Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Kingdom Come se rýsuje jako zajímavá středověká detektivka
11.9.2017 | Patrik Hajda
244 příspěvků
-
To je trosku neco jinyho kamarade......
-
To sis možná nějak vydedukoval sám, nikde netvrdili, že beta by měla být obrazem plné hry. Mělo to sloužit jako ukázka nebo něco v tom smyslu.
Co se týče technických chyb, co říkal Vávra na YT, jsou ve skluzu. Slušně řečeno :) -
Rozhodující pro tuto hru bude, jestli bude mít úspěch u streamerů a jestli ji budou streamovat. Nekteří z těch velikých se už vyjádřili kladně.
-
Hral jsem alphu a pak nejakou betu ted, oboje me prijde dost priserny. Beta by uz mela byt v podstate plna hra cekajici na opravu chyb. Vypada to jako prerelease test build......
-
To je jako by ses ptal: Proc se s nami Buh nebavi, kdyz se na nas kazdy den diva.
-
Nevím proč, z toho co ukázali to vypadá super co týká obsahu.
-
Tezko rict vid, si povime az to vyjde ^^
-
Taky si myslim, jsem rad ze jsem to nebacknul.
-
Tak nekolik vysetrovacich questu jeste nedela z cele hry detektivku. Pokud to udelali dobre tak budes moct zadavatele questu rovnou zabit nebo oloupit, nebo mu nejakou vulgarni dialogovou volbou rict at te neotravuje a pak vypalit celou vesnici.
-
Dává to líp než 90% jeho zahraničních kolegů :)
-
Proc tady vlastne Dan nekomunikuje s komunitou, kdyz to tu cte?
-
100 veci co me vadi na kingdome come
1, Animace xichtu jsou na urovni half life 1 -
Pustte si morrowind deti, at poznate co je to opravdove RPG
-
Je to ceska hra, nicmene si opravdu nemohu pomoci ale mam jakousi skodolibou radost ze to ten arogantni blb Vavra nedava.
-
Priste prosim precist cele vlakno a nereagovat na prispevky vytrzene z kontextu.
-
To samozrejme vedi i decka na zakladce, na rozdil od tebe se vsak vetsina z nich umi smysluplne vyjadrit. Doporucil bych doucovani. Nemas zac.
-
Takže s středověké pseudosimulace detkítvkou ? to je obrat jak prase... co dál, aby tamnakonec byli i nějaké ty souboje *9*
-
No jestli se tohle fakt naplni tak je to obrovsky zklamani. Fakt jsem doufal ze na tu mimiku nakonec dojde :(
-
Obávám se Bobíku, že tvé myšlenkové pochody zvládnou pochopit jen ostatní tví spolubydlící z pavilonu 27.
-
Jdeš na to moc okatě Bobíku, mám obavu že podruhé tě už Dan na FB jako největšího hatera z Games citovat nebude..