Přejít na výpis diskuzí
Dobývání sovětské základny ve videu z Blitzkrieg 3 není žádná legrace
6.1.2015 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
To je snad ze dvojky, ne ??? Ta grafika vypadá výt minimálně deset let stará.
-
-
Doporučuji se podívat na toto video :)
https://www.youtube.com/watch?v=Fc_nVpzPJbg
Pokud stále nevidíte rozdíl velmi doporučuji navštívit svého očního lékaře *3* -
-
Dobrá, má to lepší textury, více snímků a větší detaily, ale koho s tím chtějí v roce 2015 ohromit?!?!
-
-
Ono snad právě o to jde ne ? Detailní 2D bylo tím co jsme měli rádi , tak teď už to bude ve 3D a rozhodně ne pouze 3D modely na 2D pozadí...
3D abstrakce z Total Annihilation a panáčci pobíhající s tužkami jako v Generalech snad nebudou už dneska nikoho strašit .
-
-
Já myslím že přílišná realičnost a pomalost u této hry nebude možná...větřím, že s těma tankama atd. něco provedou ale bude to více stylem C&C a na hráče bude tlačit těžce čas - přeci jen když si postavím základnu co mi bude bránit AI proti jiným hráčům (což očekávám jako velkou náplň hry co tu ještě nikdy nebyla) tak dát mu na to aby mi obsadil základnu mu nechat 2 hodiny času je docela dost, obzvlášť si uvědomte jak dlouho by takovou základnu - hráč amatér taky musel budovat ?
-
-
Bitvy trvají bud 10,12,15 min dle velikosti map,možná budou i větší mapy; které budou trvat dek E ale více než 20-25 min to jistě nebude a budování základny je intuitivní a postup ne se základna zvětšuje s tim na jakem lvu máš hlavni velitelství, takže to v prvky
-
-
Tak nebylo to spatne, pockame s cim se panove vytasi a kolik za to budou chtit :)
-
jako soráč, děcka, ale to vás nenapadlo, že je to celý zrychlený a né že jenom tanky mají turbo atd.???
-
-
Nemáš pravdu. Kdyby to bylo celé zrychlené, tak by ta pěchota musela lítat jak z praku.
-
-
v poho je to jenom můj názor, ale máš pravdu, mě se vážně zdá že ti vojáci běhají jako splašení, výbuchy jsou taky rychlý jako blázen a o pohybu stromů a trávy ani nemluvím, to by tam musel bejt hurikán jako kjáva... :) nezdá se vám???
-
-
Mrkl sem na to znova a poradne. Stromy normalni rychlost, podivej se jak vlaje vlajka na zakladne podle ni poznas ze to jede normalne, a to stejny voda v rece, tece uplne normalne. Zrychleny to urcite neni.
-
-
Mě se to zdá všechno zrychlené.
-
-
Ja bych teda rekl ze zrychleny to neni, viz. prave pechota. A proc by to delali, trochu blbost nemyslis?
-
-
-
jako soráč, fotře, ale žádný celý zrychlený tam není a že ano tanky se chovaj jak magořiny na páse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ta pěchota co běžela za tím polopásem :D jak pes za klackem přímo před kulomety :D. Jinak zatím nejlepší strategická hra z WW2 je pro mě MOW2 a její super mody.
-
No tak ještě, že tu máme sérii coh a coh2, tam aspoň existuje nějaké krytí, skvělá pěchota a tanky se nepohybují tak nesmyslně rychle. Mapa neskutečně malá.. zatím tragédie.
Na druhou stranu, strategií není nikdy dost, i když tohle bude strašnej průměr, jak jinak *11* -
no tak jsem se podíval na nějakou starší ukázku ze hry a opravdu mám pocit, že v tomhle novém videu je rychlejší všechno nejen tanky...