Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jesusek
    Ta "jízda" na slonovi je asi nejdebilnější věc, jakou jsem poslední dobou ve hrách viděl. To si snad dělají srandu ne?
    • Keyz
      10/10 *15*
  • vipadá to luxusně už se nemůžeme z kámošem dočkat jak to stáhneme budeto zase pecka jako prase a už vím u čeho ztrávím prázdniny! ten slon je bomba nápad jen doufám že bude umět i skákat a běžet rychle... far cry a cod jsou nej hry mastím si je 10 hodin deně
    • Jack1947
      Hezké zasloužíl si - . mastíš si ho 10hodin denně? , no to tedy pozor *7*
    • Far cry a codko neni určitě jediné co si mastíš *1*
  • Z tohohle videa to zatim vypada jako trojka s jinym backgroundem. Docela skoda, jestli se to potvrdi.
  • Lawliet
    Škoda slov tady. Zpátky na slony!

Chci říct stromy..
  • Jako "střílečka" to na mě působí dost rozpačitě. Přijde mi že primárním záměrem tvůrců bylo nabídnout hráči dovolenku v exotické lokaci a zbraně a střílení samotné jsou jen prostředkem k odstranění rušivých a notně pitomých elementů které by nám pobyt mohli znepříjemnit. Zcela tam postrádám určitou výzvu pro příznivce FPS. Nezbývá než doufat že ostatní atrakce to budou kompenzovat.
  • Chtěl bych si zahrát na Lidice. Prostě si vzít pár desítek pomocníků s sebou, postřílet nepřátele, všechno vzácné z vesnice/pevnosti šlohnout a poté to celé vypálit. Pak bych si tam nakonec udělal selfie. Zní to hrozně, ale i tato mnou narychlo vytvořená myšlenka je mnohem zajímavější než prosté vystřílení pevnosti a to ještě na slonovi... (WTF?) To si tam jako za denního světla se slonem nakráčím a všechny přítomné postřílím jednou brokovnicí?
    • Lawliet
      Zahrej si Overlorda. Nemůžu si ten koncept vynachválit. Mohlo by to bejt trochu víc pro dospělé publikum, ale jinak skvělé.

PS: ta selfie mě pobavila asi zatím na celé hře nejvíc. Vlastně jsem ten trailer diky tomu viděl dvakrát, když jsem komusi ukazoval, hele vždyť ono je nové FC.
  • Jack1947
    Pěkná destrukce, + AI stojí tradičně za zlámanej pendrek... mohu se zeptat co je putštok? to opravdu neznám. *8*

Jo a JÍízda na slonu parádní *14* No, to jsou asi jediná pozitiva jinak nic moc... krom jízdy na slonovy jsme už včechno někde viděli a bylo to lepší... takže za mně zatím nic moc. *4*
  • BoB.2
    Oba stojí za h*vno,čekal jsem že příjdou z něčím novým, Daniel Vávra to v E3 speciálu Fight Clubu popsal nejlíp.
    • Mato1987
      no volá sa to ubisoft syndróm, ale keď si mám vybrať na jeseň 2014 čo si kúpiť a zahrať z trojice cod bf a far cry tak volím jednoznačne far cry, BEZ DEBATY.
      • Lawliet
        Tak to vážně nechápu. Nové CoD vypadá skvěle, ale tohle...? Možná je to tím, že je 21:36, ale stihl jsem 2x zívnout, mezitím, co on stačil zařadit 2x zpátečku na slonovi a někoho znova převálcovat.

Novému CoDku naopak nové sci-fi velmi sluší celé to pojetí moderní pozemské války mě docela láká. Jasně je tu riziko 4 hodinového filmu s efekty, alespoň bych u toho ale neusnul hej?
        • Mato1987
          bad troll is bad.
          • Lawliet
            Tobě bych v tom připadě pověděl: Drugs are bad mkay
            • Mato1987
              presvedčil si ma, máš pravdu. *7*
          • Ma uplnou pravdu. Neco tak pitomyho jako vystrilet zakladnu vojaku tak ze doprostred zakladny prijedu na nesmrtelnym slonovi je neco co uz neni jak omluvit... mit to stylizaci toho scifi parodickeho far cry tak to jeste beru ale tohle je proste tak strasne blby ze opravdu nechapu pro koho tu hru delaj.

Ja nerikam ze u hry clovek nemuze vypnout jako u beckovyho filmu ale tohle je takova groteska ze pro to nemam slov je ale je taky pravda ze ja se chytal za hlavu i u FC3 a absolutne ty jasavy hodnoceni se kteryma to bylo prijaty nechapu a nesouhlasim s nima.
            • Mato1987
              prezraď, ktorá hra ťa za posledné dva-tri roky bavila?
  • To je tak pitomy ze to fakt vypada jako pokracovani trojky...
  • far cry bude luxus vypadalo to dobře aj ta grafika
    • na videu s E3
      • Spát, zítra vstáváš do školy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit