Přejít na výpis diskuzí
Dobývání sovětské základny ve videu z Blitzkrieg 3 není žádná legrace
6.1.2015 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
A hele.. dalsi datadisk na CoH...
-
Ta pěchota co běžela za tím polopásem :D jak pes za klackem přímo před kulomety :D. Jinak zatím nejlepší strategická hra z WW2 je pro mě MOW2 a její super mody.
-
I když jsem jedničku nemusel furt je asi milionkrát lepší než tenhle sranec. Strategie určitě ne, možná akční hra pro hodně nenáročné publikum. No nic, snad se v tomto roce konečně objeví nějaká fajnová RTS hra ve stylu Age of Empires II apod. :)
-
-
Jo příteli...to je schíza co, nadávat tady B3 do akčního srance a současně si přát strategii typu AoE2...která byla všechno, jen né strategie pro náročné publikum, samosebou, nejstrategičtější strtegií je Trebuchetem rozmlátit hradby a na koně poslat kopiníky...to je fuk, když ti pochcípala celá armáda...díky brusinkám který si sesbíral z keříků ti vyskákala z kasáren nová armáda...opravdu strategie pro náročné publikum
-
-
Aoe2 je něco jako "kvalitní mainstream" a růžovými brýlemi to není :)
-
-
-
To je naprostá tragédie. Arkáda nejhrubšího zrna.
Tanky jezdí, jako kdyby měli o tisíc koní vice. Věží otáčí asi nějaký onan s neuvěřitelně silnou pravačkou. Tři Tigery zničí KV-85 na šest ran. Normálně by stačila pouze jedna. I když vezmu v potaz, že se může nějakou šílenou shodou okolností stát, že dělo ráže 88mm neprobije na sto metrů KV-85, tak ta rána má takovou kinetickou energii, že cokoliv v tanku má okamžitě otřes mozku a pěkně dlouhou dobu si nezajezdí + je velká šance, že to dojebe elektriku, ovládání věže, nebo převodovku, ergo tank neprosto nepoužitelnej.
To samé vojáci s tím Panzershreckem. Jedna rána a tank končí, to je daný.
Minomety tam pak trefují s přesností na centimetry. Kdo tu hru dělá? Copak nevidí do očí bijící nesmysly? Ať narovinu řeknou, že to bude arkáda a nebudeme se tu muset čertit.
Za mne je to naprostý BULLSHIT. -
-
Jo z těch tanků tam fakt udělali sporťáky. Ale zbytek bych hře nevyčítal přecijen tohle je RTS ne War Thunder je logické že tam nebude doknalý systém poškození. V RTS bývá většinou systém životů.
-
-
Men of War davno ukazal ze to jde i jinak...
-
-
nebo Theatre of War
-
-
-
to je ten nejlepší příspěvek, který jsem zde četl *15*
-
" Věží otáčí asi nějaký onan s neuvěřitelně silnou pravačkou."
Gratuluji, právě jsi dnes vyhrál internet *1*
http://goo.gl/nBnAI5
-
-
Rict, ze jsem hodne rozpacity, by bylo vrcholem taktu a diplomacie. Vzdyt je to akcni koridor s turbotanky?! Pritom Sudden Strike i prvni Blitzkriegy byly v ramci moznosti realisticke, rozvazne a pomale - v dobrem slova smyslu - tituly. Herdek to jsem se zase jednou zklamal nejakym preview, kez by to o budouci hre moc nevypovidalo...
-
Tak nebylo to spatne, pockame s cim se panove vytasi a kolik za to budou chtit :)
-
Naopak bych rekl ze tohle video je jenom sranda. To prece nemuzou myslet vazne tohle. Ty tanky, sakra to je rychlost nejaku turbo ne, a otaceni veze to stejny. Jako parodie dobry
Zlaty COH 2 tam je zabava v multaku nekonecna. -
-
No zrovna CoH je taky taková parodie na 2.sv válku (ač zábavná pokud to člověk nebere vážně). Je ale fakt že i já doufám že si s Blitzkriegem 3 ještě trochu pohrajou. Zatím to vypadá spíš jako zklamání.
-
-
Tak je to furt hra, ja mam Western Front Armies a nestezuju si.Kdyz to srovnam s touhle ukazkou tak je COH 2 kral. Singl me uz ve strategiich nebavi, jenom multak
-
-
Ano ta rychlost je neadekvátní, celkově dobré, ale rychlost tanků by měla být nižší.
-
-
Ten konec byl napínavej, jako mexická telenovela.
-
Ešte stále nič nemá na Men Of War a to je škoda....
-
No tak ještě, že tu máme sérii coh a coh2, tam aspoň existuje nějaké krytí, skvělá pěchota a tanky se nepohybují tak nesmyslně rychle. Mapa neskutečně malá.. zatím tragédie.
Na druhou stranu, strategií není nikdy dost, i když tohle bude strašnej průměr, jak jinak *11*