Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Battlefield 1 dokazuje, že se hry nemusí 1. světové války bát
14.6.2016 | Daniel Kremser
190 příspěvků
-
Na yt ich je dost.
Co je tragicke ze jeden je pravdivy. Skutocne je tam viac respawnov ako jumpov v cod co tu hru meni na unreal tournament.
Aj tu mas dost komentarov ze ten zbesily styl je uz prehnany -
Tak tento styl prodeje nepodporuj koupí jejich produktu...
-
Tak nech BF1 masam a pojd hrat verdun.
-
ty si teda naozaj naozaj vtipny povieeem ti
povedz čo hraš, aby som aj ja povedal zopar vtipov, lebo zhovadiť sa da všetko, aj tvoja stara mama
počuuuvaj...
mne sa zda že tu hru trošku predčasne pochovavate, dpc kto chce simulator...mame tu ARMU
kto chce hopsačku mame tu CoD a ine chuťovky, nech sa pači aky zmysel ma p*čovať že BF je BF
jaj niekto proste rad p*čuje *1* -
Jeden lepší vtip jak druhý.to jsi vymyslel o přestávce ve škole ? Zkus to během hodiny.Budeš v ním mít více času :)
-
Pokial si nejaky prispievatel myslel že bude hodiny sedieť v zakope kilovať bodakom a potom sa hodinu plaziť k medikovi, tak mi je naozaj luto sk*rvene ho oj*bali !! *1* *1* *1*
-
Alebo este jeden.
Kolko fanusikov ma novy battlefield ? Dvoch.
- prvy snoop dog ktory bol natolko zhuleny ze nezistil ze hra rovnaku hru ako pred rokmi.
- druhy, byvaly profihrac quake3 ktory ma rad podobny herny styl zasadeny do coolovej novej ww1 grafiky -
V německé armádě během První světové války prý byli černoši. Aspon podle DICE.
-
Ja jen ze mi prijde legracni jak nekteri spilaji po BF 1942 a ja vzpominam jak jsem kroutil nad tou hrou hlavou jak strasne nerealisticka je a ted se vlastne na BF 1 docela tesim :D
-
Bohužel je to tak. Ale dalo se to čekat. Z první světové je toho obsahu prostě příliš málo na to, aby z toho byli schopni udělat mainstreamovou, tříáčkovou hru bez toho, aby ji do určité míry nezprznili.
-
Pocul si ten vtip?
Kolko skokov sa zaznamena v priemernom zapase v cod iw ?
Menej ako respawnov v novom battlefielde -
Takže ve hře, kde se obsazují cizí vozidla, byli vidět Němci v britských tancích?
Jak šokující. -
Takže je to uplně stejný BF jako ty předchozí s tím rozdílem, že tam jsou/budou jiné mapy, technika z 1 sv. války, vylepšenou grafikou a dalšími drobnostmi, kterými se nebudeme zaobírat.
Samozřejmě tam hráči nebudou jak by si zdejší přispěvovatelé představovali, sedět hodiny v zákopech, běhat s noži v rukách, protože tehdy byly automatické zbraně vzácnost,nebudeme kulhat ne-li se rovnou plazit, když dostaneme zásah do nohy.Jo a nebudeme jezdit tanky rychlostí chůze jak by si diskutéři přáli, protože historická přesnost nadevše.
Prostě nemužete mít všechno.Naštěstí vás to nikdo nenutí kupovat. -
Hra od EA a čekáš historickou přesnost, kolik ti je?
-
Protože děláš hru a ne simulaci
-
No ako v čom čim je BF podla mňa BF...
je to vojna, kto chce hrať vojnu nech hra BF, kto chce poskakovať panakom aby ho netrafili v trapnych scifi arenach nech hra niečo ine...
ano, ako sam vojak ťažko ovplivniš celkovy zapas, ale ked sa zohrate s kamošmi, alebo najdeš par
vojakov s ktorymi si budete rozumieť je to INY zažitok... a toto som ja v inej MP hre nenašiel
stale rovnaka a stale lepšia v čom ?? v tom STVARNENI vojny
a že 1.sv nie je 1.sv !!! to niektorym luďom nevysvetliš, akože HOBIT nemôže byť dobry film lebo Tolkien je Ježiš Kristus a natočiť sa neda *1* -
Kdyby tam behali nackove proti indianum, asi bych na historickou nepresnost taky brblal...ale sakra...ja si uziju jakoukoliv nerealistickou hru, kdyz je zabavna...mafia, gta, stary battlefieldy, tolik her z druhe svetove..adventury, kde ne kazdy postup je logicky...ale pro nekoho je realismus nejdulezitejsim, ba dokonce jedinym kriteriem pro zabavnost
-
Ale možná bude zadarmo... *1*
-
Za mě rozhodně super, i když jsem nehrál, hodně mi v tomto odvětví (masové 3D online FPS) chyběla právě tahle dobová tématika. Takže určitě kupuju, jen mě štve, že z nás budou zase tahat prachy v podobě DLC.
-
Týpek
https://www.youtube.com/channel/UCT5Z68YkDs7Rsf7FaAtJpSA/videos
A Francie bude asi DLC, takže něco jako Warhammer bez Chaosu. *16*