Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    I Ježíšek zestárl, narostly mu vousy a stává se z něj děda Mráz.
  • Já myslel, že řceko je v Evropě taky :-)
  • Jack1947
    Navíc odešel do Evropy hmm... bude to mít ještě něco společné krom hlavního hrdiny s Gow? *7*
  • Magister_Peditum
    Tak samozřejmě, že si můžou vymýšlet, jak chtějí, ale zatím ta série měla nějakou alespoň minimální vnitřní logiku.

PS: Konzole vs. PC, pls no. *6*
  • Hnisavec
    je to možné lebo God of War je taký reálny ako AAA PC exkluzivity...je to len báj takže si tam môžu tvorcovia vymysliet čo chcú
  • Vogon
    Někde řekli, že ve světě GoW jsou všichni bohové skuteční, takže Kratos by klidně mohl být Ježíš. A pokud jsem správně pochopil, tak Kratos se do Skandinávie dostal tak, že už v Řecku neměl koho zabíjet, tak začal cestovat. A vývojáři potvrdili, že se jedná o sequela je to ten stejný Kratos.

Myslím, že jsem to vytáhl odsud(Nebo z některého z jiných streamu): https://youtu.be/p2pQdz981Uc?t=8m10s
  • Magister_Peditum
    Jako, že už nebude Sparťan ale Viking?
  • No nekde jsem cetl ze ma jit o reboot serie. A v takovem pripade by problem s nedostatkem bohu nebyl.
  • Magister_Peditum
    To není úplně nejlepší přístup. Nejprve říct, že se nový díl bude odehrávat ve Skandinávii a teprve pak vymýšlet, jak že se tam Kratos vlastně dostal. Ale souhlasím, že téma nabízí velké množství možností. Je by mě zajímalo, jak můžou existovat ve světě GoW ještě další panteony vedle řeckého. Nebo všechny ty pohromy se týkaly jen Řecka a zbytek světa byl v cajku?

Jsem zvědav, jestli se někdy Kratos postaví i Bohu. Proseká se armádou andělů a svatých, a na závěr proti němu půjde Otec, Ježíš a Duch svatý najednou.
  • Vyvojari se nechali slyset, ze hra vyjde drive nez si ted nekdo muze myslet.Dalsi spekulace pak rikaji, ze to ma vyjit zaroven s novym modelem PS4 a ten by se pry mel dostat na trh nekdy behem jara 2017.
  • no jako kratos je puvodne cernoch, kterej ma na sobe popel jeho zabity rodiny... tady v tom videu nema jedinej cernosskej rys
  • Vogon
    Zdá se mi to, nebo vidím u Kratose známky charakteru? Tak to už je něco.
  • jeste vetsi koridor nez jsme doufali
  • celkově je strašně málo Hack and Slash her.
  • Hnisavec
    vyzerá to Lastofusovsky a tým pádom geniálne
  • No ono to není jen o nějakém hacknutí OS. Jde o to, že konzole jsou jednotná architektura. Takže optimalizace SW se provádí tak, že se píše kód, který přímo komunikuje s daným HW (což je nejefektivnější). Na PC tohle nejde proto se to řeší přes "překladače" kdy instrukce se posílá přes ovladačce (které to přeloží na instrukce pro HW) a z lenosti často i přes DirectX (který to přeloží na instrukce pro ovladače). Takže to co chceš zobrazit neříkáš grafické kartě a máš mezi tím dva univerzální překladače tvého požadavku.
    To je hlavní důvod proč pak můžeš vzít něco o výkonu PS3 (mimochodem 256BM Ram + 256MB video ram) a rozjet na tom hru s grafikou Last of Us. Zatímco na PC o stejných specifikacích by jsi měl problém rozjet prázdnou plochu nového OS. Natož nějakou slušnou hru. Na PC je ten výkon plýtván hroznou neoptimalizací.
    Ale tím chci hlavně říct, že nemůžeš tu hru jen tak vzít a rozjet ji na PC. Protože vůbec není stavěná na to aby uměla využívat různé HW sestavy. To by jsi musel přepsat celý engine. Jediná cesta je plnohodnotný emulátor - ale ten vlastně chování WH konzole simuluje softwarově, což je něco na co potřebuješ několikanásobný výkon dané konzole. (Takže třeba emulátor DSi není moc velký problém. To je slabý HW a PC ho ustíhá emulovat. Emulátor PS4 je teď něco nereálného)
  • To by musel někdo hacknout PS4 a ten OS, co na něm běží upravit a pustit ve virtualboxu nebo hyper-V, čehož se treba někdy dočkáme.
  • V českém znění Pavel Rínský
  • tak tohle se mi líbí, PC verze asi nehrozí co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit