Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Mafia III je díky trojici DLC lepší hrou než před rokem
13.9.2017 | Václav Pecháček
40 příspěvků
-
Také jsem kupoval na herni-svet.cz, mafii na plastation, tam mají snad úplně každou hru
-
Pokud hledáte dobré hry, tak se mrkněte na www.herni-svet.cz, mají mega moc velký výběr, já zde našel i několik starším titulů
-
Scarface:World is yours nebylo marný. I když to není z 30tejch let.
-
Zkus ,,The Saboteur´´ též hra v otevřeném světě za druhé světové *5*
-
Až to bude za tři eura tak si to koupim.
-
Prosim nerikejte tomu Mafia!
Diky. -
Naštěstí máme oči *3*
-
google?
-
A kde bych to tak sehnala? Mafii jsem měla půjčenou od kamaráda....
-
Doporučuji L.A. Noire.
-
Je hezke, jak si tady navzajem honite...ega. Hosi, vy se zrejme strasne radi poslouchate a v realu se nemate kde vykecat, ze jo? Tak si to prskani a blaboleni i ho*ne hezky uzijte...a mozna jednou taky dostanete rozum, kdo vi? ;)
-
Zkus Kmotra 1 a 2
-
Je dobře, že to zmínil. Obviňování z rasismu, náckovství atd. do téhle prázdné argumentace založené na ignoranci, dehonestaci a snaze rychle setřít (ignorovat) argumenty protistrany, spadá taky...
-
Kde přesně/v jakém slovním spojení se tady vykazuje náckovství?
-
Nemyslels doufam vas dva s hascenackem? Vubec je tadyv diskizich celkem prenackovano... :D
-
+1
Vždycky potěší potkat někoho se zdravým rozumem, obzvlášť tady. Jen bych k tomu hejtu dodal další dvě slovíčka, které blbci používají (bohužel dnes i v médiích) jako auto-win "argument" - konspirace a propaganda. -
Ahoj existuje nějaká podobná hra jako je Mafie? hrála jsem všechny 3 a dost mě to chytlo, tak bych chtěla něco dalšího
-
Nějak nevidím logiku vtom proč by to nemohla být lepší hra než jaká to byla před rokem. Hratelná je furt stejně.