Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všetky okrem 4 boli celkom "klasické" a nie, to že tam nie sú šesťuholníčky alebo desať zbytočných surovín, nerobí gameplay menej klasickým.

Inak sa celkom teším, nový heroes to je vždy pár desiatok hodín zábavy, snáď ta nová firma čo ho robí neišpirovala v bethesde a nebude trvať dva roky, kým to bude hrateľné. *15*
  • Nejrači jsem měl H5 města... takový detaily už nevidíte žadné jiné hře...
  • Lotr
    Proč pořád HOMAM. Nový Dark Messiah by potěšil
  • To je no. Ale štve mě, že nebyli schopní vydat něco stejně dobrýho. A to není jen nějaký typ nostalgie. Trojku si dneska zahraju raději než novější díly a to je vlastně smutné. Neměly by být nové díly vždy lepší? *7* *6* *9*
  • Sr_Lobo
    Jestli si pamatuju dobre tak trojka prilitla na herni scenu absolutne bez ohlaseni a bez jediny informace a o to vic na to vsichni cuceli s otevrenou chlebarnou *14*
  • Stáhnul jsem si nějakou vylepšenou verzi od nějakýho borce programátora, co je velkej fanda heroes, a ten komplet předělal AI, přidal osmý skill k hrdinům atd. Zásadní je, že už nemusíš, v pozdějších fázích hry, čekat na tah počítače několik minut. Tuším, že ten upgrade se jmenuje nějak AdvAI.
  • Trojka je bezkonkurenční. A pokud snad někdo za každou cenu touží po změně, stačí si stáhnout In the Wake of the Gods, k tomu přihodit Horn of the Abyss, a je postaráno o zábavu na další desítky až stovky hodin *1*
  • Bounty
    Pořád hraju trojku s přáteli. Upřímně nevím proč furt dělají další a další díly. Snad jen proto , tenkrát to nedělal Ubisoft a tak se chce napakovat na klasice? Kdo ví.
  • Nevím jestli generátor, ale editor map tam bude určitě.
  • Jezis to nechapou nebo nechcou chapat ze hexy sou lepsi nez blby ctverecky, fakt
  • Sr_Lobo
    Pekne psychologicky a bez nasili ze ano tak je to spravne *15*
  • Janun
    Počítačem to nebylo. Klidně si to najdi na netu stále najdeš fóra kde si na to lidé stěžovali. Ale klidně si mě mínuskujte. To že o daném problému nic nevíte jěště neznamená že nebyl.

PS: Existuje i neofciální patch http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=34594&pagenumber=1
  • Měli by hlavně zrušit tu debilitu s kostičkama to v 3 nebylo ach jo od doby co krachlo 3DO tak to je takový divný,ale mám všchny originálky :)
  • 6 byla paradni hra a komu se to nelíbí at tahne
  • Měli by se vrátit ke grafické stylizaci třetího dílu. Třetí rozměr mi nějak zvlášť nevadí, ale ty postavy už vypadjí skoro jak z Wowka nebo nějakého komixu.

Nemožnost přeměnit si hrad dle své libovůle mi příjde jako krok zpět. Nechápu, jaktože může s klidným srdcem bojovat poboku Anděl a Démon. To mi prostě nedává smysl. Proto já se vždy snažil mít homogenní armády a pokud možno držet jen hrady ze stejné frakce.

Kampaň mě u této série vůbec nikdy nezajímala. Že to zajímá 80 % lidí je smutné. Ta hra je podle mě o MP a strategii a ne o příběhu a podobných nesmyslech. Celkově nemám rád ve hře příběh, protože já si vždy umím vymyslet lepší mně lépe sedící a to si myslím dokáže možná i většina hráčů. A svůj příběh si tvořím ve volné hře, případně v MP a ještě lépe v hotseatu.

Uvítal bych možnost stavět si hrady téměř na libovolném místě a více rozvíjet svůj hrad. Šestku jsem nehrál, tak nevím, jestli už tam něco takového nebylo. Hrál jsem všechny díly od jedničky po pětku.
  • Já hrál pětku MP hotseat naprosto bez problémů. Možná to tehdy chtělo lepší PC. *3*
  • presne to 3D HNus humus
  • už 4 díl byl pěkně trapně plastický.
  • Mozna je to jen muj nazor, ale tuto hru naprosto znicil prechod do 3D. Krasna pohadkova grafika 1-4 dilu a pak to slo cele do haje.
  • Janun
    Takže žádnej generátor náhodných map jestli sem to správně vyčetl z kontextu? S kámošem sme u toho propařili stovky hodin, ale po nehratelné pětce kdy počítáč byl schopnej hrát svůj tah několik minut, se už asi generátoru v Heroesech nedožiju...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit