Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní RPG Banner Saga - spousta "ale", přesto baví
4.1.2014 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
hral jsem pred pul rokem, nic se nezmenilo... nabuseni typci likviduji newbies, matchmaking nefunguje a hracska zakladna neni dostatecna na to, aby se to trosku vic rozjelo... mozna je to skoda, ale minimalni moznost rozvoje postav tuhle hru degraduje a nakonec stejne vsichni utoci s podobnou skupinou...
-
Vzhledem k tomu, že ten spolubojovník má být její otec, by byl zděšený výraz na místě :-D
-
jo jo, malovaný je to krásně :)
jen na tom úvodním obrázku ta holčina nevypadá, jako by se bála příšery, ale jako kdyby jí ten spolubojovník právě sáhnul na stehno :D -
"protze nejlepší tahove ctvereckove srpg delaji japonci"
Nevím o tom, že by Jagged Alliance 2 dělali japonci... -
*** O důležitý mechanismus *3*
-
a ja mluvim o tom, ze mechaniku uz znam, ale otravuje me to porad dokola pocitat -> je lepsi mit cislicka nad hlavou
-
Univerzalnejsi je
http://ssjc.ujc.cas.cz/search.php?hledej=Hledat&heslo=vikinsk%C3%BD&sti=EMPTY&where=hesla&hsubstr=no -
krouzek cestiny opet v plnem proudu, ja fakt nevim co to je za debilni zvyk v tehle prasopes diskuzích porad nekoho upozorňovat na spravnou cestinu. *2*
-
At je to jak je to, graficky styl tehle hry je naprosto uzasny, moc pekne ilustrace.
-
http://www.severskelisty.cz/jazyk/jazy0005.php
Není zač. -
...klid, vždyť teprv končí základku :)
-
a to jsi slyšel kde? píše se to právě vikinské...
-
Nepíše se vikinské ale VIKINGSKÉ.
-
Nesouhlasím s autorovým názorem, že sloučení zdraví a síly je k ničemu. Přijde mi to jako dost podstatný taktický prvek - mám jednotku dodělat a získat bonus k willpower nebo jí nechám a zaměřím se na silnějšího, protože ta slabá stejně už moc poškození neudělá, s velkou pravděpodobností mine a blokuje přístup silnějšímu nepříteli? Zbytek moc komentovat nemůžu, plná se odemkne až 14. Sám jsem zvědavý na to, jaký dopad budou mít rozhodnutí, ta byla krom úžasnýho vizuálu další tahák, který mě dokopal k předobjednávce.
-
Nevkladej do mych hernich zarezu hry, ktery nehraju ;) A cti i mozkem, ne pouze ocima.
-
Ja sa samozrejme nehádam, či tento prvok v hre funguje, pretože som proti UI nehral. Ak sa to nedá z hry anilen odpozorovať, tak je to zlé. Spojenie sily a zdravia sa mi páčilo vo fractions, nikdy som nemal pocit, že je zranená postava na nič nerobila - samozrejme ju nenasadím do boja proti nezranenej, ale to je iba taktický prvok.
-
No jak se to vezme..obe vyse jmenovane hry bez problemu fungujou na emulatoru..takze na pc se to zahrat da, ale mozna je to tim ze plno lidi odradi japonska stylizace, je to skoda, prichazeji o tahove ctvereckove strategicke klenoty:)
-
To teda vôbec neni rovnaké. Je rozdiel, keď sa tú hernú mechaniku musím naučiť, to je niečo, čo z hier vymizlo.
-
v taktickejch hrách prostě jsou potřeba tabulky přehledy náhledy a já nevim co všechno. člověk potřebuje dostat maximální množství udaju aby se pak mohl rozhodnou. jestly ti vadí ten tvuj UI bordel tak jdi hrat nějaky akčně filmové pakárny *7*
-
Obecne mam rad co nejmin UI bordelu na obrazovce, protoze je stejne casto zpracovany stereotypne, nudne nebo hnusne.
Ted k Banner Saze – jeji vizual si me sikovne zahackoval a hru mam v hledacku. Az vyjde a posleze si prectu pozitivni recenzi od autora, kterymu se bud prekryva herni vkus s tim mym, nebo me zkratka spravne navnadi recenze jako takova, jedine dobre.
edit: Naposledy jsem z tahovych her zkusil Heroes 6 a to stalo za starou backoru.