Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z H1Z1 - velmi zdatný protivník DayZ, Rust a dalších survival her
18.5.2015 | Jan Körmendy
66 příspěvků
-
Tahle hra je tak zoufale neoriginální, až to bolí. Polovinu věcí zkopírovala z DayZ, druhou polovinu z Rust, a to všechno v hnusnější grafice. Navrch přidejte F2P model (který není úplně free to play, protože za Battle Royale stejně budete muset platit 7 USD měsíčně) a 20 dolarů za privilegium hrát alfa verzi a máme tu hru roku, wtz.
-
-
Ukáž mi prosím ťa niečo, kde je písané, že BR bude mať mesačný subsrcibe...
-
-
http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2zml5a/battle_royale_plan_monthly_passes_new_rewards
-
-
Battle royale je jenom herní mod.
-
-
-
Vsichni (nejen) zdejsi "odbornici" s nazorem "jak nekdo muze platit za F2P" by si mohli obcas uvedomit, ze za F2P hrac nakonec zaplati mnohonasobne vic, nez za normalni hru.
-
-
Proto je zarazejici, ze bych za testování hry která pak bude F2P mel dávat 20€ :)
-
-
Naopak. Pokud dostanes premiovy ucet se vsim vsudy, nakonec vydelas. Proto je zarazejici, ze lide tohle nechapou.
-
-
-
Tak zrovna DayZ a rust by meli o kopirovani drzet hubu. ;-)
-
Berme to z té lepší stránky aspon to pojede pomalu každému... *4*
-
-
Platit 20 Euro za alpha verzi hry která pak bude F2P? To snad nemyslej vážně :D
-
-
Tiež ťa to nikto kupovať nenúti. Je to proste pre nedočkavcov...
-
no jo ale kdy bude to "pak". ber to tak že za 20€ mužeš hrat už dnes
-
-
Jasný, já jen že všichni plivou na DayZ a melou něco o tom, že se to nedodělá, ale že někdo může zaplatit skoro stejný prachy za něco, co nakonec bude F2P mi přijde směšný.
Jinak abych jen nenadával, H1Z1 nevypadá zle, je to podle toho co jsem viděl taková míň realistická alternativa pro ty, co chtějí hrát něco podobného Dayz ale to je z nějakýho důvodu nebere.
Určitě hru vyzkouším až bude F2P :) -
-
Já si rád zaplatím přístup do F2P hry, pokud se mi líbí. Beru to spíš tak, že tvůrcům přispívám na její dokončení. A jestli bude pak placená nebo f2p je mi už jedno, hlavně, aby ji opravdu dodělali, což dneska taky není moc jisté. Bohužel se předběžný přístup do her zneužívá vývojáři, kteří si chtějí nahrabat a na hry i hráče serou... viz třeba kauza Stomping Land... nebo já jsem naletěl tvůrcům hry Recruits (předělávka starých Cannon Folder)
-
-
-
Tak už to dneska je, ale zrovna u zazobaného Sony bych to nečekal... asi "dobrý managment" :D
-
-
OMG Nepatri to sony a so y neni zazobana, kazdy rok ma obrovske ztraty.
-
to uz nepatri sony,je to daybreak
-
-
-
Hra se zdá být dobrá, po tom co jsem si teď přečetl o tom viru ji chci ještě víc! Ale steně počkám na free-to-play.
-
Pred 4 mesici sem se rozhodoval jestli koupit RUST nebo H1Z1 po shlednuti mnoha gameplay videy si dokazu predstavit co by me bavilo vic a vyhral RUST. mam nahrano již 100+hodin a porad me to baví takže toho nelituju a poté co sem hrál h1z1 u kámoše me to opravdu niccim moc nenadchlo dayz už mám a tohle se mi zdalo že je takova napodobenina proste jen ale dayz se mi stejne libilo vic. Takže za ty penize pro me H1Z1 je posledni v survival hrach :)
-
-
rust není špatnej ale odradilo mne že je tam videt nahym chlapum pindoury
-
-
Páč každej správnej chlap má přeci vagínku.
-
-
mohli to nečím zakryt
-
-
Trošku ti pomůžu, říká se tomu oblečení a už tomu tam tak dávno je
-
Ale prosímtě, nějaký ten pohled na pořádnýho ptáka ještě žádnýho chlapa nezabil.
-
-
Zabil v nom jedine tak heterosexuaitu :)))
-
-
-
Max náš hlavní antisexista. *3*
-
-
vsak už tam davno videt nejsou je to cenzurovany :D
-
-
-
-
-
neni to spatny ale radsi hraju dayz,to je o level jinde
-
-
To sa tu zas našlo DayZ fanboyov...
Tu máte názor nezaujatého hráča s 300+h na oboch tituloch. H1Z1 nie je zatiaľ lepšie (no už len mierene zaostáva) ako DayZ, ale je podstatne na lešpej ceste. To, ako sa developeri starajú o HZtko sa ani nedá porovnať s tým, čo sa deje s DayZ...to bude aj v 2020 v early access alpha.
-
-
*11*
-
Mam nahráno tak cca 1 hodku a vůbec té hře nerozumim (zatim) ale hlavní je že mě baví takže...!
-
Přijde mi velice zábavné, že tyto zombie survival hry se vyvýjí tak dlouho, že ten všudypřítomný zombie hype stihnul opadnout. Než to vydají nebude to hrát ani polovina těch, kteří se na to těšili (včetně mě).
-
-
Ale vydělané mít budou... A jak dlouho, si myslíš, že se vyvíjí ostatní hry?
-
-
Dotaz na autora... Když je hra F2P, tak je to podle vás mínus??? wtf?
-
-
F2P pro mě neznamená mínus, ale nevýhodu u tohoto konkrétního projektu ;) jedná se o survival hru a ingame shop do ní podle mě nepatří i přesto, že neprodávají nic s pay2win prvky. Jako buy2play by se hře vedlo mnohem lépe ;)
Btw co tu má každý s těmi 20 eury? Hra je za 20 dolarů a to je sakra rozdíl ;) -
-
Kde ty loňské sněhy jsou...jestli narážíš na "levnější" dolar, tak ten rozdíl oproti euru je už poměrně malej, navíc steam stejně razí euro = dolar už poměrně dlouho a většina lidí z Evropy platí v eurech, takže se spíš obávám, aby cenu v eurech nakonec nezačali udávat větší, aby jim vejvar zůstal :D
-
-
Tak dnes není F2P jako F2P.
Záleží jen na tom, jestli ho udělají dobře (opravdu free, nikdo nebude lepší, jen proto, že si připlatil, placení jen třeba za kosmetické úpravy - plus) nebo jestli ne (zaplatím si a mám navrch před ostatními hráči, takže P2W - mínus) -
-
Z mého pohledu F2P je dobrá věc, protože ty hry jsou většinou tak blbé, že ty peníze bych za to nedal. Nehledě na to, když chci hrát s kamarády. Těžko si všichni koupí hru, u které není jisté, že za něco stojí.
-
No právě, už mě štve, jak všichni berou, že F2P je automaticky špatně. Jak kdyby snad nebyly hry za peníze, které naslibují hory doly, pak to nedodrží... ale je to placené, dělal to někdo zkušený (třeba Blizzard nebo EA), tak to nic, to pijánko, počkáme až to v druhém (třetím, pátem...) placeném pokračování vychytají, že?
Je mi blivno velebnosti.
-
-
-
DAYZ je trapna a precenova hra, kdyby si neplatili PR a hrace at pisou recenze, tak po ich nestekne ani pes *15* *15* *15*
-
-
To je zajimavy nazor. Pokud vim mluvilo se o tom ze Bohemka na reklamu neutratila prakticky nic. Mas nejake jine zarucene zpravy ? Povidej, prehanej... *2*
-