Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč by neexistovali? Jak byl kdysi seriál Xena princezna bojovnice, tak poté co Xena vyvraždila řecké bohy, tak šla zabíjet římské a myslím že tam byli i ti severní. Už si to moc nepamatuju.
  • WTF :D KRatos není černoch ted nedávno jsem hrál znova celou serii a nevšiml jsem si že by byl černoch
  • podle mě je aspoň tedy trochu sympatický. Mně ten plešoun byl vždycky kurevsky nesympatický a měl jsem problém za něho hrát...
  • Tohle podle mě platilo u starších konzoli. Dneska už vývojáři používají enginy, které umožní vydat hru pro všechny platformy a doladí jen ovladání a podobne věci. Moc se mi nezdá, že by vývojáři her na konzole psali hry v assembleru :) Samozřejmě u God of war to může být jinak, to netuším. Ale že si tuhle hru někdy někdo zahraje na PC nevěřím. Ani neexistuje emulátor pro starou PS3. Já jsem to udělal tak, že jsem koupil starší PS3, zahrál exklusivity a pak je možné zase s minimální ztrátou prodat
  • Morraw
    Nebo pantheonu od Lovecrafta :)
  • buď rád že to neni nagelovanej puberťák
  • Jack1947
    Pro mně ne, bez kompasu ani ránu a s ním to taky není stoprocentní *3*
  • Nebudu mít klid, dokud se Kratos nepostaví Létajícímu špagetovému monstru.
  • A Biřina Johdalová. jako Freya.
  • Doufám, že tam někde urve Lokimu pytel. Vůbec se těším jak se vypořádaj s celou plejádou nordickejch božstev.
  • Roma victor!
  • lumbersexuál
  • Inquisitor
    Tak když víš kde je západ, tak zbytek už je sranda ne? :)
  • Jack1947
    Nebrečelů bych tolik,, vyvíte jak jsem to myslel *3*

Ano, zemák jsem měl celkem nerad už celkem i proto že mám problém se světovými stranami ( západ vím kde je ale co ty ostatní) *12*
  • vypada jak ti 20ti lety kluci co dneska pobihaj po svete a holou hlavou a vousy jak krakonos a potetovanym kde cim...sorry ale je to des. Ale taka aspon si clovek muze bejt jistej kdo je cilovka:)
  • Emulace PS4 je plně reálná, ale ne na osobním počítači. *1*
  • aby se dosáhlo pocitu zestárnutí, teda z mého pohledu, tak mu byl změněn dabér
  • Daniell605
    s čímž souvisí i výkon Christophera Judgea, známého díky roli Teal'c ze Stargate, který jako hlas Krata předvádí skvělý výkon.

Nenamluvil Krata nahodou T.C. Carson ?
  • Magister_Peditum
    Předpokládám, že ti zemák moc nešel. Nebo jste ho na škole ještě neměli. *15*
  • Vymažte ho!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit