Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hle, Donald Trump se (skoro) naučil česky!
  • Domy na plázi jsou super, ale patři k nejdražším
  • Všichni furt říkají že mimika se zlepší, že je to slíbený a já nevim co ale nesliboval to Bioware u Andromedy taky? Takový to, no to se dělá až jako poslední věc, nebojte...

Další Kingdom by měli dělat na engine z Dying Light když jsou teď pod Deep Silver.
  • Tak pointa ale nebyla v tom, že by byl problém ta samotná dvouminutova jízda, ale spíš v tom, že během ty doby neproběhla mezi těma vojakama žádná komunikace. Což, uznejte, opravdu nepůsobí dobře.
  • *4* Děkuji za vysvětlení. Podle článku to ve hře asi nebude, takže už jí nechci.
  • Jakoze na plazi strecha neni treba? A nebo mimo plaze je mozne dum postavit od strechy? Mel bys svoje...ehm...originalni myslenkove pochody trochu rozvest, takhle by to mohlo vypadat, ze nevis, co placas, Bobanku.
  • Dik za odkaz, zatim jsem to ale nekoukal cele. Kazdopadne zacit programovat AI kone a delat na tom dva roky a nemit vyresene kolize a meshe ve svete plnem objektu je tak trochu facepalm. Trochu jako skocit z letadla a nemit vymysleny padak nebo zacit stavet dum od strechy a pak zjistit ze stavite na plazi.
  • Nejspis to naznacuje nejakou pokrocilou formu ai o ktere se zatim nepsalo *1*
  • Rejsek
    Třeba k tomu fasttravelingu - Mě vadil ten dost omezený FT v Dragons Dogma. Po té zkušenosti ho rozhodně v každém open world RPG vítám. Ve Skyrimu či Oblivionu mě sice ježdění a výhledy bavily, ale jen chvíli. Lepší je vždycky možnost volby. Nikdo nikoho v těchto hrách nenutí FT používat. Není to nic proti ničemu.
  • Mart9
    On už něco začne říkat, jak mu v 1:30 pustí ten trailer. Ale je pravda, že pak ještě změní téma, tak díky za doplnění.
  • Warhorse jsou zřejmě velice pečliví, takže věřím, že mimiku postav opraví. Čemu nerozumím, je spojení "psychický stav charakterů." Může mi to někdo vysvětlit? Je to báseň? Nebo nějaká těžká filozofie?
  • Lukass
    Presne ja kdyz sem cetl ze autora cekal dlouhe prejezd, predstavil sem si minimalne 10 minut, pak sem cucel jak puk kdyz z neho vypadla minuta a pul, co to je za hrace proboha.
    At si hraje COD a necpe se k tomu cemu nerozumi, ale cele ten clanek je snuska blabolu, domenek, bez informacni hodnoty
  • Ticho tam, za tou moravou !
  • V čase 1:56:34 začíná téma o KC
  • "Pane Vavra Vasich nazoru i prace si vysoce cenim, kdybyste potrebovali dizajnera pro Vas pristi projekt, ozvete se mi prosim."

A ze ty tam mas zrovna tych hacku a carek na rozdavani, Bobanku ;)
  • Mart9
    Doporučuji to poslechnout všem, které zajímá, jak je to s tím trailerem, s českým dabingem, nebo v jaké fázi vývoje teď jsou - https://www.youtube.com/watch?v=LvOIbaRuP4o

To zajímavé začíná až přibližně po hodině a půl. Do té doby se jen baví o filmech.
  • Mart9
    Vzpomeň si na druhou misi v Mafii. Pouze si jezdil s taxíkem po městě. Prostě já se těšim na takovou tu normálnost.
  • Ještě jeden postřeh na stížnost s pojmem "detektivka". Je Witcher RPG nebo detektivní hra s RPG prvky?
  • Ok. Já to právě nesleduji tak aktivně. Dík za objektivitu.
  • Si to zahraj a uvidíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit