Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Zajímalo by mne jestli autorovi vážně v mulťáku nevadí to, že ho v bitvě v Ardenách nabere na bajonet německy křičící černoška v uniformě wehrmachtu, nebo jestli si to radši nechal jenom pro sebe, aby byl článek politicky korektní. Doufám, že v příštím díle se tím pádem dočkáme i možnosti hrát za Obersturmbannführera Rachel Goldbergovou, aby absurditě bylo učiněno za dost.
    Snad aspoň ten singl nepostihne mentální retardace současné doby.
  • Takže hra může být úplně špatná, může každou minutu padat, může stát 5000 Kč, může chtít GTX1080Ti jinak se nespustí... to vše je nepodstatné... hlavně aby jela na LAN.
  • Luckiller
    Neříkám, že silná nezávislá černoška nemůže být nacistka, ale nevidím rád další silnou nezávislou černou ženu, jak musí otročit u pece. *5*
  • Mno, mě ze všeho nejvíce zajímá, jestli to poběží na LAN, zbytek je vcelku nepodstatný.....
  • pokial by tam nebol spawn uprostred bojiska na nahodnych miestach, tak by sa o tom dalo aj uvažovať. a chcelo by to viac hráčov na mape
  • Napadá mně Titanfall 2 nebo,sic jen singleplayerovál,ale dobrá Wolfenstein The new order.
  • CoD je vymakaná séria. Samozrejme treba to vnímať hlavne ako MP hru, aj keď deti to hodnotia podľa singleplayeru, keďže to upirátili. Napíšte mi lepšiu hru strielačku s bojom v užších uličkách. Mňa totiž nebaví sa v nejakom trápnom Battlefielde plaziť 15 minút aby ma zakempený koko*ko z druhej strany mapy dal dole sniperkou. Návrat k WW2 potešil.
  • Jack1947
    Ten nadpis a pak ten úvodní obrázek... *7* to není moc pozitivní. Spíš se to celkem rozchází *12*
  • *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit