Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • godycz

nekoukam. o vikendu dam alfu a jako spravny fanda neresim a tesim se na to co mi nabidnou. 

patrim k zem co maji radi pomaly hry a pomaly filmy.

• iSpirit

je to adventura a ne pseudo RPG jako Souls.  Tobě může být úplně jedno, jak je to osekané oproti Souls, jelikož jsi nic od nich pořádně nehrál. Sekiro kombinuje klasickou naraci+FS naraci, je to vizuálně působivé, combat je intuitivní, takže se to naučí každý. Je to pro běžného hráče na první dobrou asi nejvíce uchopitelná hra, proto ti ji radím. Samozřejmě když půjdeš do hloubky, najdeš to, co je na Souls vyjímečné.

• mr.clayman

Tak hraj hry na nejvyšší obtížnost. Já teď hraju Kenu na hard a že by to i přes tu roztomilou grafiku byla vysloveně procházka růžovým sadem, taky říct nemůžu. Ale možná mám jen volšový ruce.

Nevím, kolik času na hraní týdně máš, ale já jsem ve svých čtyřiceti už v bodě, kdy jsou pro mě hry skutečně spíš relax, ačkoli výzvy mám v rámci mezí stále rád (proto většinou hraju na nejvyšší obtížnosti). Nicméně mám na ně obvykle už jen pár hodin týdně a nechci tenhle svůj titěrný časový rozpočet propálit na jednom bossákovi v DS. Mám už asi potřetí rozehraný Bloodborne, jsem zaseklý u Shadow of Yharnam a i když mě gameplay v BB jinak celkem bavila, nevím, jestli se k té hře ještě někdy vrátím.

• Veskoslav

Sekiro? Co jsem četl, tak celkem osekané až na kost oproti mechanikám DS série:-X

• iSpirit

já kritizuji jen hry, které jsem hrál. Nechápu, proč bych měl kritizovat něco, co jsem nehrál. Nebo máš snad pocit, že bych se tu někdy vyjádřil ke hře, kterou jsem nehrál? 

Můžeš mít klidně všechny, ale neodehrál jsi z nich ani procento. U tebe je to až nějaká obsese. Kupuješ je, nehraješ a pořád se k nim vyjadřuješ. Zkus to zahrát. Začni Sekirem. 

• Veskoslav

Budeš se pak řídit touto logikou u her, které si nehrál a kritizuješ nebo to jenom očekáváš od jiných?

A frustrace? Proč. Já DS hry mám skoro všechny, chybí mi na Demon Soul na pc, protože PS5 nějak zatím neplánuji. A ano, stále se na to chystám a stále jsem se k tomu nedokopal:) Stejně tak Sekiro nebo Nioh.

• mam z toho podobnej pocit, jako zaznelo ve fightclubu, za me je to krok zpet

od sviznyho sekira zpatky ke slo-mo rubani

• iSpirit

Raději bych asi uvítal něco ve stylu Sekiro. Sekiro za mě nejvíce odvážná hra od FS s parádním folklorem, vyprávěním, grafikou, hratelností a genialním combatem.

Asi už mám trošku únavu z těch draků. Nic proti, ten art je úžasný a vypadá to místy jako obraz ve stylu olejových mistrů, ale vše se jednou vyčerpá. Uvidíme.

• iSpirit

Na to, že jsi Veskoslave nikdy neporazil ani jednoho bosse v Bloodborne a v DS viz tvůj steamlog a PSN, tak máš u Souls her nejvíce příspěvků vůbec :D. Asi frustrace.

• iSpirit

dp

• iSpirit

dp

• Derp_1337

Asi hraješ špatné hry, když to jenom odklikáváš.

Jinak když se já nudím, tak si skusím zahrát něco, co by mě normálně vůbec nelákalo. V 90% případů jsem nakonec velmi pozitivně překvapen.

Můžu třeba doporučit sérii Yakuza. Ten příběh jsem prostě shltnul a hned jsem šel hrát další díly. Fakt svělé.

A nebo třeba skvělé Hades. Či jeho předchůdce Transistor.

• Za mna super! Sekiro ma nebavilo takže sa luxusne tešim =) 

• Veskoslav

Tak nehrej klikací adventury...

• celej život hraju hry, ještě jsem nezažil že by se hype protnul s realitou finálního produktu. ani tady tomu tak nebude. Těším se na to prostě proto že všechny DS hry byly pro mě jako dar z nebe, kde se konečně musím u singlu trochu snažit. všechno ostatní v podstatě jen odklikáme, no ne? 

• TheRKD

IMHO nekriticky se těším.

Ano, vypadá jako DS3, ale těším se, že budu moci vykročit šířeji než dříve. Jsem zvědav na zážitek z otevřeného světa. 

• Veskoslav

"překrásných zlatých stromů." No raději bych stromy moc nezmiňoval. Kromě těch zlatých, které vypadají nádherně, je to docela tragédie.

• Maxianimal

Hezky napsáno. Nebaví mě ty ódy bez střízlivého pohledu na věc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit