Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Battlefield 1 dokazuje, že se hry nemusí 1. světové války bát
14.6.2016 | Daniel Kremser
190 příspěvků
-
Děláš hru z první světové, né sci-fi miš-maš. Určitá historická přesnost by tam být měla.
-
V případě battlefieldů a EA bohužel nezáleží jen na prvních dojmech a hratelnosti, ale zásadní jsou také způsoby, jak nám svou hru prodají a v jakém stavu. Jakékoli nadšené dojmy bych tedy bral s velkou rezervou (opakované poučení z vlastní zkušenosti). Minimálně očekávám další "premium" a spoustu DLC a samozřejmě žádnou modifikatelnost. Ve výsledku je tedy zajímavá jen umístění hry do první světové války, která ale bude velmi ohnuta, aby vyhovovala potřebám akce typu battlefield (což mi nevadí samozřejmě - nikdo se nechce válet x hodin v zákopech a jezdit v extrémně pomalých a nedokonalých "tancích").
Já osobně bych byl skutečně nadšený až ve chvíli, kdy bych měl jistotu, že nebude docházet k tak velkému fragmentování komunity jako u posledních dílů a kdyby se opět otevřela náruč modderům a tím se vrátily zlaté časy starších dílů battlefield série.
Nezapomínejme na to, co nám EA připravila za předchozí hry. -
Ne, ale Německé A7V s britským značením a nakopak britské MK. I (V) s nemšckám značením mě teda trochu nutí k zamyšlení...
-
tak jistě a nejméně polovina vojáků byli geyové a samozřejmě to byla ta hodnější polovina *5*
-
Ludia chcu nenarocnu neopozeranu zabavu.
Takze v buducnosti sa dockame mozno battlefieldu z doby kamennej.
Proste mne vadi ten fifa model. Boha futbal je futbal tam nic nezmenis.
Ale preco musi platit fifa model na otvorenom bojisku kde je tolko moznosti na zmenu -
Lidi to chtějí hrát, protože tu není jiná dostatečně známá mainstream hra z tohoto období. Vše se dá udělat lépe, jenže těžko si může člověk zahrát ideu toho, co by mělo být. Prostě hráči berou to, co je. Nikdy jsem nehrál dokonalou hru. Na každé hře vidím spoustu zbytečných chyb, ale holt hry jsou, jaké jsou a pokud chci hrát, musím hrát, co je.
-
Pocuj, pozri si ten match a povedz mi ze to nebol blaznivy chaoticky masaker.
Trosicku viac moznosti by neuskodilo. Vacsie mapy menej hracov.
No nechame sa prekvapit, hra este nevysla -
Němci je měli jen v Africe. Sice o jejich nasazení uvažovali, ale logisticky to bylo příliš náročné.
Černé koloniální oddíly používali v Evropě především Francouzi, v mnohem menší míře Britové a italský pokus skončil hned v začátku fiaskem. -
Bf je dobry ako oddychovka ale po case by ma z toho bolela hlava.
Proste natlacili sto hracov na malu plochu.
Preto ma viac bavia hry na kola typu cs go a cod. Zostanes sam proti trom, kazdy sa na teba pozera a ty vyhras kolo napr.
V bf sa nikdy nestane ze ty ako jednotlivec ovplyvnis hru.
To je to co sa mi absolutne nepaci. Ci je to dota, starcraft alebo overwatch, counterstrike.
V kazdej jednej hre vie jednotlivec ovplyvnit hru -
Jak se rika lide vlastne nevedi co chteji dokud jim to nedáte. Vy taky nevíte co chcete a hrajete to protože vam nedochází, že by se to dalo udelat i jinak a lépe. Realizmus a arkádovost s tím nemá nic společného.
-
Ano "skutečně" máš "pravdu".Díky za tvojí pravdivou statistiku.Všechno sis pečlivě propočítal a pak jsi přišel a odhalil nám tuto "skutečnost".
Je to asi takhle.Nechci hrát rychlou zběsilou hru s miliony respawnu.No tak si půjdu asi zahrát CS.Chci si zahrát rychlou akční válečnou hru s wow momenty tak asi pujdu hrát CoD.Chci střílet korejce tak půjdu asi do homefrontu.
Víš co je tragické ? Chcete tam mít všechno, ale ve finále byste to sami nehráli. -
Na Africké frontě by to možné bylo, ale rozhodně ne na západní.
-
mne se naopak velke množství hráču na mape líbí, i to že ty jako sam pešak nemužeš moc ovlyvnit. Na fronte máš taky spoustu vojáku.
CS je imo kravina ale ty by bylo na delší diskusi -
Teoreticky to možné je, protože Německo mělo kolonie v Africe i Asii. Stejně tak Británie používala vojáky z kolonií (Indy, Afričany atd.)
-
Nahodou dosť respawnov nie je nikdy dosť *1*
ale ked mi daki keket skače popred mušku, mam chuť zistiť jeho IP adresu... *16* -
Neide aztak o spawnovanie samotne ale pocet hracov na plochu.
Tj, posli na lad 30 hokejistov -
Jasne že to poznam, ja hram zase SC2 deň čo deň, hraval som BF3, štvorku nie, ale važne uvažujem
že sa k BF vratim...
BTW velmi sa mi pačil WiC ale bohužial MP sa už nehrava... -
Tak to se tesim na Battlefield z druhe svetove kde bude v nemecky zidovsky batalion
-
Ja hram act of aggression, tipujem ze to ani nepoznas.
Je to moj nazor, ze unreal styl hry sa hodi skor do aren a scifi prostredia ako prvej sv vojny. -
vím že tam byl i takový mod, ale byli tam i mody kde byli nahodne po mape rozhazeny body ABC a jak jsem rikal spawnovani na lídrovi tímu se mi nelibi, protože vystríliš budovu až na jednoho člena a za chvilku tam máš dalších 5 vojáku *11*