Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď dají 100k liber Kickstarteru a budou obě strany šťastné. Gratuluji.
    • fallanga
      Když použiješ kalkulačku, tak zjištíš, že Kickstarter získá "pouhých" 55000 liber.
      • On Kickstarter bere jen 5%? Oká, myslel jsem, že 10%.
        • fallanga
          Pouze 5%.
          • I tak je to něco přes 50 tisíc liber, což je docela kotel. Ale přeci jen... stále lepší dát 50 tisíc liber, než nic nemít.
            • fallanga
              Tak, jasně, ale oproti tomu, co získá WH je to nic.
    • Kickstarter dostává 5%
    • Chim
      ... ta matematika, je to dneska na základních školách bída.
  • Snad budou ty boje podporovat něco jako Wii ovladač. Případně je ještě změní. Tak jak to je, to bude zábavné pár soubojů a pak to bude opruz.
    • Koukám, že těch co spapali Šalomounův feces neubývá. Šikovnej, že z videa poznáš, že bude ovládání v soubojích k ničemu. Tleskám tvojí neskrývaný hlouposti.
      • Promiň, tati.
  • Ristoro
    Ale ten Sean Bean asi nebude co? :/
    • Proc by ne? Ono to neni zase tak drahe. Dokonce jsem cetl, ze nejaky herec nadaboval svou herni postavu na dalku pres telefon.
      • přes telefon se daboval celý Skyrim, zavolali hercům ve dvě ráno, ať jim to celé odkecají do telefonu a podle toho to i vypadalo.
    • To by nebylo jisté ani kdyby se vybralo o milion víc. Nemyslíš, že to taky tak trochu záleží na tom herci, potažmo jeho agentech? :)
      • Mart9
        Ten herec by měl Dana prosit na kolenou, jestli by mohl být součástí takové skvělé hry.
        • Ristoro
          Už je to tady trapné, jak Vávrovi všichni lezou do pr*ele. Měl jsem o tu hru daleko větší zájem, než před tadytím debilním hypem v posledních týdnech. Ano vybrali hodně peněz, je to pěkné a já doufám, že se jim poštěstí, ale nepřehánějte to zase tak. Co se týče Vávra vs Bean. Já myslím, že s tím prošením by to bylo naopak.
          • Mart9
            Vávru znám, nějakého Beana ne, tak nevím, jestli by to bylo naopak.
            • Ristoro
              Zkus se zeptat spíš celosvětově, ne v ČR....
    • Vraj iba mr. Bean
  • Uz ted je mi lito tech 35158 zklamanych lidi, az zjisti, ze jim hra nevysla kdy mela a nesplnila pulku veci, ktere jim Vavra nasliboval...
    • I kdyby jsi měl pravdu, tak bych se na tu hru těšil. Mě stačí ten soubojovej systém a místo kde se hra odehrává. Zbytek je omáčka kolem. *3* Mám už zaplaceno a čekám až mi to přijde. *3*
    • Zklamaných je jen pár a to jsou ty a tobě podobní, kteří budou úspěch KS kampaně ještě dlouho rozdýchávat.
    • Bože ty jseš blbec...
  • Jack1947
    Nezbyva mi nez se pripojit k ostatnim: CON GRATULATIONS!
    • http://www.youtube.com/watch?v=1cuu0I7oZWU
    • Co to má společného s českou herní scénou? *8*
  • Keyz
    Jsem zvědav na ten jejich e-shop. Údajně má být většina balíků stejná jako na KS.
    Tedy možnost získat fyzické odměny jako bednu kde bude nějaké rytí, minci, figurku a trička by mělo zůstat.
  • 3,5 pul roku od kampane, where is that f... game?? :))

jako doufam ze ks bublina uz definitevne splaskla,
  • Neurážet primáty, prosím! *9*
    • Na primatech se casto dela vyzkum, to neni zadna hanba. Neboj, nikto nas tim neurazi. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit