Přejít na výpis diskuzí
Dobývání pevnosti dvěma způsoby na videu z Far Cry 4
16.6.2014 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
FC3 jedna z najlepsich hier (predalo sa 9 milionov!..), stvorka ma zase raz luxusne intro, hratelnostou prefarbena kopia 3ky. slon je trocha mimo ale o realizme to nebude
-
*poker face*
Far cry 4 Paintball joke
Můj táta střílel na vojně z kalacha a kdyby tohle viděl, asi by se buď - smíchy neudržel / nebo si zaťukal na čelo, jak vymatlaná je teď doba. -
Stejná hrůza jako FarCry 3 a slon k tomu jako obrněný vozidlo. Ovce hurá předobjednávejte. Nejhorší věc od doby CoD MW3
-
Porad si rikam jestli lidi jen dneska nejsou zmlsani co se her tyka, pak ale vidim tohle a rikam si, ne oni jsou jen cimdal tupejsi jinak by tohle nikdy asi ani nemohlo vzniknout. Rikam si, slon mu cte myslenky kdyz drzi obema rukama brokovnici kam ma jit zeano ? Taky dobry ze proste na slonovi to strasne ocejpa takze nejlepsi napad jak vystrilet bandu typku :D :D :D :D :D :D are u fckin kidding me :D :D S velikym ocekavanim se tesim jak az moc primitivni hry v budoucnu budou *1* *1* Jeste tomu tady chybi debata jestli se slon bude myslenkama ovladat na mysi nebo na padu.
-
-
nahodou to nevypadá špatne, copak nevíte že v indii se bežne používa slon jako dopravní prostredek. a ovlada se nohama. je to jen hra a ne simulator jezdy na slonovi. nahodou to vypadá cool
-
bude se dodavat ovladač ve tvaru slona. v životni velikosti.
-
-
možná by stačil jenom hřbet *1*
-
-
-
nejlepši FPS co jsem naposled hral byla crysis 3, na nejtežši obtižnosti paradni takticka akce, to se neda srovnat s nečim kde vraždite lidi s nesmrtelnym slonem
-
FC jsem si predobjednal a koupil rovnou ve specialni edicia nelituju, ale tohle to snad ani nebudu stahovat...
-
-
toto neni FC4 to je jen datadisk FC3 v hymalajich... takze leda by tomu odopvidala cena
-
-
Tak system dobyvani outpostu vcetne stejne skrinky na alaram, to pusobi pekne blbe a pritom takova blbina co by se snadno dala vyresit jinak, ale ne, proste z toho bude koukat F3 jak je to jen mozne...protoze uspech
-
-
ee protoze copy&paste a mame tu "novou" hru za nove prachy prace sotva 50% a cenovka 100%
-
-
Doufám že ten slon půjde upgradovat, třeba z chobotu udělat plamenomet nebo menší dělo.
-
-
A z řiti by mohl metat atomové hřiby.
-
-
Néé vakuovou bombu rovnou aby to bylo zajímavější. *2* *15*
-
-
-
Zdá se, že video Far Cry rozdělilo hráče spíše na tři skupiny. Na zastánce, na odpůrce a na lidi co maj celý Far Cry na klobáse. Jako každá hra...
-
-
Já na nějaké skupiny kašlu, já se na to těším, i když bych rád, kdyby se vrátili spíše ke klasickému konceptu z prvního dílu.
-
-
Takže k nudnému klišé příběhu, nezajímavým postavám, nacheatované AI a teplouškým mutantům?
-
-
-
jezis to je chujovina :-Dtohle uz je moc i na me