Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    Tak uz tam nebude ani pohled z kokpitu, na coz sazel ve sve dobe prvni dil, a bylo to celkem slusne provedene. Test Drive je mrtvej, NFS je odpad, posledni DIRT 2 reklama na Kena Blocka stala taky za prt. Ted uz PC zavodnikum zbyva jen se modlit za pCARS.
    • a RACE 07 ? teraz tá spoločnost robí na nejakej free to play neviem či pay to win ale RACE 07 až na debilne datadisky je dobra hra (čo hrá malo hráčov :( )
      • http://store.steampowered.com/app/211500/... tuhle F2P? Je to klasický RaceRoom, online RACE 07 bez modelu poškození *1*
    • Pravděpodobně za tím stojí peníze... Ono není sranda udělat věrohodný a přesný model kokpitu a to si vezměte že těch aut je tam třeba 100... Další tým lidí co by musel být zaměstnán aby pracovali na kokpitech. Nicméně zcela toto rozhodnutí nechápu opravdu zdravej člověk by nezrušil nejětší přednost hry ale bohužel se stalo. Každopádně i kdyby ta hra kvůli tomu stála dráž třeba základní verze 1200,- na pc tak bych byl ochoten to za to koupit a nebyl bych určitě sám... (NFS Shift a GRID 1 jsou moje oblíbení hry a to právě z důvodů kokpitu...) Nezbývá nic jiného než věřit že v 3 se to změní...
      • Sto aut? To ale Codemasterum hodne fandis. ;) Zrovna tak je zbytecny spekulovat jak to bylo s kokpity, to se prece vi?

Puvodne tvrdili, ze je nikdo nepouziva. Ze maji pruzkum a statistiky. Az nedavno kapli bozskou, ze si to proste vymysleli a je to kvuli konzolim, ktere uz by to nedaly. http://bit.ly/XUuoIo
        • No hodne sis tu skutečnost upravil aby sis rejpnul :D Statistiky kolik hracu pouziva kokpit pouzivali v multiplayeru kde se proste kokpit nepouzival, to ze by to konzole nezvladali rikali hned spolu s timhle, nesmis verit vsemu co si na EG vymysli. Pokud to nekdy nekde nejakej hlavou svedl jen na konzole, tak proto ze od oznameni zadneho kokpitu se statisice fanousku bouřilo ze ho pouzivaj a cela jejich strategie s statistikama byla razem fuc
          • Ale no tak. :) Ted sis to zas upravil ty. Predevsim, zadne statistiky nejsou, GRID zadne takove nema.

A hlavoun co priznal barvu se objevil teprve nedavno. Na Eurogameru si mozna vymysli, ale prvni s tim prisel FirstLook Magazine. Zacatkem brezna a nasledne o tom psali skoro vsude, mozna i tady na Games.

http://www.gamerzines.com/playstation/cockpit-removed-appease-console.html
            http://www.videogamer.com/xbox360/grid_2/news/grid_2_cockpit_cam_removed_due_to_console_limitations.html
            http://n4g.com/news/1186467/grid-2s-cockpit-cam-removed-to-appease-console-owners
            • Statistiky nemame my ale vyvojari je maj a jen z multiplayer jelikoz singl neni jeste always online mor...
      • ucho
        no to by bylo ještě víc křiku...
    • Jednička Dirt byla dobrá, zbytek nic moc, showdown to zazdil. Project C.A.R.S. nás snad spasí. Grid jednička byla super, na dvojku se nijak zvlášť netěšim, už jen, že tam nebude pohled z poza volantu mě s.re, v prvním dílu jsem ho používal pořád, kromě driftů. Chjo, chjo, herní svět se (již dlouho) v pr.el obrací *3*
    • Neni posledni Dirt 3?
      • mdkGT
        234......to s tim super ultra cool in amikem proste *5* mas pravdu 3
        • Pan_Klobouk
          Pak teda 4, nezapominej na ultra-cool Dirt Showdown.
          • zabudnul si este dirt hole (hahaha hi hi.......)
  • firebug
    Docela škoda absence pohledu z kokpitu, páč patřím mězi těch 5% (a přijde mi fakt divné, že to číslo je tak nízké), co si závodní hry užijou z pohledu závodníka o dost více. Z posledních auto-moto her mě chytl nejvíce teprve minulý rok Dirt 3 a nějaký ten měsíc mi na počítači asi ještě vydrží.
  • No nevim, čekal pan Rybář simulátor? Nebo v čem tkví to rozpoložení?
    • Pan_Klobouk
      Ja jsem zase spatne rozpolozen tim, ze dobre pulka clanku resi serii Forza.
  • Jo já neříkam že pohled za autem je špatnej, ale mě to takhle hrát fakt nejde. A o zvyku to neni, zkoušel sem to docela dlouho. Z pohledu zvenku si nikdy nevšimnu včas že ztrácim přilnavost, až když letim mezi stromy. Přijde mi, že v kokpitu se to projeví líp. I většina lidí co znam hraje s pohledem zevnitř (jenom jeden kámoš hraje dirt 3 s pohledem zvenku, protože se kochá těma autama :) ), takže mě fakt překvapilo těch 5%. Třeba se to tak líp hraje na gamepadu, nevim
    • Kvůli přehledu a tím, že se rád kocham vozidly, tratí či krajinou. Pohled odvolantu nevyhledávám. *4* Hlavně mi jde o přehled (vidím kolik mam místa na obou stranách kde je soupeř, atd...) a kochání svým vozítkem. Že to není realistické? No a? Hry kupuju abych se bavil, někdy ocením přiblížení k realitě, ale příliš velké přiblížení, kdy místo zábavy přijde frustrace také nehledám.

