Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anglictina je z velky casti "jen" o slovickach, na to nepotrebuje nikdo nadani, staci i prumerna pamet

pro par lidi delat preklad za par supu nema valnej vyznam, a ten uvodni prispevek vyznival trochu ve smyslu, ze to ten smejki neudela jenom proto, ze dostane malo

ja se za komunistu narodil, ale vyslo to tak akorat, ze jsem 8 let jsem mel nemcinu, ze ktery neumim nic (nikdy, ani na pocitaci, se mi nehodila), ale anglictina je jednodussi, takze s prohlubovanim slovni zasoby a diky kontextu umim aspon pasivne (koukani na filmy s titulkama taky docela pomaha, ne konzumovat vsechno s dubingem, coz ta komunismem odkojena generace miluje)
  • Tady se nepovida, ze ses pripad pro psychiatry, ale ze ses jen moula troll, co se snazi upoutat pozornost radobyvtipnejma zvastama, neschopny rict cokoliv k tematu, jen otravujici diskutery.
  • Ne, to neznamena. Stejne tak jako rustina na skole a komunismus neznamena, ze se to nemuzu naucit.
  • Mužem hned.
  • Ty vole, ceske televizy pry nebudou vysilat behem hokeje reklamu na Clavin. To bylo jediny co me drzelo u hokeje a vy tu pindate o anglictine...
  • ne boskat?
  • VergiliusGrey
    Prý dvě vysoké najednou. *1* Víš ono není vysoká jako vysoká.
  • Ano, již několikrát jsme slyšeli o tom, jaký jsi "malý český zázrak".
  • O mě se zde povídá, že jsem případ pro psychiatry, ale když tě tak čtu, tak tě nemohu nedoporučit doktoru Chocholouškovi.
    Kde se tahle neoliberální rétorika vyučuje? Vrať se raději ke čtení Ayn Rand.
  • Zrejme o tom dost vis.
  • Ja chodil jeste za komunistu a mel jsem jeste rustinu. Ale kdo dnes neumi anglicky je v podstate pologramotny, takze doporucuju čadsi ucit se anglicky nez hrat hry, vis jak se to rika, nejdriv prace, potom zabava. A co se tyce talentu, tak jsem antitalent a prave hry mi umoznuji si anglictinu slusne udrzovat v pameti.
  • Spoustu jeho vrstevníků? Nikde nepíše jaký je ročník tak jak víš kdo jsou jeho "vrstevníci"?

Ten člověk nepíše o žádnym neštěstí, tak nechápu co tady blafáš o svalování viny na ostatní a ten žblept o "vzkvétání podnikání" je neurčitej blábol (komu vzkvétá podnikání? zajeté firmě, nebo někomu kdo teď začal? A kdo plní pracáky? Umíš si představit, kdyby všichni ti co plní pracáky šli podnikat?) kde se snažíš vypadat akorát zajmavě...pravda ovšem je, že si zesumíroval hovadinu bez přímé návaznosti jako agresivní útok na někoho kdo se ptá na pitomou lokalizaci, takže doufám že sis pohonil svoje 20.letý ego a si spokojený .))
  • Proc hodinu tydne? I kdybys studoval dve vysoky soucasne, tak bys mel mit vic casu. Navic vysokoskolaci nastupuji pozdeji, takze ty mluvis o stredni nebo zakladni skole.
  • Že vieš z menu vybrať "New game" poprípade "Load game" ešte neznamená, že vieš anglicky. Ja si tiež najlepšie hru užijem v rodnom jazyku (resp. češtine) a chápem ľudí, čo lokalizáciu vyhľadávajú/požadujú, najmä ak už nie sú vo veku školáka.
  • Spousta tvych vrstevniku se vzdelava. Ja se naopak na rustinu tesim, az na ni budu mit chvili. Sve lenosti se musis postavit. Vzdyt na ten nejprostci zaklad staci slovnik a par veceru s gramatikou. Ale cech je od charakteru line prase a za jeho nestesti vzdy mohou jini... pak se divime, ze i "v dobe krize" nekomu vzkveta podnikani a jini plni pracaky. Zavisti a stiznostem zdar.
  • fallanga
    Tak pořád lepší, když to mohu hrát o prázdninách místo abych to měl doma a kvůli škole si to zahrál na hodinu týdně.
  • Nesvadej svoji lenost na komunisty a na rustinu prosimte, anglictina je ten nejlehci jazyk a nikdo na ni nemusi byt jazykove nadanej. V dobe internetu neumet anglicky a byt odkazanej na cesky informace, no nechtel bych. Pritom se to ani nemusi clovek cilene ucit, staci sledovat filmy s titulkama a semtam si neco eng precist, nekonzumovat vsechno jak pasik z gauce, ale neco si zapamatovat.
  • bozať riť
  • Smůla akorát je, že odměny jsou jen za překládání do španělštiny, italštiny, němčiny a francouzštiny. Nic jiného jako komunitní překlad nepodporují, tudíž jsme (alespoň zatím) ostrouhali ;).
  • To jako, že by jsi chtěl před prázdinama, aby jsi místo koupaček, chlastaček, ošahávání holek radějí pařil Wasteland? Dítě dítě, je mi tě líto, nebo spíš není *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit