Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu jak na herním webu, se někdo muže na konzoli dívat jinak než na nutné zlo a obhajovat ji. Vždyť by tady měli mít návštevníci nějaké to povědomí o hrách a dění kolem obecně. Konzole je dobrá pro casualy kteří nemají moc velký přehled ale jinak je to předražený křáp na který se zjednodušují hry. A to je fakt.
    • ze te bavi, delat ze sebe debila
      • Tim, ze napsal pravdu? Haha, ty musis byt hodne prumerny konzument komerniho odpadu. *3*
    • Troll!
  • v diskuzi se toci 5 lidi,ale ty nejstupidnejsi nazory maji hned +165468 ,to je ale nahoda...
  • CrocoRay
    Bohužel se tu diskuze zase zvrhla v souboj konzolisti vs. pcčkáří, ale to mě nepřekvapuje. Akorát mě tu zaujalo to vaše diskutování o exkluzivitách a názory, že když už někdo má peníze, tak ať jde do konzole.
    Přiznávám, že tahle hra mě láká, celkem mě štve, že to nevychází na PC a nemám v úmyslu hru nějak shazovat jen kvůli toho, že nevychází na moji oblíbenou platformu. Však ať se hraním baví každý vlastník PS4, to mě netrápí. Jen je tu jeden zásadní problém. Kupovat konzoli kvůli jedné hry? A kolik se objeví dalších exkluzivit, které by mě zaujaly dost na to, abych si pořídil novou konzoli?
    U ps 3 mě zaujalo pouze God of War, série Uncharted a Heavy Rain. Na xbox 360 pouze Gears of War.
    Je to dost na to, abych si kupoval konzoli?

    Upřímně PC preferuji, protože rád hraji střílečky, a i když jde myš připojit i ke konzoli, když si člověk dokoupí nějaké to příslušenství, tak nevidím důvod hrát to na konzoli, když mi to vyjde na PC a ještě i trochu levněji, jelikož nemusím platit Microsoftu ani Sony. A těch důvodů je více jako např. nostalgie, pohrávání si s grafickým nastavením a fakt, že PC není jen na hraní a nechci mít zaplou konzoli a PC zároveň, když mě napadne vypnout hru a skočit si na net nebo si něco vypracovat ve Wordu či Excelu apod.

    A co se týče těch argumentů, že na klávesnici a PC jsou střílečky o ničem a páčky jsou lepší, tak to může říct pouze zaslepenec a úchylný jedinec :-) To, že to někoho baví hrát s páčkami, mně nijak nevadí, ale faktem je, že s myší se to vždy bude hrát lépe. A zase naopak hry jako God of War, Mortal Kombat, Devil May Cry se vždy budou hrát lépe na joysticku. Věřte mi, hrál jsem to na obojím a nikdy bych netvrdil, že takový Devil May Cry se mi hrál lépe na klávesnici a myši. To, že to jde v obou případech hrát na obojím na tom faktu opravdu nic nezmění. A já nemám nic proti konzolím, ale ti konzoloví zaslepenci mě trochu štvou :-) Ale to neznamená, že bych podporoval ty, co se za každou cenu snaží vyprovokovat hádku a uráží konzole.
    Raději bych byl, kdyby se v diskuzích řešily samotné hry, než souboje platforem.
    Na závěr bych to shrnul, že proti konzolím nic nemám, i když jsem PC hráč. Každý ať si hraje na čem ho baví a sám bych si i konzoli pořídil, ale nevím, jestli se mi to oplatí. Tolik exkluzivit zase nevychází a na zbytek mi PC postačí.
    • jeden z mala rozumnych prispevku zde. dekuji, ze do diskuzi chodi lide s normalnim uvazovanim.
      jen dodam, ze ohledne te mysi a klavesnice na konzolich to neni tak jednoduche. pripojit jdou, ale malo co je podporuje. extra hloupe je, ze malo ktera fps je podporuje (zkusenost z PS2 a z doslechu i z PS3. pocitam ze na PS4 je to porad stejne).
      • CrocoRay
        Jo jo, četl jsem, že jsou tam problémy i s tou podporou. Takový Uncharted bych i s těmi páčkami dal a třeba na PS Vita jsem dojel ten Golden Abyss. Ale co se týče takového Gears of War, které mě láká na Xboxu 360, tak tam už bych měl asi problém. Zvláštní, že spousta fps/tps to nepodporuje. Přitom myslím, že zase takový problém by to snad být nemusel.
    • CrocoRay
      BĚHEM MINUTY JSEM DOSTAL -5 HLASŮ A ARENOTH +5. TAK TOHLE JE OPRAVDU PODEZŘELÉ. Nic proti mínusům, ale tohle mě zarazilo.
    • Preed
      No ked si to zoberies pragmaticky,tak ak si kupis konzolu na zaciatku cyklu za nejakych cca 400e(snad aj menej trochu),co mas ako lepsiu graficku kartu a vydrzi ti minimalne 6 rokov s tym ze ku nej nemusis nic dokupovat,tak ak ma clovek aspon part time job pri vysokej skole tak ta ciastka je v ramci casu totalne miziva. Takze podla mna sa oplati.
      • CrocoRay
        Samozřejmě, že se spoustě lidí koupě konzole oplatí. Já to bral na svoji konkrétní osobu a pochyboval, zda se vyplatí mně. Vysokoškolák už nejsem a navíc není tolik exkluzivních her, co by mě zaujalo, tak právě proto nevím, zda se vyplatí mně. Za ostatní nemluvím.

