Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní preview verze GRID 2 jsou rozporuplné
1.5.2013 | Václav Rybář
49 příspěvků
-
Toca 1 best
-
Docela by mě zajímalo jak přišli na těch 5%. Vážně...
-
-
Statistiky z multaku a tam se proste s kokpitem jezdit nedalo
-
-
Ale stále s lepším jazdným modelom áut ako GRID,GRID2,SHIFT aj SHIFT2U, a možno pribudne aj model poškodenia a možnosť ísť závod proti AI alebo cez net. A stále pribúdajú nové trate a autá (teraz pribudne Monza (časom určite aj SlovakiaRing) a Radical SR4). A možno z toho nakoniec vznikne GTR 3.
-
-
sorry
to patrilo príspevku od
bcjazz
"store.steampowered.com/app/211 ... tuhle F2P? Je to klasický RaceRoom, online RACE 07 bez modelu poškození *1* "
-
-
Znáte někdo tuhle hru? Mě to přijde jako nejlepší online hra zdarma, co jsem kdy hrál! :) http://1url.cz/qwnU
-
-
Samozřejmě jen si tam nahoď ref. Timhle linkem to neschováš Jarmile
-
-
Všichni mají jenom problémy. Jakmile něco není remake původní "dobré" hry, je to hned špatné. Ještě to tu nikdo ani nehrál a už pi**je. To mě neskutečně se*e. Každý pi**je jenom z principu, že pi**je každý.
-
Já debyl (nechápu tu cenzuru,vždyť to neni sprostý slovo) doufal že by tam mohli použít ten super pohled z helmy s nahlížením do zatáček co byl v Shiftech 2 a ona tam nebude ani kamera zevnitř. Nechápu jak může 95% lidí hrát s kamerou za autem, vždyť třeba driftovat s tim vůbec nejde. Auto letí zatáčkou, kamera plave někde vzadu a já ani nevim kam jedu. Jedný vysvětlení je, že to bude tak arkádový jako třeba Showdown a to ať si teda strčí hodně hluboko
-
-
Kdyby ostatním nešlo s pohledem za vozem driftovat či jinak závodit, tak by ten poměr byl opačnej. Holt je dost hráčů, kterým to jde. A že by to mělo být arkádové, jako Showdown? Pochybuji.
-
-
Když už se bavím o padání ze svahu, kontrolovaném opírání se o někoho a tak dále, tak se taky zmíním o destrukčním modelu, způsobu zpětné vazby poškození a jeho vlivu na řízení, ne? Grr.