Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Článek mi přijde nadšený až až. Když se člověk podívá na gameplay videa, praští ho hromada chyb a divných věcí a je jasné, že jejich PR typu "nový soubojový systém" je jen plácnutí do větru, než že by to bylo opravdu něco zajímavého a dobře zpracovaného.
  • Jenom pro pořádek, nezmínil se náhodou o horší AI? Doporučuji přečíst znova.
  • Článek obsahuje pouze a jenom chválu, 0% kritiky, takže ano, je nadšený. Všichni víme, že dokonalá hra neexistuje, toto ve spojení s předchozí pochybnou historií značky AC, tvým obecně známým optimistickým pohledem na věc, hraničícím často až s nekritičností (a někdy je to bohužel až za) dává vzniknout pochybnostem, zdali se věci ve hře opravdu mají tak, jak popisuješ. Haterský přístup od začátku je jedna věc, zavírání očí před chybami pak druhá a u tvých článků jsem se už hodněkrát přesvědčil, že máš blíže k tomu chyby spíš ignorovat a zlehčovat, než hatovat. Což o to, vidět sklenici vždy napůl plnou a je jistě fajn vlastnost, ale nevím jestli zrovna u recenzí, ostatně, recenze má být kritický útvar, ne nadšená óda na vše. Ale jak píšeš, každému podle chuti, já tvoje recenze za směrodatné rozhodně nepovažuji, ale někdo třeba ano.
  • nechci být za kverulanta, ale i historické události a postavy co AC ukazuje mají s těmi skutečnými společného jen opravdu pramálo, jediné co jakž takž odpovídá jsou některé modely budov
  • Veskoslav
    Ze začátku nadšení. Starověk je moje oblíbené období. U Unity to bylo to samé. Nádherně zpracované interiéry atd. Žel bohu neudělám tu stejnou chybu jako u Unity, tedy zakoupení. Ta hra už mě nechává naprosto chladným a stala se naprosto nezajímavou. Na skvělý II. díl či příjemné překvapení v podobě IV. dílu se nebude konat.
  • ten svet vypada skvele...klasicky
    stve me ten dron,sekane pohyby v soubojich a ty zlaty cisla a grafika...temer stejna co ve far cry 5...dost me to tam rusi...

ale tak za pul roku za 500 to bude dobra koupe :)
  • A už dost, A už dost A už dost!
  • ales.smutny
    Hmmm, nepamatuju se, že bych s odstupem roku trhal AC, které jsem předtím vychválil. A Syndicate je dobré AC, Unity jsem za bugy zbičoval už v recenzi, Black Flag je hereze pomlouvat a trojka tu ode mě dostala sedmičku s odřenýma ušima a kritikou na 20 tisíc znaků.
  • ales.smutny
    Přijde ti ten článek nadšený? Opravdu? :) Ta hra vypadá dobře, Black Flag jsem měl rád, souboják je z toho co jsem měl v ruce dobrý. Ale hrál jsem všechna AC, takže už se těžko posadím na zadek ze základních prvků.
    Pokud ale potřebuješ hledání chyb za každou cenu a automaticky přednaštvaný postoj, jsi na špatné adrese. Na youtube najdeš spoustu lidí, kteří si založili živnost na tom, že jedou na vlně hejtu...každému dle chutí a potřeb...:)
  • Tak otázka je, jestli po tom tuctu+ AC her bude hra ještě vůbec zábavná pokud jde o příběhové mise? Propliž se, zabij, přines 1000x jinak? Kdysi to byla velká zábava, teď už je to fakt jen ždímačka na prachy a to je jedno, jestli protagonista bude mít holubího drona a zajíce, co klade pasti, jako parťáka nebo bude mít jetpack a laserový pohled. Na to už byl ale rovnou sáhl po jiný hře, než se trápit, jestli příběh bude k něčemu, nebo zase k ničemu :).

Tak snad nám zůstane aspoň ten vedlejší efekt encyklopedie historie, v tom byly všechny hlavní AC hry vždycky super.
  • Souhlasim. Rogue je pro me v TOP3 assasinu. Technicky spatny ale jinak super
  • Za rok napíše že předchozí Assassin byl špatný, ale ten nový už je opět zábavný. *4*
  • Aleš je opět nadšen.
  • Nejlepší díl série byl Rogue. Nejhůř technicky zpracovaný, s nejlepší zápletkou a nejlepšími příběhovými misemi (náplně misí byly takové normální, ale příběh tomu dával grády). Vedlejší činnosti byly velmi povedené a hlavně, assassíni nebyli ti hodní, ale ukázalo se, že jsou stejně špatní jako templáři.
    Tahle chystaná hra není assassins creed. je to medjai creed a už některé její prvky jsou na přes držku (dron v podobě orla a tak), takže mě to rozhodně nechává chladným a stejně jako andromedu si nekoupím ani tohle. A podle mě to dopadne dost podobně jako andromeda.
  • Lukass
    Ano zjednoduseni parkouru v podstate serii zabilo, kdyz staci drzet jen jedno tlacitko, fakt to neni zabava.
  • Lukass
    Protoze je to jedina mise ze hry ktera stoji za rec, pravda nedohral sem celou hru, takze pak je jeste mozna nejaka zajimava mise kousek pred koncem uz me to prestalo uplne bavit
  • Myslím, že vrcholem byl Brotherhood. Hlavně příběh šel od té doby do kopru. Hratelnost se samozřejmě v mnoha ohledech zlepšila, to je třeba přiznat. Například parkour je teď úplně jinde.
  • To je zvláštní, taky jsem si zrovna na tohle vzpomněl:)
  • Pokud budou asasíni a templáři odsunuti na vedlejší kolej, této herní sérii to jistě jen prospěje. Příště by mohli odsunout animus a celou scifi linii a s dalším dílem by mohli odsunout celou tuhle pahru a věnovat se něčemu pořádnému - například Might and Magic XI.
  • Co se týče herní náplně tak u her tohoto typu bývají vedlejší úkoly a mise důležitější než hlavní příběh (Skyrim). A jen ti nejlepší dokáží zaujmout i hlavní dějovou linkou (Zaklínač).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit