Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: beta nového Call of Duty ukázala, že sérii návrat ke kořenům svědčí
6.9.2017 | Daniel Kremser
29 příspěvků
-
pokial by tam nebol spawn uprostred bojiska na nahodnych miestach, tak by sa o tom dalo aj uvažovať. a chcelo by to viac hráčov na mape
-
CoD je vymakaná séria. Samozrejme treba to vnímať hlavne ako MP hru, aj keď deti to hodnotia podľa singleplayeru, keďže to upirátili. Napíšte mi lepšiu hru strielačku s bojom v užších uličkách. Mňa totiž nebaví sa v nejakom trápnom Battlefielde plaziť 15 minút aby ma zakempený koko*ko z druhej strany mapy dal dole sniperkou. Návrat k WW2 potešil.
-
-
No zkus insurgenci pak mě napadá RO, Rising Storm Veitnam, R6. Co se týče Battlefieldu nevím co jsi hrál za díl já jsem podobnej problém nikdy neměl, už jen proto, že z jedné strany na konec druhý nevidíš. To, že je CoD vymakaná série mě docela pobavilo, když to od MW nestálo za nic, alespoň pro mě. Nejhorší je pro mě počet hráčů, kolik je teď hráčů na mapě 12? To se prostě hrám kde je 32 nebo 64 lidí nedá rovnat.
-
Napadá mně Titanfall 2 nebo,sic jen singleplayerovál,ale dobrá Wolfenstein The new order.
-
-
Ten nadpis a pak ten úvodní obrázek... *7* to není moc pozitivní. Spíš se to celkem rozchází *12*
-
*1* *1*