Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RO2 je prostě torchu jiná hra, než RO1. Nevidím důvod, proč nezkusit něco krapet jiného, proč jen kopírovat dokola jeden koncept. RO1 můžete hrát pořád, ne?

Mezi ostatními FPS RO2 velice vyniká, mně běhá plynule na plné detaily (a to mám 6 let starej PC). Nemluvě o simulaci pohybu hráče, balistiku a míření všeobecně.
    Jestli někde RO2 selhává, tak je to právě komunita. Žádné klan-wary, jako to bývalo u RO1. Úroveň her je všeobecně strašná (hráči ji hrají jako CoD a ne tak, jak by se mělo->s mozkem místo s prstem na spoušti a druhým na šipce vpřed).
    To že si komunita může dělat na vlastních mapách (které jsou lepší než originály) je příjemné zpestření, v porovnání s tím si EA může hodit mašli.
  • Dělal to tým lidí úplně mimo Tripwire, TWI jim pak před nějakou dobou poskytli oficiální podporu. Bylo to tak ohlášeno dlouho dopředu, že módy s velkým potenciálem, by mohly dostat ofic. podporu. Nevím teď přesně, kolika módů se to týká, ale řekl bych, že jen RS, protože to není tak komplikovaná předělávka.
  • Zaujímavý názor, ale však tak poraď nejakú alternatívnu hardcore multiplayer FPS... Pár ich je, ale všetko už je smiešne zastaralé a komunita takmer alebo úplne mŕtva... A riešiť kto si čo zaslúži? Omg, mňa ako zákazníka zaujíma finálny produkt, nie kto, s kým, kde a prečo *7*

BTW, za tých pár dolárov, čo za RO2 a RS teraz pýtajú, v dobe, keď trhu vládnu všeliaké CODy a Battlefieldy a iné srandaarkády, je to úplne super kúpa, podľa mňa :P Treba takého hry podporovať a dávať vývojárom najavo, že aj na tom sa dá zarobiť...
  • počkat proč by rising storm neměl být prací tripwire? dit je to víceméně dattadisk do RO2 která vypadá uplně stejně a nevím kdo jiný by to měl dělat když né vývojáři red orchestry 2, přece dattadisk by nezačala dělat jiná firma než ta co vytvořila původní hru. Krom toho jsou vývojáři tripwire nezávislí a nemají to vubec lehké...
  • Takové rýpnutí pro autora článku... Kdyby jsi hrál Red Orchestru 1 a především skvělý přídavek Darkest Hour, tak by jsi věděl, že "simulace morálky" (lol) byla už tam, dokonce i ty zmiňované minomety (jeden hráč byl minometčík, druhý působil jako zaměřovač) a navíc to bylo podle mě udělané líp... Píšu to sem jen protože to podle mě není fér, když nějaká hra (která třeba není zas tak známá) příjde s nějakými "novinkami", za pár let ale výjde jiná hra od jiných tvůrců, která tyto věci pouze okopíruje a ještě k tomu očeše na kost a v herních magazínech/serverech se o tom pak píše pomalu jako o herní revoluci...
  • Docela bych si to i zahrál, ale už nechci věnovat ani korunu Tripwirům po tom, jak zprasili Red Orchestru 2 (jednička byla geniální) a totálně vyjebali s RO1 a DH komunitou. U RO2 pořád jen slibovali, co všechno přidají a kde nic tu nic. Všechny nové mapy si museli hráči udělat sami, nové vozidla nebudou s tímto tempem nikdy (a zase si je musí dělat hráči sami) a vyladěné to taky nikdy nebude, takže RO2 vlastně zůstane jen takovým polotovarem, po kterém za rok už nikdo neštěkne... Rising Storm působí sympaticky, ale zase to není práce Tripwire, ale jiného týmu, Tripwire to po nich akorát převzali a vydají a pak sklidí slávu (lol), prostě jsou to jelita a podle mě si nezaslouží, aby jim hráči platili za flákání... Jsem zvědavý, jak dopadne In Country: Vietnam, ale hlavně Festung Europa - tam si tvůrci aspoň uvědomili, jak strašně pitomý je UDK engine a přešli na CryEngine3 *5*
  • Tak to není pravda, možná tam dělal nějaký člověk z DH týmu, minimálně o jednom vím, že dělal betatestera, ale tvůrci Darkest Hour pracují na něčem úplně jiném - Festung Europa, taková předělávka DH, ale bude to běžet pod CryEngine 3
  • Povedal by som ze je to narovnako. Je to datadisk samostatny takze v tomto smere (tempo hry) sa nic nemeni
  • Koupil jsem - ale ještě než stáhnu se chci zeptat: jak je to s herními mody? Protože nejvíc hodin jsem v RO2 nahrál v classic modu... je tempo RS pomalejší/stejné/ryhlejší než classic mod, respektive originální RO2?
  • Inquisitor
    Uvidíme se na bojišti ID: svobodník Halík :)
  • Super, to by tedy melo bezet... dikes!
  • taky jsem to vcera koupil, pred tim sem RO2 ani RS nikdy nehral tak uvidim, ale zatim pozitivni dojmy

PS: pridejte si mne do pratel na steamu parani ID: zikurat *3*
  • jj jsou, diky
  • Kupuju.
  • když jsem tak koukal na to video napadlo me proč se ti chlapi ve valce vlastne zabijeli? kvuli nejakemu dedkovi s knirkem?
  • No HW narocnost je podla bety rovnaka ako v RO2. ja osbne mam dnes uz fakt vykopavku. mam C2D 2GH, 3 GB RAM, 8800GT RO2 a RS hram plynule v low-off-medium nastaveniach plynulo. pri velkom pocte hracov uz sice trosku procesor nestiha ale staôe hratelne aspon premna. inak by som u hry nestravil okolo 250 Hodin :) takze by si to rozbehat plynule mal samozrejme v rozumnych nastaveniach
  • Na steamu píšou požadavky.
  • Jak to je s hardware narocnosti? Rad bych zakoupil, ale nechci za to vyhodit zbytecne penize. Muj notebook je docela uz vykopavka - amd phenom quad-core 2 ghz, 4 GB RAM, ati mobility 5470. Takovej Bioshock na tom rozjedu na nizky plynule, Skyrim na nizky-stredni...
  • Ro2 je spolu s Armou 2 moja najobľúbenejšia Mp hra a Rising storm nebude iný...tá atmosféra džungle je úžasná a pri hraní za japoncov mám navyše neustálu chuť kvôli hudbe v pozadí si zapnúť aj Shoguna :)
  • Paulcz
    tenhle mod je od tvůrců Darkest Hour, takže to ani jinak dopadnout nemohlo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit