Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    já jsem tušil, že je v něčem háček *9* 4-5 min mi nestačí abych dosáhl to naprosté pohlcení jako u Rally Championship 2000. Ale vyzkouším i tak.
  • Přesně tak.
  • do vrchu pikes peak?
  • Jacku, ale on má pravdu...
    Kdyby ti to řekl jeden, dva lidé, tak neřeknu. Ale tobě něco podobného napsalo už desítky lidí a tobě to ještě pořád nedocvaklo.
    Zkus se alespoň jednou jedinkrát nad tím, co ti lidé píší zamyslet. Aspoň jedinkrát, jsi-li toho schopen.
  • fakt respekt borče *1*
  • Já hraju na x360 ovladači a jsem naprosto spokojen.Aut je 17 ,dobý výběr od 60 let až po moderní.Tratí je zatím stejně jako v RBR 36.(zanedlouho přibyde německo ,závody do vrchu a později asi i ralyecrosové okruhy z MS 2015)
  • to ja si radeji kupil galaxy s6 nez kupovat taku icovinu jako volant *6* vis jak lidi cumi na tu s6 a jak ma clovek hned respekt, ten svuj volant si muzs strcit max do ritky *15* *15*
  • V čem je jako lepší? Zkoušel jsem samozřejmě obě, ty německé mají tragické default setupy, zrovna na zmiňovaném Semetíně se prakticky nedá s ničím pořádně jet. Ty české mají setupy přímo od Kresty (prej) a fungjí.
  • Jack1947
    Ty sám osobě si zbytečný a nikdo ti to pořád taky necpe *7*
  • Ja mám v podstate rovnakú otázku, ako je na tom ovládanie gamepadom? V dojmoch píšete že ste začali na ňom, aj ste na ňom ostali či trebalo prejsť na volant?
  • Tak sorac ze urazim narodni citeni, ale mnohem, mnohem lepsi nez ceska fyzika je ta nemecka:
    http://www.ly-racing.de/viewtopic.php?t=7878
  • Jedna otázka pre tých čo do toho išli, koľko tratí a áut to má a dá sa to v pohode ovládať gamepadom, či je na to potrebný volant? Mňa nesmierne bavil arkádové diely dirt 2 ale aj trojka bola fajn ale pamätám si na Richard Burns rally ktorý som hral na lacnom volante od genius a bavilo ma to nesmierne, žial hra je pomerne stará a je to vidieť hlavne na vizuále ale čo som čítal tak dirt rally je stále na starom ego engine 3, na akom sú grid 2 či autosport, nie že by tie hry vyzerali zle, ale ničím, neohúria a niekde som čítal, že práve nová F1 hra od codies má byť na úplne novom ego engine spolu s novým pokračovaním Dirt.
  • Většina rz má mezi 4-5 minutami ,jsou tam ale i 8min.(přál jsem si delší ,ale nyní mě to vyhovuje tahle délka ,protože je nutné 100% soustředění na jízdu)
  • Už jsem se bál, že se tu poprvé v historii objeví článek, ke kterému nenapíšeš něco zbytečného
  • Hrál jsem snad všechny rally hry, které kdy vyšly a za Dirt rally jsem rád, ale příjde mi, že lidi tak trochu přehání když mluví o novém RBR apod. RBR je sice vykopávka, nicméně když si do něj dáte českou "real physics" úpravu a projedete si RZ Semetín, tak máte zážitek, kterému se ani nový Dirt nevyrovná.
    Dirt má hezkou grafiku, parádní zvuky, luxusní výběr aut, ale ta fyzika (ačkoliv je mnohem lepší než u posledního dirtu) je pořád tak nějak zjednodušená. Když si vzpomenu na legendární CMR2, tak tam auta jezdily pořád ve smyku, tady mám zase většinou pocit, jako bych řídil vlak na kolejích, ten grip je prostě mooc přehnaný.
    Je mi jasné, že většina lidí tu zjednodušenost uvítá, ale Codemasters mohli myslet i na nás magory, kteří se u her rádi zapotí *1*
  • Jack1947
    Fair enough, seems good to me. *3*
  • Odulin
    Kvůli tomuhle a Project Cars jsem si koupil volant a udělal jsem dobře.
  • C-BEAM
    úzké hrbolaté tratě, fantastický výběr klasických rally aut, kvalitní jízdní model, je toto sen nebo jen nějaký vtip? jsem si myslel, že se něčeho takového možná už ani nedožiju. Napište mi, že to má ještě delší tratě (které projdu alespoň za 15 min) a ne ty 2-4 minutové trapárny z moderních jakože rally her a hru okamžitě kupuji.
  • Vypada to vazne pekne, jenze ja uz vsem tem early accesum a podobnym nedodelanym hram neverim. Je to blby trend dnesni doby a ja uz jsem nad predcasnymi pristupy zlomil hul, po par hrach ktere se tak nejak smudlaj a vysledek zadny.
  • Mart9
    Dík za dojmy, úplně mě to nadchlo, kupuju, jakmile vyjde plná verze. Všechny ty silniční závody už jsou nuda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit