Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako soráč, děcka, ale to vás nenapadlo, že je to celý zrychlený a né že jenom tanky mají turbo atd.???
  • Ja chci dobyvat americkou zakladnu
  • Tak jsem se na to podíval ještě jednou a ono je to zrychlené, ověřil jsem si to i jak ubíhal čas k nabíjení dělostřelectva. Ale nechápu, co to má za smysl, aby to video nebylo tak dlouhé?
  • Men of War davno ukazal ze to jde i jinak...
  • Firingo
    Jo z těch tanků tam fakt udělali sporťáky. Ale zbytek bych hře nevyčítal přecijen tohle je RTS ne War Thunder je logické že tam nebude doknalý systém poškození. V RTS bývá většinou systém životů.
  • Firingo
    Jo to je fakt ale takhle to nejde brát přecijen real-time strategie nikdy moc na realitu nebyly. Máš tu jednotky které mají životy, trénují se v kasárnách během několika vteřin, dělník postaví během chvilky budovu bušením kladívka do jednoho místa..... a takhle by se dalo pokračovat do nekonečna
  • Krescz
    to je ten nejlepší příspěvek, který jsem zde četl *15*
  • Krescz
    ano, opravdu to neni zadna legrace(čti zábava)
  • Firingo
    Doporučuji se podívat na toto video :)
    https://www.youtube.com/watch?v=Fc_nVpzPJbg

Pokud stále nevidíte rozdíl velmi doporučuji navštívit svého očního lékaře *3*
  • A hele.. dalsi datadisk na CoH...
  • Ta pěchota co běžela za tím polopásem :D jak pes za klackem přímo před kulomety :D. Jinak zatím nejlepší strategická hra z WW2 je pro mě MOW2 a její super mody.
  • ZvacA
    To není příliš pravda, zvlášťě u SS série a prvního Blitzkriegu. Tam si hráč dělostřeleckou podporu zajišťuje sám přímo od jednotek v poli, má-li nebo chce je mít k dispozici, případně mu je obstarává námořnictvo (Sudden strike). Jedině letectvo u obou titulů (u SS2 potom s možností navýšit přímo při dobytí letiště polními leteckými jednotkami) bylo řešeno "off map" systémem, ale stále se aktivně zapojovalo do bojů, včetně výsadků, takže výsadkáří se v okmažiku nesnesli odněkud ze shora. Mám dojem, že s "off map" dělostřelectvem přišel v nějaké míře sice druhý Blitzkrieg, ale celkově je tento systém pro RTT dost na h*vno. Vím, že s tím pracuje třeba i Company of heroes, ale osobně jsem tomu nikdy nepřišel na chuť a u her jako je SS nebo Blitz to považuju za velký mínus.
  • Tilwaen
    " Věží otáčí asi nějaký onan s neuvěřitelně silnou pravačkou."

Gratuluji, právě jsi dnes vyhrál internet *1*
    http://goo.gl/nBnAI5
  • Paulcz
    I když jsem jedničku nemusel furt je asi milionkrát lepší než tenhle sranec. Strategie určitě ne, možná akční hra pro hodně nenáročné publikum. No nic, snad se v tomto roce konečně objeví nějaká fajnová RTS hra ve stylu Age of Empires II apod. :)
  • To je naprostá tragédie. Arkáda nejhrubšího zrna.

Tanky jezdí, jako kdyby měli o tisíc koní vice. Věží otáčí asi nějaký onan s neuvěřitelně silnou pravačkou. Tři Tigery zničí KV-85 na šest ran. Normálně by stačila pouze jedna. I když vezmu v potaz, že se může nějakou šílenou shodou okolností stát, že dělo ráže 88mm neprobije na sto metrů KV-85, tak ta rána má takovou kinetickou energii, že cokoliv v tanku má okamžitě otřes mozku a pěkně dlouhou dobu si nezajezdí + je velká šance, že to dojebe elektriku, ovládání věže, nebo převodovku, ergo tank neprosto nepoužitelnej.

To samé vojáci s tím Panzershreckem. Jedna rána a tank končí, to je daný.
    Minomety tam pak trefují s přesností na centimetry. Kdo tu hru dělá? Copak nevidí do očí bijící nesmysly? Ať narovinu řeknou, že to bude arkáda a nebudeme se tu muset čertit.

Za mne je to naprostý BULLSHIT.
  • Tak je to furt hra, ja mam Western Front Armies a nestezuju si.Kdyz to srovnam s touhle ukazkou tak je COH 2 kral. Singl me uz ve strategiich nebavi, jenom multak
  • Rict, ze jsem hodne rozpacity, by bylo vrcholem taktu a diplomacie. Vzdyt je to akcni koridor s turbotanky?! Pritom Sudden Strike i prvni Blitzkriegy byly v ramci moznosti realisticke, rozvazne a pomale - v dobrem slova smyslu - tituly. Herdek to jsem se zase jednou zklamal nejakym preview, kez by to o budouci hre moc nevypovidalo...
  • eStar
    No zrovna CoH je taky taková parodie na 2.sv válku (ač zábavná pokud to člověk nebere vážně). Je ale fakt že i já doufám že si s Blitzkriegem 3 ještě trochu pohrajou. Zatím to vypadá spíš jako zklamání.
  • Ano ta rychlost je neadekvátní, celkově dobré, ale rychlost tanků by měla být nižší.
  • Já tu hru tehdy hrával, takže nevím co dalšího bych o tom ještě měl vědět. Princip C&C a Duny je tady už dlouho. Mikrovací RTS, kde se pěchota nemůže krýt za individuální překážky a je likvidována tanky střílejícím jako sentry-gun jsou pro mě ztráta času. V tomhle MOW všechny konkurenty zanechává daleko za sebou. Není to totiž jen o strategii, ale i o opravdové taktice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit