Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jo ale Flashpoint taky nebyl pro každého. To takhle budete mít 10 kamarádů, z toho 2-3 budou hrát Flashpoint a po chvíli se nudit a zbytek Call of Duty / Battlefield - dokud nebude ráno a nebudou muset do práce. *1*
  • Promiň ale proč dělat hru z první světové , když pak nedodržíš historickou přesnost? Proč sakra němci jezdí britskými MK.I a naopak? Koukni na nějaká videa o prsvní světové a zjistíš, proč mě to tak štve.
  • cumpi3
    Ttady je to tezky, kdyz nejake veci tu vyvolavaji automatickou reakci jako kalousek na novinkach...I kdyby hra byla ultrazabavna, tak je to proste hnuj
  • Doted pamatuju jak jsme se s klukama se kteryma jsem hral Flashpoint strasne BF 1942 smali protoze to byla silena arkada :D
  • KrPa
    A ta vzducholod se bude chovat jako normalni vzducholod nebo jako vzducholode z Red Alerta 2 *1*
  • Paulcz
    Spíše je to stále to samé ne? Nebo v čem to je lepší?
  • KrPa
    Bohuzel je to pravda
  • Je trošku vtipne pozerať -jak tady lidi remcaj že BF nie je napr. strategia OOOMG
    BF je BF čim ďalej lepši, kto chce jogurt, nech si da polievku...UŽ STE TRAPNIII
  • Upřímě ten pocit je všechno jen né první světová...pobýhá tam tuna vojáků s SMG a LMG (naprostá kravina). Poloautomatické pušky jsou očividně standartem... Hra pak ve výsledku je stejně rychlá jako BF3 nebo 4.

Jako atmosfére boje super jen to prostě není moc první světová...teda vlastně téměř vůbec.
  • Ono nieje tragedia ked cod je tym cim je. Zabavnou rychlou hrou.
    Tragedia je to ze pri pohlade na bf1, trailer a hype okolo toho ziskas pocit akehosi vynimocneho titulu.
    A zistis ze je to len unreal tournament bez jumpov v prostredi 1sv vojny.

To je nieco ako slana zmrzlina
  • Řeknu jedno tajemství - hry se dneska dělají pro prachy hoavda (upraveno redakcí)! Ne aby se zavděčili mizivýmu procentu lidí.
  • Stacilo mi videt gameplay z jedne mapy te prebarvene naspeedovane "hry" ala COD a uz ted je mi jasne, ze bude obsahovat ani ne 1/3 toho co mel starodavny BF 1942. Ale hlavni je samozrejme husty trailer a ze to COOL vypada. *11* Jak mam rad hry z prvni a druhe svetove, tak stejne budu radejji hrat Squad, ktery mi i ted v alfa fazi bez vozidel/letadel prijde asi milionkrat zabavnejsi nez tento paskvil. *11*
  • Ide o to ze cs go styl na kola nikdy neomrzi zo svojej podstaty sutazenia.
    Nieco ako hokej a futbal, pravidla su rovnake uz desatrocia ale hra je stale zabavna.
    Lenze v bf ten pocit sutazenia neexistuje.
    Medal of honor warfighter, mal podobny system, aj insurgency.
    Kedy pushujes, tlacis a zaberas dolezite body.

Bf je aj divacky hrozne neatraktivny.
    Absolutny chaos.
    Vozidla nemaju absolutne ziadny vyznam v hre. Znicili ti tank ? Nevadi respawne sa dalsi
  • "Keby tam aspon bola nejaka základna línia vzadu , kde by sa vojaci spawnovali a nejaku predsunutu pozíciu by bolo treba dobyť a potom by sa mohli spawnuť aj tam, aby sa akože posunul front."

Tys asi BF nikdy nehral co? :D
  • Tipujem.
    Ci sedis na konovi alebo na vznasadle, hra bude rovnaka ;)
    Tam prakticky absolutne nezalezi ci lietas na lietajucom koberci alebo dvojplosniku ked herne mechaniky su totozne
  • To tam bude aj boj z konskeho sedla? *8*
  • súhlas, random spawny sú pre mna jeden z hlavných dovodov prečo BF hry nehrať. Keby tam aspon bola nejaka základna línia vzadu , kde by sa vojaci spawnovali a nejaku predsunutu pozíciu by bolo treba dobyť a potom by sa mohli spawnuť aj tam, aby sa akože posunul front.
    Ale spawnovanie na bodoch náhodne rozhádzaných po mape je blbosť, rovnako aj spawn na leadrovi teamu
  • Ja takisto.
    Bf je hra dobra na odreagovanie, proste bezhlavy masaker. Strielas co sa pohne, nieco na styl moorhun.cod ma uz rozne mody, hra na kola trosku menej hekticky napinavejsi herny styl
  • Nekto holky, jiny vdolky mysliš, že te bude nekto za to nenavidet ? Ja si dam obě dvě...
    Nebo chceš, aby te za to nekto nenavidel ??
    BTW nikde nepiši o SP kampani bude bude ?
  • To ze jsou tanky moc rychly o tom zadna ale proc to tak je u BF asi chapeme vsichni ne? Jet tankem 5 km/h by asi nebavilo nikoho.
    Ale co to porad mas s tema vyvrtkama? Kdo ti rekl nebo kde jsi cetl ze letadlo z prvni svetovy nedokaze udelat vyvrtku? Dik je to uplnej nesmysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit