Přejít na výpis diskuzí
Dočkali jsme se, Wasteland 2 vyjde koncem srpna
21.5.2014 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Já jsem bytost omniprezentní, tudíž je má přítomnost zde nevyhnutelná.
-
Prvákem procházíš jen tak tak a nás budeš krmit řečma o tom, že hrát budeš jen hodinu týdně... to říkej vašim, oni ti na to možná skočí :D:D
-
Najdi si definici koridorovky *3*
-
Ja zase reaguji na celou tvoji existenci tady na foru, takze jsou na miste.
-
podle zkusenosti budes jen domaci lesser minion troll, tak si to propriste muzes klidne nechat
-
A protože reaguji na tvé hodnotové postoje obsažené v tvém výroku, jsou tvé výtky naprosto nemístné.
-
A prat cloveku, aby se narodil za komancu na vetu "idealni prilezitost zacit alespon s jednim svetovym jazykem, neni lepsi motivace nez chtiti necemu rozumeti" a soucasne tim omlouvat to, ze jsem se kvuli tomu nemohl naucit anglicky je teda asi v pohode, kdyz se divis utocnymu komentari.
-
podle gameplayu to bude koridorova uber hardcore strilecka tak si to muzou klidne nechat
-
Tema clanku a tema v diskusi jsou rozdilny veci.
-
Pokud nemáš nižší věk pak je to ještě horší příteli, ale to si asi neuvědomuješ a samozřejmě, usoudil jsem to úplně stejně, jako ty si usoudil dle jeho reakce že je to líný prase na pohovce...tak se nečil za něco, co sám praktikuješ na jiných oslíku )))
-
Na zadnej dotaz o lokalizaci jsem nereagoval a ano, oznacil jsem ho tak spravne, adekvatne k jeho reakci na prispevek nad nim.
-
Jojo a nezapomen cesko-anglickou vetu, na jejiz zaklade jsi usoudil nizsi vek, aby jsi dostal tech 5 plusu navic od lidi, kteri to nepochopili. Jsi jen ubozak, nema smysl na tebe vubec reagovat.
-
Nesuď, abys sám nebyl souzen. Apropo tvůj manifest oslavující neoliberální hodnoty je tuze spjat s tématem článku.
-
Trapně a okatě naháním plusy jen v tvojí hlavičce, protože je mi to úplně šumák.
Nadřazenost to je z toho principu, že toho člověka neznáš ale to ti nebrání ho označit za lenocha a pašíka z gauče, tak mi nežvatlej něco o komplexech soplíku protože si to byl ty, kdo útočně reagoval na dotaz o lokalizaci, protože si prostě musel dát všem najevo, jak si parádní protože ovládáš základy angličtiny a koukáš na filmy v originále s titulkama...možná, že bys nevypadal jako sebestřednej ňouma kdybys tu větu nekonstruoval tak útočně -
To vidim, ze chapes jen "urcity" veci, jinak bys nepsal kraviny. Jestli tady pro tebe je evidentni nejaka nadrazenost s anglictinou, tak musis byt zakomplexovany. Jen tu trapne a okate nahanis plusy, takze ego si tu honis jedine ty.
-
těžko pohuňku...jen nejsem omezenej jako ty a pochopim určitý věci, ovšem na jejdáska nemáš, ten označuje za pologramoty veškeré starší generace ale i tak si celkem štramák, evidentně se cejtíš jako víc kvuli tomu, že ovládáš angličtinu...bohužel to tak není, stejně tak není to, že ti kdo jí neovládají jsou něco míň .)) ale to někomu kdo má ještě nezaschlou barvu na občance těžko vysvětlím (a pokud by tě napadlo, tak angličtinu ovládám...jen jak říkám, nejsem omezenec jak ty )))
Edit: a samozřejmě, není nic víc "cool" než napsat "česko-anglickou" větu...je zcela jasné, že to máš v hlavě srovnáné a jsi velice vyzrálý jedinec :) -
A ty, mám pocit, jsi český velký omyl :)
-
Jsem na střední a jelikož prvákem projdu jen tak tak, tak se musím příští rok více učit. Samozřejmě budu mít více času, hodina týdně byla jen obrazně, ale i přesto bych si tu hru raději vychutnal pořádně o prázdninách, než ji zběsile proletěl na školní rok.
-
Jde to videt... dokonce ti z toho tvrdnou "i" :-)
-
Princ Jablon, defender of ceska lenost a omezenost