A hraju na klávesnici od dob NFS 2. Nevím kolik lidí tak hraje, ale také nevím zda na gamepadu to není lepší, ale každej máme své hrací praktiky a zvyky.

Ale mohly ten pohled z kokpitu vytvořit, škoda já to třeba neocením, ale tobě podobní určitě ano. *4*
      • Jako kdyby pohled zpoza volantu dělal hru simulací... FOV 100, do strany se kouknout nemůžu, tah auta necítím, a tak dále. Snad pokud někomu stačí iluze volantu (který se navíc hýbe jinak, než ten, který asi mají v ruce) ke štěstí, tak tu jsou snad jiné hry.
        • Jazz
          Já cítim tvoji demenci.
    • ach jo,chtěl sem reagovat na majka,ale protože sem špartně opsal kód tak se ten quote zrušil
  • montatatana
    Teda model poskozeni a fyzika okoli trati je taky radny zklamani http://www.youtube.com/watch?v=3uyDGlYsglU
    Na chlup stejny jako v jednicce, za pet let nulovej pokrok :/

Zatim to proste vypada, ze se na jedny z dvou nejlepsich veci na jednicce (kokpit, poskozeni) uplne vysrali.
  • no dle myho nazoru na korunu nejlepsi zavodni hry bude aspirovat Project CARS jsem zvedavej
  • Gonzi
    Koruna čeká... na C.A.R.S. *5*
    • To si korunka ještě počká. *1* Zato grid 2 bude brzo a key za 590 korunek nevytrhne. Do Q2 2014 dlouhá doba, kolik odpůrců grid 2 to vydrží a překousne, když tu rok nebudou lepší či jiné závody? Tak do prvních slev na steamu či jinde. Ty opravdu odvážní odpůrci to vydrží ty ostatní koupí a nebo stáhnou. A když to jó nebude fakt chyba a propadák, tak to nebude špatná hra a nějaké ty neduhy s žádnou současnou a slušnou konkurencí dost lidí odpustí. *4*

A ten kokpit? Ale prosim Vás, jak se to projevý na prodejech? Kdyby hrozil markatní úbytek potenciálních zájemců, tak by tam byl. Čas a konkurence je na straně GRID2, alespoň prozatím. *4*
      • Gonzi
        V zásadě se vším souhlasím (každopádně mě arkády nezajímají a v C.A.R.S. už jezdím nějaký ten pátek - v cockpitu. a těším se, až si k finální hře připojím oculus rift - btw nedávno jim došel devkit).
        • A ty si na oficiální stránce, hru koupíš předem a máš možnost hru hrát a testovat už nyní? Či jak to funguje? Nejsem s tím obeznámen takže se ptám. *1*
          • Přesně tak, jen to bohužel kvůli FSAA museli zrušit, takže si už členství nekoupíš. PS: FSAA je nějaká zmrduplná oraginazce z Anglie co nerozumí money managementu v pCARS.
  • Já tomu za CZK 640,- dám šanci.
    • ja tomu nedam sanci ani 4free *3*
  • K tomu pohledu z kokpitu.
    Ten ma vyznam pouze v pripade ze je moznost nastaveni polohy kamery a FOV i vypnuti zobrazeni rukou a volantu jak je dobrym zvykem u simulatoru. Pak je mozne nastavit i na jeden monitor pohled pro dobry zazitek.
    U arkadovek je kokpit jakasi prezentace grafickeho ukajeni kde vzdaleny pohled jakoby ze zadni sedacky pripomina vyhled z tanku. V tomto pripade naprosto verim ze to vyuziva 5% hracu a zbytek voli radsi pohled na kapotu. *1*
    • na tom něco je *1*
  • akoze zavodna hra bez pohladu z kokpitu je uplny prepadak. toto kupi len fetak.
    • Gonzi
      tak on to není sim. Každopádně je smutné, že kampaň kolem jedničky na tom cockpitu stála a hle... najednou je to zbytečnost.
    • Nezdá se mi, že by byl NFS U2 propadák... Nebo se mýlím?
    • stejne tak jako slovaci co studuji na ceskych vyskach jsou fetky!
      • Prečo sa potom češi hrabú niekam do zahraničia? Nestačí im fetovať doma, učiť to slovákov, musia to ešte rozširovať za hranice?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit