Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, hry jsou především otázkou vkusu. Generické břečky (nebudu jmenovat konkrétní tituly, abych se někoho nedotkl) zaplavují trh, 95 procent z nových her proto zcela ignoruju, o 5 procentech si přečtu a 1 procento z nich si zahraju. Čas je vzácný. CP je jednou z těch her, který stojí za to hrát. Hraju to pomalu, Night City je krásný, designérská perla...ale musí vás bavit sci fi. Bugy? Spadlo mi to jednou, když jsem se podíval do zrcadla. Tak jsem to přestal dělat. No a co? Celá smear kampaň proti CP je totiž vedená hlavně proto, že je to stěžejní titul roku, jehož scénář vznikal mimo kontrolu amerických vládních institucí a dostaly se tam i postavy typu Silverhand, jehož celá bytost je kritikou kapitalismu. Kdo si tu scénu nepamatuje, napište do YT "Johnny Silverhand Explains why he Hates the Big Corporations". Když jdete kolem bordelu, slyšíte patřičný zvukový doprovod, město je obklopeno odpadky a sutí, na ulici samej feťák, tohle prostě neni bezobsažná hra typu Monster Hunter - bez přesahu do reality. Že se CP Bětce nelíbí? Za mě je to pro hru velká poklona.   

  • Derp_1337

    Tak já netvrdil, že to je byl Terminátor. Ale aby po 10 seknutí mečem (klidně i do prázdna) byl tak unavený, že zpomalil a jeho údery ztratili veškerou sílu, to je prostě moc velký extrém.


    A jinak Geralt měl být schopný ustát nějaké údery. Od toho má ty lektvary, které si dával před bojem. Ty lektvary mu ještě více zpomalili tep, aby v zápalu boje nevykrvácel z nějakého zranění, a taky snížili jeho práh bolesti, aby ho nezastavilo nějaké menší škrábnutí. Samozřejmě lektvarů bylo mnoho a pro různé účely (léčení, imunita vůči jedům, atd. atd.)

  • Geralt ale nikdy nebyl terminátor. Nevím, kdes na to přišel. On se dokázal ze všeho vylízat, ale potřeboval na to čas a prostředky, ale nikdy to nebyl Rocky, aby schytával jednu za druhou a přesto pořád stál na nohou. 

  • Dlc ke KCD bylo to nejnudnější, co jsem měl možnost hrát. 

  • Jevo83

    No ale nie je to tak trochu pointa a dovod existencie hernych portalov?:)

  • Problem je, ze z her se dela nabozenstvi...proste nekdo napise, ze nejaka hra je kravina...a lidi se dokazou hadat  ze to tak neni/je nekolik let. Kdyz tady napisu, ze Skyrim je super hra...tak zacne X lidi reagovat, ze to tak neni a budou do nekonecna argumentovat tak nebo tak.

  • Vzali si velké sousto. CP je pěkná hra, konec mě také zklamal, ale ne proto, že by byl špatný, ostatně konců je mnoho, ale proto že sem nedostal potřebnou odměnu za celé to úsilí. 

    Příběh se jim povedl, město ale moc nefunguje. Co se dá dělat, mohlo to být ještě mnohem lepší.

  • renoraines

    ....

  • Jevo83

    Kingdom mal dve velke chyby co sa gradacie pribehu tyka. Prva bola klastor, to bol uplny opruz ktory som nevedel prejst sni s navodom :) a druha chyba bola, ze ked uz vrcholil pribeh zrazu bolo treba plnit jeden dost rozvetveny quest co uplne zabilo gradaciu… ta hra mala nieco do seba, ale ku koncu som sa uz nutil to dohrat a dlc som uz radsej ani nehral aj ked som mal kompletnu ediciu… a cyberpunk sa bojim zacat hrat kym to nebude v co najlepsom stave lebo viem ze druhy playthrough uz tomu nedam

  • malachi

    ..hmm čo znamená -morálne zastaralá?...to že som si napr. zohnal zaklínača trojku cca 2 roky po vydaní v balíku s dlc a komplet opatchované  a po česky ,za cca 10e mi malo nejak vadiť že je to 2 roky stará hra?...1 a 2 ku som si pred trojkou zahral druhý krát aby som to mal akoby jeden príbeh..a super zážitok..100ky hodín .:)

  • malachi

    ale aby si pochopil čo myslím..:-opatchované,zbavené kadejakých bugov-chýb,a neduhov...lokalizované...spolu z nejakými dlc ak budú...a pod... to všetko za cca 10e... kapiš?...😂

  • malachi

    aký wow efekt by som mal u toho mať?..bud sa mi to bude páčit alebo nie...rok -dva kto to počíta😀..teraz som si napr zohnal deus ex  human revolution a making divided..a ešte som to nemal kedy hrať..ale chystám sa .:),ked dohrám fallout4 ...v ktorom mám už vyše 430h...😎

  • malachi

    😯písal som niekde že mi vadia herné mechaniky???

  • KIMCID

    Odloženo jako Kingdome na neurčito


  • Bětko, možná jsi došla na konec cesty, hry už ti nemají co nabídnout a je čas se posunout dál. Z článku vyplývá, že tě vlastně hraní nebaví (což dáváš najevo už delší dobu) a jsi ráda za negativní emoce z jedné hry, než vůbec žádné z ostatních. Máš samozřejmě právo na svůj názor, jen mi přijde divné ho takto publikovat na webu pro herní nadšence.Je to podobné, jako kdyby moderátor v přímém přenosu prohlásil, že ho moderování nebaví. Každopádně hodně štěstí a třeba zase najdeš ztracenou vášeň :)

  • Souhlasim. Pro me asi nejvetsi zklamani mesto. To na me pusobilo pouze jako kulisa na vyplneni casu mezi bodem A a bodem B. Ale jinak mrtve a o nicem. Pritom to dalo urcite spoustu prace. Nakonec to na me pusobilo az otravne.

    Naopak treba v GTA V jsem se mestem vzdy rad projel. Pusobi to tam proste uveritelne a zive.

    Je to skoda. Pritom propagacni materialy hovorily o Night City uplne jinak. 

  • Tenat

    zajímalo by mě, na základě čeho zde jsou mazány příspěvky, které nijak neporučují pravidla, jsou k tématu a jen se nelíbí autorovi/moderátorovi.

    Cyberpunk je velké zklamání, větší je ale Bětky psaní.

  • Veskoslav

    Dohrál jsem cca 3 týdny po vydání. Od té doby nezapnul. Na druhou stranu utopil jsem v tom více jak 70 hodin, splnil veškeré vedlejší úkoly kromě pěstních soubojů (na jednu ránu jdu dolů, jednoho bojovníka jsem v rámci jiného úkolu tak trochu zbavil hlavy) a nákupu aut, což mi přišlo zbytečné, protože ke konci jsem stejně pořád jezdil v Porsche. 


    Za mě skvělá hra s mouchama, co měla být ještě chvíli ve vývoji. Ne že bych se nebavil, ale zatím není jediný důvod se vracet do hry zpátky. U Zaklínače jsem takový problém neměl. Letos jsem dohrál počtvrté (základní hra, základní hra+DLC, finální verze 2x) a za rok, možná dva si to zopakuji, protože to bude bavit. U CP si nejsem jistý. 

  • taky nemam pocit, ze by mel cp debilni konce

    rekneme nevesely...

    a mne ten muj prisel docela prihodnej, ale mozna je to tim, ze jsem se prokousal k tomu, co lidi povazujou vesmes za nejlepsi

    nicmene motivaci to hrat znova nemam, ta teze, ze to ma bejt mensi hra nez w3, ale pruchodna na vic zpusobu, takovej pocit jsem nemel

    mozna si to nekdy za par let dam znova, ale co jsem vycetl, tak ani ty ruzny zacatky nemaj v podstate vliv na prubeh, takze v nejblizsi dobe urcite ne

  • mementomori

    Cb je top ne každý ending me bavil ale ten secret solo + panam je nejlepsi + jako nomad  nedavno sem to dal znova na rx 6900 a 1.2 verzi a za vikend  hlavně příběh neřešil sem ticíc věcí jako při releasu a nic mě dlouho tak nebavilo, užil sem si to mnohem víc než předtím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit