Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Shogun 2: Total War - síla hudby a stylizace
22.2.2011 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Shogun 2: Total War - není pouhá hra, ale zadostiučinění pro milovníky vojenské historie *2*
-
-
Díky, podílel jsem se na tomto projektu na jaře 2006 *3* Jsem totiž historik, i když se na tento region nespecializuji.
Ostatně proto jsou tam ta japonská vyobrazení.
-
-
ta skladba jo-ho-ho hrála už v původním Shogunovi, plus několik dalších z trailerů :)
-
Sosám a těšim na plnou jak malé děcko *1* *1*
-
Já jsem pro japonskou hudbu! :) Jde o Japonsko tak jedině tu jejich krásnou hudbu a velice rád ji poslouchám. No jsem zvědav jak to bude v Shogun Total Waru :) a ještě doufám že samurajové nejen že budou mistři meče ale i luku!
-
-
Vzhledem k tomu, že to bylo už v jedničce, tak o tom nepochybuju...
-
Samozřejmě jsou :)
-
-
No ja nevim, silne mi to pripomina Empire, kde vsichni slintali, jak to vypada super a pak jsme dostali produkt, na ktery se sice dobre kouka, ale ma umelou idiocii misto inteligence a ktery nebyl dodelan ani po kolika, sesti patchich?
-
-
Jak říká Petr, počkal bych na demo a následně na plnou hru. Občas mi v testovaném buildu přišel protivník chytrý, občas udělal absurdní kiks...ale jak jsem psal, bylo by nefér z tohoto něco soudit.
-
Demo v tomhle směru leccos naznačí...
-
-
Demo na Steamu je, ale všihni stahujou a servery nestíhaj. Takže to chce trpělivost.
-
-
No nevím, mně to jede 900 kB/s, to mi stačí... Spíše ten soubor má 5GB.
-
-
demo vyhlizim uz od rana jak mlsnej pes *1*
-
-
máš ešte čas....na steame sa objaví o 17:00 GMT
-
-
teď budu psát jako blb, ale nikdy sem steam nepoužíval. Když si to stáhnu přes steam, budu to moct hodit na flash-ku a pařit na PC bez přístupu na net ?
-
-
NE. Reálně těžko.
-
Steam je mozne prevadzkovat v offline rezime, takze ho proste nainstalujes, v online rezime stiahnes demo a to mozes nasledne hrat aj bez pripojenia na net.
-
-
dík
-
-
-
-
-
Pěkný demo, akorát je to strašně rychlý a boje trošku nepřehledný, ale AI bylo dobrý..bohužel těžko soudit s historický bitvy
-
co sou zač v Medievalu II frakce Seldžukové a Abbásovci ?? vůbec neznám...
-
-
Eeeh, myslím, že byli jako Turci a Egypt? Přiznám se, že přesně to neřeknu, mám v paměti jednotlivé hry za ně a pozice na mapě, ale ne kódová označení, jaká dostali v MIITW. I když tedy arabské dynastie byly mapově hodně "zbordelené", oni ani ti Abbásovci nejsou nejpřesnější.
-
-
jo takhle. Ony arabské státy tam zastupovali jen Turecko, Egypt a Maurové nic přesnějšího tam nebylo. Tak sem se lek, že sem prošvih nějakej datadisk.
-
-
moslimské štáty
-
-
Já mám na mysli arabské, v Medievalu II se jim prostě pod pojmem Egypt schovávají částečně Abbásovci, částečně Fátimovci a v datadisku i Ajjúbovci. U "Maurů"...nu, tam je to mix Arabů a Berberů, tak je nezahrnuji.
Edit: Aha, to nebyla reakce na mě, už blbě koukám:) Tak jsem to víc rozvedl, co jsem původně myslel:)
-
-
A to Turci, Maurové a vpodstatě ani Egypťané nejsou Arabové :-)
-
-
pravda :)
-
-
-
-
-
sem stím *3*