Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: kampaň Modern Warfare je díky remasteru pořád skvělá zábava
24.10.2016 | Daniel Kremser
35 příspěvků
-
Skoda,ze to prodavaj jen v tom bundlu ... bylo by hezky videt, jak remaster drti novinku v prodejich ... ale ono se to stejne casem ukaze v cislech online hracu ... kazdopadne remaster neni o kampani, chtelo by to neco vic o MP a jak moc si veme z promodu.
-
CoD uz nehraji, protoze furt kazdy rok vydavaji novou hru a ta predchozi ztrati velkou fanouskovskou MP zakladnu. CoD2, MW a MW2 jsem si ale uzil hodne.
-
Ale, no tak. I ty, zapřísáhlý COD fanoušek, musíš uznat naprostou kvalitu HL série. Chápu, první díl je pro tebe asi dost starý ale dvojka je i po tolika letech stále špička. Nehaním MW, taky mě to bavilo, ale objektivně je Poločas Rozpadu lepší.
-
A příště porovnáme Warcraft 3 a Rome total war.... Ty vole
-
Uz se nemuzu dockat ☺ nahral sem tisice hodin mp. Dneska se v cod uz ztracim, vlastnim vsechny na steamu ale ty mapy a hratelnost
-
nj, ty maš rad koridory, tam nemužeš s tvym IQ zabloudit
-
Prý "grafické orgie" *15* Už jsem tu jednou psal, že to vypadá hůř jak 5 let starej Battlefield 3 a obrázky mě v tomto názoru jen utvrzují.
Kdyby to byl aspoň úplně nový díl... ale u remasteru, kdy to může lákat jen grafikou... -
kampaň v MW 3 byla luxusní, top FPS záležitost...
-
kampaň byla luxusní, tak netrepej... lepší jak celý slavný half life---
-
Souhlasím, zůstává však škoda, že třetí díl s tím tématem třetí světové nenaložil o něco lépe, ale slušné momenty měl a jako komplet funguje série pěkně, to ano. Však co jsem osobně mohl vidět z remasteru prvního MW, tak tvůrci do něj dodali pár zajímavostí, které právě na události třetího dílu odkazují, pochopitelně mám na mysli hlavně misi v Pripjati. :)
-
Už 2 BO se mi nelíbila, a 3 BO opravdu velký špatný.
-
Taky jsem si to říkal, ale nakonec si mě získala. Nejlepší je si to dát komplet 1-3 na jeden zátah.
-
MW III byl sra*ka.
-
Kazí to třetí díl, stejně jako v případě Black Ops *12*
*7* *7* *7* Alex81 -
Ať si říká, kdo chce, co chce, ale trilogie MW je výborná.