Přejít na výpis diskuzí
Dobývání pevnosti dvěma způsoby na videu z Far Cry 4
16.6.2014 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Je opravdu zajimave jak PC je hlavni platformou, ale prezentace je na konzolich. Jen jestli to nebudou jen keci v kleci ;)
-
-
Kdyby totiž na E3 ukázali rovnou tu špičkovou grafiku PC verze, den po vydání hry by se vyrojila spousta konzolových uplakánků, že to nedostali v takové kvalitě, jakou firma předvedla na veletrhu. Tak raději ukazujou tu horší verzi, tam pak mohou už jen překvapit.
-
-
K čemu existují tanky, když stačí osedlat slona a štípnout ho do zadku, aby se nasral?
-
Spoléhají na to, že FC3 byla pecka. Ale tohle je další hra co mi připomíná džbán a ucho.
-
Ježiši tady se zase zvrtla diskuze. FC3 mám rád nejen kůli bezvadnému SP ale zároveň i parádnímu MP který u čtvrtého dílu bude zajímavě propojen se singlem (což mě osobně těší více). Vemu li v potaz že v COOP(u) jsem strávil desítky hodin nebyla tak moje investice určitě vyhozená.
To že nové FC4 vypadá jako předchozí díl neberu osobně jako špatnou věc naopak mě to těší protože se rychle dostanu do zajetých kolejí. Že tam na E3 ukazovali slona jak s ním prorazí dveře a řadí na tom stanovišti je sice trošku vtipné nicméně kde je psáno že tak tu hru musíte hrát? nehledě na to že v tomto videu je ukázán jak stealth postup tak postup na slonovi (přece vám nikdo nevnucuje toho slona ale jako vtipná akce to taky na škodu není).
Jenže malí haranti co musí trolit jsou prostě holt malý zatrolení parchanti co všem tady musí dokazovat jaký jsou mistři. Nejvtipnější na tom je že valná většina nadávek na FC3 (teda kromě jacka co si nutně musí stěžovat na optimalizaci hry kterou já jsem dohrál na MSI CX600 :-) směřovala na Singl čili z toho mi jasně vychází fakt že to tady většina z vás jako vždy upirátila. Proto ostatně chodím častěji na hrej protože tady je to poslední dobou samí harant -
-
Jak by řekl klasik: "tak už tady zatraceně nezacláněj a mazej na hrej".
-
-
Jak krásné, když jsou hry reálné že? Místo nesmrtelných společníků máme nesmrtelné slony.
-
-
Je zajímavé, že u společníků nikdo nemrkne ani okem, ale jakmile máš k dispozici nesmrtelného slona, je z toho problém až na střechu :-)
-
-
To je fakt, ale víš proč to tak je? Protože AI společníků je vždycky tak debilní, že by umírali a hra by pořád končila. Takže místo toho, aby ses bavil, tak bys pořád je zachraňoval, aby ses vůbec někam dostal.
-
-
-
FC 3 byla pro mě úžasná hra a čtyřku se těším ale myslím že na třetí díl to mít nebude. Ty Himaláje mi do Far Cry prostě nesedí stejně jako mi neseděla Afrika u druhého dílu. Podle mě prostě patří Far Cry do tropů. AI se třeba ještě zlepší ale co je podle mě totálně na palici je nepřemožitelný a nesmrtelný slon - to si myslím že trochu přehnali. No stejně se na to těším i když to asi nebude hra roku jako třetí díl myslím že to nebude špatná hra *3*
-
-
Mě naopak ty Himaláje lákají víc než tropy z trojky. Na džungly moc nejsem, to je vlastně i jeden z důvodů, proč jsem nikdy nehrál Cryisis. Pro mě byla zlatá Afrika z druhýho dílu. Taky se mi líbil minimalistický HUD nebo 'papírová' mapa.
Jsem zvědavej, jak to bude s tím vertikálním pohybem. V ukázce jeden neřád vylezl na střechu baráku...
-
-
Zlatá nepřeplácaná Far Cry 2, i přes tupou AI si to zahraju mnohem radši. Už jenom kvůli tomu prostředí. *4*
-
-
Ano, lepsi simulator jazdy dzipom po savane som este nehral.
-
Přesně, FC2 byl nejlepší, hlavně hledání diamantů bylo prostě bezkonkurenční. Africké prostředí bylo naprosto luxusní, alespoň mě zaujalo mnohem víc než džungle.Trojka už mi připadala trošku cry of duty nebo tak něco. Navíc pořád strašný stereotyp
-
Zrovna druhý díl mě jako jediný vůbec nebavil pro své stereotypní prostředí a téměř žádnému příběhu *7*
-
-
Ja musim rict ze mne se FC3 nelibila i kvuli pribehu... ve FC2 mi vlastne vyhovovalo ze ho tam nebylo tolik a to co tam bylo nekricelo tak strasne nahlas KUUUUL ale je to asi jenom otazka vkusu. Nakonec mi debilni prisli oba dva. Z vetsi casti i diky nepochopitelne pitomym designerskym rozhodnutim.
-
-
-
Těším se až uveřejní ty nextgen požadavky. Konečně se zase pobavím nad lidmi a hlavně neschopnosti Ubisoftu zoptamilizovat... FC3 jelo hodně lidem ze začátku v tom kempu tak 5-7fps (včetně mně) takže zase bude sranda v diskuzích. *4*
Aha, oni je už uveřejnily http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8147&game=Far%20Cry%204 *1* *1* *2* -
-
Naopak, Jacku, důrazně nesouhlasím. I na mé šunce (procesor 2,2GHz, grafika ATI Mobility Radeon 4650) jelo FC3 vcelku plynule na střední detaily (!) a osobně ji považuji za jednu z nejlépe optimalizovaných her, které jsem kdy hrála.
-
-
Jsem na tom podobně a proto jsem ani nečekal, že to pojede takhle dobře. Optimalizace je tam opravdu slušná.
-
-
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3021208
https://www.youtube.com/watch?v=quDT5M6GUf8
https://www.youtube.com/watch?v=PYroP2JbDpU
https://www.youtube.com/watch?v=qOKPV1XhsJI
Nakonec, mě to nejelo až tak zle rozhodně néé jako těmhle týpkum na videích. I když bych to tak dobrou optimilizací nenazval škuby tam občas byli no. https://www.youtube.com/watch?v=LdcVZqpPQrc
dlužno říci že to bylo o mnoho lépe optimilizované než některé dnešní hry to ano no. Např. W:NO... atp... ale jak řikám těším se na nářky jak bude hezky hratelný FC4 (třeba se budu plést). *4*
-
-
-
-
ja nehral far cry 3 ani 4 ale videl jsem na videich že tam je normalne nepratele jdou videt pres zed to jako co ma znamenat to je ted nejaka moderni featura? to se neda ani vypnout?
-
-
Proto existují herní modifikace. Osobně např. pro Far Cry 3 doporučuji Ziggys Mod, ten, mimo jiné, tuhle blbinu odstraňuje.
*4*
-
-
Obávám se toho, že pokaždé, když se rozhodneme k frontálnímu útoku na pevnost, budeme muset shánět slona, kterým rozrazíme bránu. Poprvé to pobaví, ale pokud to zabředne do klasické UBI-repetice, tak to může víc uškodit.
-
-
Mazej z5 na kříž......holomku jedna vlasatá.....
-
-
Doktore, trápí mne nepříjemné pálení konečníku, vy jediný mi můžete pomoci.
-
-
To jsou hemeroidy příteli....
-
-
-
Náklaďákem to podle tebe nepůjde?
-
-
Nechejme se překvapit. Podobných kulišáren, kdy musíš použít konkrétní předmět v konkrétní situaci jsem již hrál poměrně dost. Bylo by smutné, kdyby nešly rozstřelit ani raketometem a jediné co by je zdolalo by byl Dumbo.
-
-
Dobrá pointa. Raketomet! Líp od lesa už na to jít nešlo. Za normálních okolností by takový raketomet sesul tu pevnostní zeď natolik, že by po ní vyskákal i teenager, ale to pochybuji, když jsem se na to díval, tak si říkám tohle má být ten next-gen? Myslím, že jsi jím to právě raketometem natřel na celé čáře.
Sakra pamatuje si tu někdo na Star Wars Force Unleashed? Kde se dřevo tříštilo, jako dřevo Kov ohýbal jako kov a tak dále a tak dále? Tohle je typ enginu, co bych u dnešních "sand boxů" čekal. U Fetha v tom světě člověk bude trávit svoje herní mládí.
Ja už tuhle hru pomalu škrtám. Ušetřený finance.
-
-
-