Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Pane Smutný, děkuji za do úvod bety. Vaše články jsou často trefné a s recenzemi se většinou shoduji, takže si vaše postřehy beru k srdci. Snad tedy TOR s přibývajícími hodinami více "rozkvete".
    • Ringwraith
      Bude muset rozkvést jak celá zahrada nebo dvě... Bioware, nebo spiš jejich fanoušci, tedy ti více fanboyovití, už počítají s megaúspěchem...
  • ocenil bych nejaky screenshot s interfacem, pro zajimavost...jinak dik za zajimavy cteni
    • Ringwraith
      Tady jich najdeš spousty:
      http://alterswtor.com/
    • ales.smutny
      Bohužel, na vlastní screenshoty je ještě embargo, takže nemůžeme poskytnout...
    • na offik stránkách je někde zašitý celý článek o interface a hlavně o tom, že si ho můžeš prakticky celý přizpůsobit; od začátku navíc bude několik druhů (skinů/vzhledů) interface, takže v tomto případě by bylo zbytečné interface ukazovat....
  • nevim sice, jak předchozí post zapadá do tohoto článku ale budiž. Jinak díky za článek, na hru se hodně těším a ani teď, po třech letech, co jsem zaregistrován, jsem se do betatestu nedostal :-( . Hold nezbývá než vzít zavděk tím, co kd o napíše. Ohledně těch chyb ve hře, podobné ústřelky jsou v betatestu běžné, takže si myslím, že respawn ještě pořešej. A pokud ne hned při spuštění, tak zcela jistě hned zkraje něco optachujou.....viz v recenzi zmiňovaný WoW, který když vyšel, tak taky nebyl žádná sláva......
    • nezapadá, ale prostě mě to děsně štve.. na SW:TOR se taky těšim, ale když vidim ty gameplay videa kde Jedi řeže mečem do někoho třeba 10 ran a s nim to nic nedělá tak se musim smát....
      • Jak teda muzes hrat jakoukoli hru ? Zadna hra neni uplne realisticka....
        Jinak co se tyka toho respawnu nepratel...je rozdil kdyz v lokaci beha 10 lidi a nebo 100. Zazil jsem nekolikrat ze clovek beha pul hodiny okolo a nemuze najit ani jednoho nepritele a kdyz uz najde tak na nej vleti dalsi 3 hraci.
        • moje řeč, ale možná by nebylo od věci na konkrétníchm ístech respawn omezit, jako třeba v tom zmoňovaném kecacím videu po kterém následovalo nemilé překvapení. Ale jinak plně souhlasím, výsledek múže být naprosto odlišný od současnosti
  • nesnášim star wars hry ve kterejch lightsaber působí jako dřevěnej klacek... rubete nepřítele světelnym mečem a ono nic..
    • Ringwraith
      Jo, nepůsobí to dobře.

Ale aby se hra hrála jako MMO, tak to tak být musí.
      • Ono je lepsi nad tim moc nepremyslet...Staci si vzpomenout na filmy, kde stormtrooper padne po jedinym zasahu z blasteru nebo bowcasteru...Pritom maji to sexy blby brneni, ktery je ale evidentne k nicemu:))Kdyby behali jen v trenclich, udelali by lip...No a tady je to opacnej extrem, kdy i zmutovana jesterka musi dostat pet ran lightsaberem, aby zhebla:))
    • Cahir
      Problém bude v tom, že se jedná o RPG a ne simulátor *3* Tedy pláčeš na špatném hrobě.
    • Njn tak asi jedine v Battlefrontech to šlo :)
      • Hairy_Ass
        A v Jedi Outcast a Academy to jako nebylo, nebo co? Tam to dovedli téměř k dokonalosti.
        • Co si pamatuju tak v JO i JA jsi seknutím zabil obyč vojáky, akorát pak sithy už neno.. Ale šlo nastavit příkazem že jsi se ho jen dotkl a už byl na kusy.. Já vim že u RPG to jinak udělat nejde, to by byl lightsaber strašně imba, ale určitě by to šlo trochu jinak udělat než že ten světelnej je vlastně obyč dřevěná tyč :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit