Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Assassin's Creed Origins je zábavný i mimo příběhové mise
24.8.2017 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
BTW v gameplay je celkem jasně vidět že náš přítel je vybaven hidden blade.
-
se ti divím Aleši, řešit něco tady se zdejšíma PC pablbama. Vždyť youtube komunita(jak jsi správně poznamenal) není moc odlišná od této(bohužel)
-
Nevím proč tu řešíte recenze úplně jiných her. Za mě jsou tyhle dojmy z hraní napsaný skvěle a na tu hru se opravdu těším (mám ji už koupenou). I pro mne byl samozřejmě nejlepší druhý díl, ale i Brotherhood sem si užil. Pak to byl jen postupný úpadek série. Black Flag byla poslední AC hra co jsem si byl ochotný koupit a zahrát a námořní bitvy jsem si celkem užil. Za mne se opravdu těším, i když mě moc mrzí, že hru nezasadili do období kdy se pyramidy stavěly. To období bylo mnohem zajímavější než Kleopatra. Ale budiž, Kleopatra je zase o to známější a bude fajn se s ní potkat.
-
Rome II jsem hrál ve stejné době jako byla recenze tady na Games. Byly tam zásadní chyby v herních mechanikách, AI (hned v první bitvě to byl epic fail při vylodění, kdy AI jezdila loďkama asi půl hodiny po vodě a občas vyšoupla nějakou pěchotu na břeh) a bitvy vypadaly zhruba tak, že se někde uprostřed mapy vytvořil chumel, který vcucával nově příchozí jednotky a ty v něm doslova mizely :) Což dělalo hru prakticky nehratelnou. Nejednalo se o chyby někde schované v systému či špatné mechaniky nebo parametry, které vyplavou na povrch až po opětovném hraní. 9/10 je v takovém případě naprosto mimo :)
https://www.youtube.com/watch?v=P_QK-lcW8a8 -
Že je odlišný neznamená, že to je něco super a navíc to je napojené na další věci, které zůstali stejné.
Jojo, asi jako když jsi přivezl dojmy z Mafie 3 ? :) -
Možná má prostě jako jeden z mála hráčů dnešní doby rád hry a spíše hledá na hrách pozitiva, než negativa :). Objektivní má být redaktor až v recenzi, toto jsou jen dojmy, dojmy jsou subjektivní.
-
Achjo, to je tak, když se s návalem času vytváří dojmy místo faktů...:)
Co se týče kritiky Empire, to je spíš na podcast, než vypisován. Ale úplně stejné hry to nejsou...sorry, ale to fakt ne, ani zdaleka.
- Rome II...vážně? :) Cituji: "Total War: Rome II je typický produkt Creative Assembly. Problémem není hardwarová náročnost, nýbrž hardwarová nevypočitatelnost. Neměl jsem s optimalizací hry nejmenší problém a za skoro čtyřicet hodin hraní program jedinkrát nespadl. Vše se vykreslovalo korektně a z tohoto hlediska si tedy nemám nač stěžovat. Na rozdíl od jiných hráčů." + "Opravdu nemůžu Rome II bičovat za technické nedostatky (za jiné ano), protože jsem se s padáním a jinými problémy nesetkal. Neškodilo by však udělat program na otestování systému, aby hráči věděli, jak na tom jsou."
Sorry, nemůžu hře strhávat hodnocení na základě toho, že mně jede v pohodě, ale někdo někde říká, že ne. Maximálně můžu udělat to, co jsem i napsal - varovat, že to nemusí platit pro všechny. Nikomu to nešlo ani rozjet? Opět přeháníš. Technické problémy mělo podle statistik 5 % majitelů, což JE hodně (ostatně proto toho byla fóra plná). -
Tak všichni přítomni assasini budou pindat furt ale za mne to chtělo změnu a ona když nastala tak je to furt špatně, demo vypadá dobře, ta obrovska plocha herní doby za 1600kc se oplatí a bude to Top AC.
-
rekl bych, ze Horrido reaguje na tvoji recenzi Empire TW (hodnocení 5/5 na hrej) a následné recenzi Napoleona TW (4/5), coz jsou vlastne skoro uplne stejne hry, kde jsi ve verdiktu Napoleona napsal neco ve stylu "po tristním Empire, tu máme dokonalého Napoleona"
a kapitola sama o sobe byla recenze Rome2 TW, kde to nikomu poradne neslo ani rozjet, milion bugu a tve hodnoceni si jiste pamatujes s takovou vetou, ze po roce po buzich nebude videt ani slyset (nebo tak nak) ...jenze ono bylo, ze jo. A omlouvat technicky stav hry, ze to bude nekdy v budoucnu OK a neztrhnout kvuli tomu hodnoceni je tedy velky fail...
jinak cekam zase ban a smazani za slusnou(!) kritiku, jak uz se mi tu parkrat stalo :) -
je to stale rovnake. o nic si neprisiel
-
S clovekem pro kteryho je vrchol rpg Dragon Age Inqisition je tezky porizeni :)
-
Dam tomu sanci, nejak jsem na assasina dostal slinu, popripade reinstaluju dvojku no ;)
-
Hral sem presne to stejny co ty, jeste zkus Roque to neni spatny a celkem me to bavilo.
Jinak o nic neprisels, dvojka je klenot, a novejsi dily nestoji ani za stazeni. -
opravdu? :D Ptam se naprosto vazne, ja tu serii odepsal uz po trojce ale black flag prijemne prekvapil, od te doby jsem to nesledoval.
-
Pokud tam budou truhly ( ovšem ne ty za penouze nebo aplikaci v mobilu) tak jo bude a konekonců třeba v UNITY mě vedelejší mise celkem bavily... na Syndicate si moc nevzpomínám tam jsem k nim byl dotlačen.
Nerad bych aby se zbytečně hráč tlačil do nepovinnýh misí a byla tam iluze grindu. Odpočatí jsme tak snad to tímhle nezkoní, at to udělaj když musej podobné jak Wildlands sice to bude ubijejicí ale příběh se bude postupně skrze vykreslovat. -
nie
-
Muzu hru hrat i kdyz jsem predchozich 15 dilu preskocil? Naposledy jsem hral dvojku a black flag, prisel jsem vube co neco?
-
0 % kritiky? Nevím, nevím, možná bych si ten článek znova přečetl...
Ale i tak díky za feedback! :) -
Jistě, souboják je jen zcela odlišný systém, než ta série měla od prvního dílu :)
Ale uznávám, že možnost si tu hru osahat a vše si vyzkoušet sám, se videím nemůže rovnat...;) -
takze zabavny nie je..ale inak 9/10 :D