Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Animace jsou údajně finální.. Tedy bude to propadák.

Hlavně, že mají vlastní mocap studio....
  • No nevím jak vychovávali tebe, ale z těch dost rozhovorů co jsem s Vávrou viděl se ten člověk neumí chovat. Vystupování sebestředného, arogantního hova.a. Kritizuje a zesměšnujě hry, jen proto že je nedělal on, génius a inovátor jemuž rovno není. On nezaslouží jen aby mu někdo řekl at drží hubu, on by potřeboval výchovný průplesk zleva zprava. *9*
  • Blue.Shark
    Tak to už radši ten google... *15*
  • Adam Homola ho nemůže vystát (asi proto, že v KC nejsou mikrotransakce) a Poláček mu ve FC řekl ať drži hubu, od tý doby tam nebyl, ani se Danovi nedivim, já bych do pořadu v tv, kde by mi tohle řekli, asi taky znovu nešel, leda by se ten pořad jmenoval Drž hubu vole! a soutěźilo se tam o hodnotné ceny *1*
  • Dizajner sendvicu a coffee manager se hodi vzdycky, ozveme se, Bobe.
  • A do kterého blázince ti má napsat?
  • Pane Vavra Vasich nazoru i prace si vysoce cenim, kdybyste potrebovali dizajnera pro Vas pristi projekt, ozvete se mi prosim.
  • Pouzij google anebo si precti moje prispevky zde v diskuzi
  • jamar28
    Hra ale vzniká v ČR, ne ve východní Evropě. *3*
  • jamar28
    Čím se vyznačuje RPG?
  • Mart9
    Jo a proto Pecháček napsal posměšný článek a Vávra jim nepřijde do Fight Clubu.
  • Budes jeste dlouho brecet? Mohli by ti tady udelat sbirku na kapesnicky, kdyz to tak prozivas...
  • Lukass
    Co to je proboha za clanek, a jeste to nazvat dojmy. Sem se toho teda dozvedel, tohle je clanek tak na urovni Blesku.
    Podle 20 minut hrani, mozna ani ne, soudit jaka bude cela hra, to je slusne matros.
    Informacni hodnota clanku, nula nula nic.
  • jedina otazka. zpracovali vavrovy ve hre verne i oci? ja jen aby to lidi zbytecne nereportovali jako bug.
  • LOL Vavroch z toho nakonec udělá point and click adventuru. Už tam pobíhaj dětičky?
  • mě jen děsí to slovo DETEKTIVKA
  • Paulcz
    Tohle se mi líbí. Borci to musí hrát na výstavě, páč je Vávra nepustí do kutlochu :) Dotyčný pak na oplátku napíše něco na úrovni 3. ročníku ZŠ.
  • asi začnu delat na svoji vlastní hre, pochopitelne to nebude v takovem rozpočtu jako KC ale dosahnu milion stáhnutí na mobilních platformách. A to bude jen začátek
  • A z obou stran. Protože na každýho herního novináře, s kterym je Vávra kámoš připadá minimálně jeden, kterej ho pro změnu nemůže ani cejtit. Inu, nezbejvá než doufat, že se česká videoherní žurnalistika posunula a na osobní sympatie/antipatie (a to, že se jedná o českou hru) nebude brán zřetel. A teď se laskavě přestaňte tlemit.
  • Hele, já to měl dost podobně, taky jsem se soubojovýho systému bál, připadal mi zbytečně komplikovanej a z informací ze všech stran jsem nabyl dojmu, že by to moh bejt ten případ, kdy se klade důraz na historickou přesnost na úkor hratelnosti. A pak jsem si na chvilku zapnul betu a po patnácti minutách zjistil, že už 3 hodiny blbnu v aréně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit