Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kravina 3D tv se oplati uz ted kdo ma ps3,nebudu magor a kupovat 3D 102cm tv za 50 tisic ale koupim od samsungu 102cm za 23 nebo 117cm za 30tisic a uziju si hry a filmy ve 3D za skvelou cenu i ted,cena je jen malinko o psi chlup vetsi ale za ten 3D efekt to stoji ne?vyberte mam si koupi za 23tisic tv bez 3D nebo tv za 23tisic z 3D,bryle uz tam jsou!
    • anebo plasmu 127cm za 32tacu a hry uz jsou,dalsi do konce roku na ps3
  • jj jasný.. ale beztak bych raději viděl ve vývoji zbrusu nové generace konzolí než toto 3D.
    • kruci mělo jít trošku níž.. pardon ;-) Sem se překlikl
  • 3D je naprosta ZBYTECNOST. pokud sedite v kine pred obrovskym platnem, ok, beru. ale doma na tv? O NICEM. dalsi hype, ktery se dostane k totalni mensine hracu, na ktery stejne nebudou penize ani chut. diky, ne...
    • Jednou, za takových 20 let, budou 3D televize, 3D monitory a 3D displaye na mobilech samozřejmostí.. 3D je teď podle mě něco jako dřív byla barevná televize.
      • Má pravdu 3D je fajn možná tak v kině ale na domácí použití to neni.
    • Hmm nic proti ale zkoušel si to? Podle mě ne a jedinej duvod proc tu na to nadáváš je ten že nemáš na to si kvalitní 3D pořídit ;)
  • Tak já nevím mám doma 50" 3D TV a PS3. Všechny popisované hry jsem samozřejmě zkoušel. Mimo jiné jsou k dispozici dema EyePet3D, Baseball2010 3D a hlavně plná hra Thumble - což je navíc s podporou MOVE a je to velice chytlavá a povedená gameska - doporučuji všem - POZOR u této hry je ale 3D nutností!! Ve 2D již je problém s dobrou a rychlou orientací v prostoru!!
    Co se týče velikosti brýlí, tak je to na výrobci televize. Já mám SAMSUNG a všichni co měli na sobě brýle od SAMSUNGu si je nemůžou vynachválit. Lehké a pohodlné. Navíc pod ně lehce skryjete brýle dioptrické,takže neházet všechny do jednoho pytle a poctivě si vybrat od koho 3D TV koupit.
    Jak se píše v článku,tak je ještě brzy a pokud někdo peníze opravdu nemá ať počká... ale pokud to někdo ani nezkusil a hned tady píše, že to je na nic,tak jen jeho chyba.

    V článku se dobře píše, že 3D pro závodní hry je jako stvožené a je to opravdu tak. 3D v závodních hrách je opravdu maxizážitek *4*
  • Doma vlastním 3D TV Samsung LE40C750 a 5x brýle samsung (cena s DPH za komplet byla 30 500,- což není zase nereálné). TV má funkci konverze 2D -> 3D... Zkoušel jsem na ní hrát při připojeném PC hru Assasin Creed II a Fallout 3 a musím říct, že je to o dost lepší zážitek než 2D (a to byla jen konverze). Ke komfortnosti brýlí bych jen dodal, že nevím jak sony, ale brýle od samsungu jsou dost lehké a nijak mi nevadí, dokonce se pod ně vejdou v pohodě i dioptrické brýle.
  • Jaké 3D?Prosím nastudujte terminus technicus.Tohle co prezentuje Sony ale i jiní má do 3D asi tak daleko jako atomové reaktory k studené fúzi.Je to jen marketingová masáž lidí jak znich vypáčit další prachy.Tohle co tu prezentují je jen pseudo3D.Ovšem to už nezní tak bombasticky a není to tak in že?
    • No tak já tedy nevím, ale co víc nazvat 3D technologií, než-li stereoscopické zobrazení? Něco při čemž se z placky stane obraz se zřetelným vjemem hloubky jednotlivých předmětů. Pokud to neměla být reakce na konverzi 2D obrazu do stereoskopického zobrazení, tak jsou jen dvě možná vysvětlení vašeho příspěvku:
      a) jste totálně mimo a absolutně nevíte o čem píšete, tudíž by jste zřejmě byl jedinec nevalných mentálních dispozic.
      b) nemáte schopnost stereoscopického vnímání, což je případ velkého procenta lidí s oběma zdravýma očima (tuším cca 7%). Bohužel se tato skutečnost moc neví a setkání těchto lidí se zmíněnou technologií vede k negativní propagaci S3D z jejich strany.
      • Pravé 3D zobrazení je zobrazení v prostoru tedy vlastně holografický obraz na který se můžete podívat i z jiného úhlu a vše má přitom poměrově své místo v obraze a kde není obraz ostrý i na vzdálené objekty jako na ty v popředí.To je 3D zobrazení !!!!To co vy vychvalujete a popisujete je stereoscopické zobrazování jak jste správně uvedl ale to není totéž.
  • jj přesně tak.. dobře se to četlo.. výborné schrnutí a taky se stotožňuju se závěrem. Chybí mi tam ale nakousnutí toho, o čem tu všichni mluví a to je 3D televize bez brýlí. Pokud vím, tak třeba u nintenda 3DS, které brýle nevyžaduje, tak naopak vyžaduje dost striktně místo, odkud (z jakého směru a vzdálenosti) se na to monitor dívá. Jak je tomu u Toshiby? Předpokládám, že to bude na podobnym, né-li stejnym, principu jako u nintenda, ale jak to zapadá do televize, kdy těžko jde pro víc lidí udržet stejné podmínky náhledu na obraz?
    • 3D televize ke kterým nejsou zapotřebí brýle za moc nestojí. Separace levého a pravého kanálu je nevalná a pozorovací úhly jsou opravdu velmi malé. Je to jen snaha reagovat na největší bolest S3D -> brýle. Bohužel žádná kvalitní (současná) technologie se bez nich neobejde.
  • Hmm.. souhlasím s autorem. Nestojí to za to.. nebo přesněji ne teď. 3D je stále ještě v plenkách a i když 3D zážitek zní velmi zajímavě tak toto bych si koupil jedině tehdy když bych neměl co dělat s penězi. Navíc toto co nám cpe Sony, ty brýle, tak to podle mě nemá budoucnost.. hlavně proto že Toshiba nedávno uvedla 3D TV, které nevyžadují brýle. Opět to samozřejmě něco stojí, ale je to pokrok správným směrem.
    • Neboj, ona 100% i Sony vyvýjí 3D televizi bez brýlí, jde jen o to aby toho prodali co nejvíc teď, kdy se ta obrýlená televize dostala na snesitelnou cenu.
      • jj jasný... ale beztak bych raději viděl ve vývoji zbrusu nové generace konzolí než toto 3D.
  • No tak ja 3D kvuli nemoci oci nevidim a neuvidim, tak sem jako rad, ze vsechno vsude bude 3D...
  • Myslím že Toshiba chce začít do konce roku prodávat 3D televize bez nutnosti brýlí.
    • Tak to by byla parada!
      • Cena uz te asi tak nepotesi :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit