Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Battlefield 1 dokazuje, že se hry nemusí 1. světové války bát
14.6.2016 | Daniel Kremser
190 příspěvků
-
idete sa tu zosrat ake je to nerealne. tak vam poviem tajomstvo, ziadny battlefield sa nehral na realnost a predstavte si, ze v modernych vojnach sa nenicia tisice tankov len tak, ze im niekto hodi c4 a ani sa nestava, ze niekto vyskoci zo stihacky, zabije nepriatelskeho pilota a prebere ovladanie cudzieho stroja. nechapem na co sa tu hrate, ide predsa o zabavu.
-
Tak za sebe reknu, ze to vypada brutalne dobre. Pro mne jako vicemenne nenarocnehoa prilezitostneho hrace FPS (jo doby COD 2 a 4 jsou uz davno fuc) tak mne to hodne oslovuje a pokud budou mapy ala COD style, to znamena mensi plochy, tak bych si hru i poridil. Na druhou stranu zname pristup EA, takze to bude zase miliarda dalsich DLC a nvm no. Platit hru na 2x ci 3x se mi moc nechce
-
Nic, jen že ten nick k tobě zjevně sedí. *15*
-
Možná to pro tebe bude šok, ale v době první světové války už existovaly kamery a fotoaparáty. A lidi uměli psát.
-
Od BF2 jsem pořádně nehrál žádný další díl (včetně battlefrontu), jen kampaně. Ty postmoderní války se pro mě staly tak neosobní, nemají prostě výraznou tvář jako právě světové války. Chce to už zase restart. Od her z druhé světové války uplynulo moře času a máme nové technologie. Doufám, že i CoD se vrátí zpátky. Už Advanced Warfare ukázalo, jak by to mohlo vypadat. A materiálu, který ještě nebyl ve hrách zpracován je dost a dost.
První trailer byl meh, ale ten gameplay mě hodně zaujal. Vzhledem k tomu, že se teď dost věnuju oboum velkým konfliktům, tak se na mě začíná pomalu podepisovat menší hype. Navíc jsem ty moderní BF moc nehrál, takže to pro mě bude konečně první se zajímavým tématem. Času na vyzkoušení bude ještě dost.
A co se týče autentičnosti. Kdo chce, tak si může jít zahrát Verdun, popříkladě Red Orchestru. Není třeba furt brečet nad tím, jak vypadají mainstreamove hry. -
Ježišmarja kouknul jsem na gameplay a všichni tam běhaj jak fretky se saprama a kropěj to jak Arnold v Komandu do toho se na obzoru objeví hrabě Zeppelin ve své říditelné vzducholodi Karel a začne jim na hlavu sypat bomby, protože vzducholodě byly přeci takové přece superzbraně první světově, jejich hromadné bombardovací nálety byly obávaným postrachem všech vojáků v zákopech, kdepak plyn nebo artilerie, vzducholodě byly nejstrašnější zbraní války a co teprv jejich kamikadze varianty *7*
-
Se mi líbí, jak je tady každej chytrej, jako by tu válku zažil.
-
Za Verdunem bohužel nestojí AAA společnost.. Jméno a značka znamená dneska bohužel víc než všechno ostatní.. Stačí se podívat na to co dělá Kojima.. ukázal teaser o kterým nikdo nic neví a lidi už z toho mají hru roku, jen kvůli tomu, že je na tom jeho jméno.. Battlefront je ten samej příběh, jenom kvůli tomu, že na tom je napsáno Star wars..
-
Třeba to jen chtěli udělat akčnější...mě to teda přijde jako pomalejší BF4 z 1. světové *7* Ovšem neříkám že se mi to nelíbí, jsem zvědavej.
-
Verdun z toho nikdo nechce, proto jsou veci tak, jak jsou. Je to tak tezko pochopitelne?
-
A co s tim?
-
Ne neni, BF neni a nema byt Verdun.
-
Proste by to bolo ako rts strategia kde jednotky ovladaju samotni hraci a je ich menej.
Clovek hrajuci commandera by zabezpecoval zasobovanie, obranu a monitorovanie uzemia.
Boje pechoty by neboli tak caste, z dovodu ovela vacsej mapy.
Prebiehali by len v dolezitych bodoch ktore treba zabrat.
Mna jednoducho sucasny bf absolutne nebavi z jedineho dovodu.
Bezhlavy, bezcielny masaker. Znicili ti tank, lietadlo ? No problem, respawnes sa nasadnes do dalsieho -
Chcel by som Vas nazor.
Uz chapem ten hype, to nadsenie ake vyvolal len trailer na youtube.
Ludia su znudeni, vidia nove kulisy a idu sa z toho zblaznit pritom su zmeny minimalne. Sem tam zaprsi, sem tam spadne nejaka vzducholod, sem tam niekoho bodnes bajonetom.
Pozeral som ten slavny match, no nebavil som sa. To bolo ako call of duty free for all s viac hracmi, a tankami. Naco narazam ?Battlefield by si uz zasluzil razantnejsie zmeny nez len tie graficke po tolkych rokoch. Kristepane hrat na vlajky???? Boha, preco tam niesu budovy, zakladne, letiska, pozemne ciele, strategicke ciele. Hra na styl doty kedy tlacim zaberam uzemie a hlavnym cielom je superova zakladna.
Na pozadi commander ktory ma za ulohu zasobovat frontovu liniu, znicili ti letisko ? Commander vysle letku z nedalekej lietadlovej lode co chvilu potrva a super ziska vyhodu vo vzduchu.
Konvoje medzi frontovou liniou a zakladnou, artileria, delostrelectvo.
Znicia konvoj? Stratis cenne delostrelectvo specialne zbrane, musis ho chranit.
Ja nehovorim spravit z toho simulaciu armu. Ale zabavnu hru kde ked znicim nejaky ciel mam z toho pocit dobre odvedenej prace pre tym, zaberem uzemie a moj tym ziska vyhodu, znicim sklad zbrani, letisko, artileriu, atd. Toto ja neznasam na battlefielde. Hra sa to na nieco extra pritom je to bezhlavy respawnovaci masaker.
Menej bezhlaveho nezmyselneho strielania, viac strategickych cielov -
je to škoda že hry s velkym rozpočtem se dělaj už skoro jen pro debily, co bych dal za hru jako AC Black Flag s realistickejma námořníma bitvama
-
"když se nad mapou objeví héliem naplněné monstrum Behemoth, nebo když se v ohnivé explozi zřítí na zem..."
Vodíkem, Dane, vodíkem. Helium by hráčům nedodávalo dostatečně uspokojivé exploze. -
tohle je bulsit. chci WW2.
-
Ktere Battlefieldy pouzivaji "bezne" zbrane? Mozna prvni 1942, ale uz ve dvojce byly zbrane trochu divoke (mezi unlocky L85, nebo dokonce Striker!), trojka a ctyrka uz je vylozene prehlidka zbrani, vcetne pomerne obskurnich kousku. Je nabiledni, ze BF1 na tom bude (je) stejne.
Ocividne si tvurci nemysli, ze by vetsinu hracu bavilo hrat s 5-10ranou opakovackou. A uprimne se jim moc nedivim.
Btw k te obcanske valce - vicemene takhle byla zobrazena treba v Call of Juarez a nikoho to nevzrusovalo. -
Zbran (obzvlast zalozku) muzes mit vzdy "koristni", na tom neni nic az tak zvlastniho a Battlefieldy takhle proste funguji - pouzivas to, co se ti libi/vyhovuje a ne jen realisticky prideleny erar.
Trochu me mrzi, ze primarni zbrane nejsou opakovacky, ale tak nejak jsem to cekal. Absence francouzu me ale stve hodne.
Ad padaky - no jak rikas "instantni padaky Battlefieldu". Tady je myslim uplne jedno ze ktereho obdobi to je, Battlefieldovske padaky byly jsou a budou nesmysl vzdycky. Snad krom BF2142.
Jo a nenabity Madsen vazi cca 9kg (v cemz na konci 19. stoleti musela mit prsty cerna magie nebo co..), to je mene nez napr. druhovalecny Bren. I trinactikilovy Lewis je porad jeste realisticky prenosny. -
Takto se znásilňuje historie...