Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Kingdom Come se rýsuje jako zajímavá středověká detektivka
11.9.2017 | Patrik Hajda
244 příspěvků
-
http://slovnik.juls.savba.sk/?w=dizajn%C3%A9r&s=exact&c=Mb5b&d=kssj4&d=psp&d=sssj&d=scs&d=sss&d=peciar&d=ma&d=hssjV&d=bernolak&d=obce&d=priezviska&d=un&d=locutio&d=pskcs&d=psken&d=noundb&ie=utf-8&oe=utf-8#
-
Bude to len obsahlejsie cryengine techdemo. Stačilo najať pár grafikov, výsledok by bol podobný.
-
tak 90% místní komunity hraje skyrim a fallout a lozí na stožáry v far cry nebo assassinech takže tady to moc uspech mít nebude. mezi normálnima lidma ano.
-
a co se v tom sandboxu dalo delat? tedy krome čištení naprosto generických a špatne nadizajnovaných dungeonu (ktere jim mimochodem delal nahodný generator sveta, stejne jako celej skyrim) nebo navštevování mest s katastrofalni nelogickou architekturou, takže jakákoli imerse byla nemožná. Nebo craftování zbraní takže jsi mohl mít luk s 1 mil dmg, což bylo ale trochu zbytečné když nejsilnejší potvory meli 1k hp.
Nebo imersivní procházky po náhodne generovaném svete, kde jsi se každou chvíli chytal za hlavu jak to ten generátor blbe vygeneroval. -
No ať ta hra bude jakákoliv, tak tady půl lidí bude hatovat a druhá jí bude uctívat. Spíš budu sledovat zahraniční média pro objektivní názory. Když vidím, že někomu vadí, že se jde dvě minuty po krajině a bere to jako nudu, tak se trochu bojím o to, že dnešní hráči už jsou na takovou hru líný. Nejlíp jen fasttravelovat všude a pak akce akce akce. Veme se malá část hry a už všichni rozebírají to a nebo ono. Já jsem rád, že v čechách vzniká hra, která má možnost oslovit i zahraniční trhy a je zajímavá prostředím a některými prvky co bude mít zcela originální. Všichni kritizují animace obličejů, který mi nepříjdou nijak příšerný. A to, že to bude spíš pomalejší, rozvážné, realisticky vyhlízející rpg se ví od začátku a já se na to kvuli tomu i těším.
-
sandbox to je skvělý. bohužel bez modifikací již moc ne. Dnes to nemá cenu srovnávat, doba pokročila atd. ale i v době vydání tam byla řada věci vyloženě odfláknutá viz ui pro PC apod. Svět moc nereagovat na hráče a to uměl již gothic a další rpg.
Tohle se vesele ignorovala aby se to u jiných her dalo jako zápor. Navíc Bethesda tohle dělá opakovaně a opakovaně to prochází.
I tak to byl v té době super sandbox. Jen to co se jinde zdrbalo se zde nechalo plavat aby to následně lidi opravili ve formě modifikace. To je trošku wtf
I tak jsem to tedy hrál hojně s modama. -
Než tohle vydají, tak vyjde další Skyrim *15*
-
Co si budeme povídat, Skyrim jsem za ty roky rozehrál několikrát, utopil v tom stovky hodin a vždycky se u toho výborně bavím, díky modům a celkové koncepci je to takřka ultimátní sandbox, já bych tomu i takhle s odstupem času těch 10/10 dal *4*
-
Na fb psali, že to je finální a již dolaďují jen bugy.
-
Tak lepší být nemůže, když skyrim dostal všude 10/10 a zde skoro 11/10 a zjevné technické chyby byly ignorovány.
-
Sranda bude až se přijde na to že KC je horší než Skyrim *1* *1* *1* *2*
-
Člověka, co nepoužívá háčky a čárky, bych taky nenajal... *7*
-
Vždyť kecá, animace finální nejsou a ten trailer taky neni z nejvyladěnější verze.
-
Tak urcite najmou cloveka, ktery napise "dizajner".
-
Beztak to bude hrozná vávrovina... Kingdom Come - Deliverance of arch heretic Hus through fire...
-
To by mě zajímalo, kde žiješ *2*
-
Dan Vávra kritizuje hry, které se mu nelíbí, a chválí hry, které se mu líbí. Takže klídek.
-
Nestraš.Jestli animace jsou ve finále, tak pan Vávra by si měl jít dát pár facek za to, že si nevidí do huby. Celkově co jsem viděl ze hry za poslední měsíc, mi přišlo stále nedodělané.
-
Ukrajinec. Dle toho to vypadá...
-
Jedna věc je něco kritizovat a posuzovat, to dneska dělá kdekdo, viz internetové diskuse, no a Vávra k tomu má alespoň čàstečný mandát, protože už pár her udělal, jiná je být vulgárnì na hosta, to že neumiš respektovat cizí názor a nejen že schvaluješ že ho tu urazili, ještě mektaš o nějakém propleskávání, ukazuje tvojí duševni a pravděpodobně i fyzickou nevyspělost