nas tim neurazi. *4*
-