Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Kingdom Come se rýsuje jako zajímavá středověká detektivka
11.9.2017 | Patrik Hajda
244 příspěvků
-
Jenže v Čechách v 15. století...
Takže bys tomu nerozuměl :-) -
Tam je i krev? Super :D z toho co jsem viděl je člověk plácá tim mečem jak kdyby držel klacek.
-
protože vývojáři vědí prd o středověkém boji *7* ne vždy to byl duel akorát s tím, že přepneš target když je víc protivníků
-
Dialogovej systém by ale snesl přidání více výrazů postav...
-
Až na to, že kdo viděl natáčení, tak ví, že se mimika nesnímala. Respektive se hercům sejmula separátně a bude se automaticky generovat z 60ti hodin dabingu. Kvalita toho generovaciho algoritmu se může zlepšit, i když nejspíš ne nějak drasticky.Nicméně jejich kvalita mi přijde obstojná už teď, vyhledem k podobně rozlehlým hrám.
-
Prý realistická středověká hra... Každý mluví perfektní angličtinou.
Navíc ten boj. Někoho píchnu mečem on hekne a začne utíkat. V místě píchnutí se objeví červený flek...to je jako co?
Normálně by ten napadený takto nebyl schopen běžet, když neměl žádné brnění, jen hadry. Nějaké poškození orgánů, krvácení atd zde není. Natož možnost useknout třeba ruku...
Pak ten boj není drsně hnusný ale jako v každém fantasy RPG.
Tahle komedie se opakovala i pro zásah šípem -
ako dokaz skoro dobre *5*
-
Když chci hru koupit a nevim jestli jí chci a jaká je tak si najdu gameplay tý hry a ne hry + nějakýho českýho kašpara jak do toho mele a vříská.
-
amen bratre *3*
-
https://youtu.be/Oienu1CpIHk?t=51
-
tak to je super dik za info a ja myslel ze je to jen fanouskovskej mod *2*
-
https://www.youtube.com/watch?v=8X_Ot0k4XJc
-
Někde jsem zaslechl, že to budou dávat zdarma k Deluxe edici Skyrim.
-
Ámen.
-
souhlas, kouknul jsem nad čím tu všichni tak plaší a žádná katastrofa se nekoná, to si zase jen pár místních trollíků chladí žáhu
-
Pokud hraješ nějaké hry, kde je ranked systém a nejsi zrovna nějaký challenger, rank 1 atd, tak není na škodu se podívat na člověka, kterej hraje na vyšší úrovni a můžeš se od něj něčemu přiučit.
Nebo si chceš koupit hru, ale nevíš, jestli to stojí za to, tak se podíváš na YT a můžeš si udělat obrázek.
Já třeba rád kouknu na YT na Sterakdaryho. Hraje hry o kterých bych se třeba nedozvěděl nebo se kouknu na hry, které bych sám hrát nechtěl, ale rád se podívám.
A radši se podívám na někoho, jak hraje, než sledovat nekonečnou Ulici.
Toť můj názor. *4* -
Sleduji youtube videa z několika důvodů. 1. Před jistou dobou jsem se rozhodl hrát originálky, a pokud možno každou koupenou hru dohrát. Z toho vyplývá, že nejsem schopen hrát ani dohrát každou zajímavou hru co vyjde. Proto na youtube sleduju ty hry, které si pravděpodobně nikdy nekoupím. A sledování youtubera mi tak připomíná mé herní začátky, kdy jsem sledoval u hraní svého štastnějšího kamaráda, bratrance a pod.
Navíc někteří youtubeři jsou schopni hry zajímavě komentovat - dobře se poslouchají (někdy je to asi jako když Bosák vtipně komentuje nudný fotbal).
Třetí důvod je to, že schopný youtuber je schopen nalézt a najít zajímavou indie hru (na kterou bych sám v ohromném množství her na trhu hned tak nenarazil). -
Jo taaak, jako ze bych tomu hraci fandil "jooo, jooo, rozsekej toho banditu, joooo" nebo "tyyy vole, sledujte, jak ten quest daaava, to je machr" Tak? :)
-
Speciále. Stav alfy a posledních buildů vývojářů byl zmiňován v článku, takže jsi trochu vedle. Minimálně o několik měsíců. :D
-
O dabingu bylo promlouváno už dávno.
"Hledej šmudlo."