        Já nevím, ale přijde mi, že mě spousta lidí nepochopila a byl jsem obviněn, že tu píšu sáhodlouhé příspěvky o tom, proč je PC lepší, což vůbec nebyl můj záměr apod. Radši už se nebudu snažit psát něco rozsáhlejšího *1*
    • "Bohužel se tu diskuze zase zvrhla v souboj konzolisti vs. pcčkáří, ale to mě nepřekvapuje." řekneš tohle a následně napíšeš sáhodlouhý komentář o tom proč je PC lepší... *16*
      • Tak to nevim, kde tam vidíš. On je totiž dost rozdíl, když napíšeš důvody, proč něco víc vyhovuje tobě, a když se snažíš ostatní přesvědčit, že to, co vyhovuje tobě je nějaký univerzální dobro. Uvedu příklad.
        Já mám Trabant a mám ho rád. Je to proto, že je levnej, vzhledem k malý velikosti (a to i ve verzi kombi) se jedná o ideální auto do města, i přes malej motor je to (díky nízký hmotnosti) poměrně čiperný a zábavný vozítko, cokoliv se na něm pokazí si dokážu opravit sám, náhradní díly jsou extrémně snadno dostupný a levný, kolem Trabantů je skvělá komunita lidí a nikoho rozhodně nenapadne, že si jeho řízením kompenzuju mikročurinství. A to jsou důvody, proč mi vyhovuje.
        Na druhou stranu existujou lidi, kteří si pořídí Octavii combi, protože je poměrně prostorná, servisovat to v našich podmínkách umí každej jouda, má nízkou spotřebu, je podstatně pohodlnější, vhodná k delším cestám a schopná i do kopce držet 130 na dálnici.
        Tyhle vlastnosti ale pro mě nejsou priorita, proto u mě při rozhodování, jestli si pořídit Trabant (abstrahujme od toho, že už ho mam), nebo Octavii vyhraje Trabant. Tim neřikam, že Trabant je lepší, pouze to, že mi líp vyhovuje. A to je přesně to, co tvrdí kolega CrocoRay. Že má z určitejch důvodů radši PC, stejně jako má někdo jinej z úplně jinejch důvodů radši konzole. Nic jinýho v tom neni.
        • CrocoRay
          Ano, přesně tak. Jsem rád, že mě aspoň někdo pochopil, i když většina mě odsoudila, že jsem jen další PC maniak, co si tu snaží prosadit svoji platformu. No jo, někteří prostě pochopí a ti, co pochopit nechtějí, ti se o to snažit ani nebudou :-)
      • CrocoRay
        Co to???? Já napsal, proč mi PC vyhovuje a konzole jsem nijak neurazil! A ano, tahle diskuze se vede v duchu pc vs. konzole, tak zapojovat se na jiné téma už ani nemělo moc smysl. Ale u tebe si myslím, že jsi ani můj příspěvek celý nečetl :-)
    • mě je to taky jedno, ať si hraje kdo chce na čem chce... Já osobně to jako hráč vidím takhle: hry vycházejí hlavně na konzole, hry mám rád, takže mám playstation... hry hraju 20.let a hraju na tom na čem jsou hry, což je momentálně playstation... takže si můžu stěžovat dokola na všechny minusy konzolí ale nakonec na tom doplatím jenom já sám, protože si zahraju buď špatné porty a nebo prd...
  • Hmm, určitě si tu hru koupím, vypadá to zajímavě ale co se týká té grafiky, tak moc nechápu v čem je to nejhezčí hra? Připadá to jenom mě, že jsou barvy dost monotóní a je to jakési celé do svělto hnědo šeda... myslím, že evil wihin byl hezčí... nebo sem něco nevyděl?
    • TheGGG
      Ble EW přinejlepším průměrná hra. Tos mohl vybrat lepší příklad.
      PS: díky bohu za šedavé odstíny, omalovánek už vyšlo dost
      • No to já raději barevné hry a právě ten evil within se mi hoooodně líbil, také alien isolation byl super... jak říkám v každém případě, se mi hra líbí a koupím si ji, mám rád 3rd akce... ale s tou grafikou tam prostě nechápu ten úžas a to nemyslím nějak špatně...
  • TheGGG
    LoL, proč mám tolik "plusek"? To mě zas někdo obviní z naklikávání. Né že bych si naklikávat nechtěl, ale fakt neumím obejít ten gamesáckej systém. Čestný bíbrovský vandirkšnovský, nic jsem si nenaklikal a ani na mě nereagujte, fakt mě nebaví tady pořád obhajovat konzolový hry. Uvidíme se v diskuzi o blizzardu
  • Konečně zase něco zajímavého, o čem je radost číst. Recenze ok, nebudu slovíčkařit o špatném významu (špatně napsaném) některých vět. To je trošku pod mou úroveň.
    Na UI se podle mne vývojáři stejně můžou vykašlat. Ve hře, kde je autoaim to stejně nikdo neocení při držení jednoho tlačítečka. Kdyby místo toho prodloužili hru na dvojnásobek herního času, to by bylo něco ;P
    • recenze ??
      • Heh pardon :) +1
  • Preed
    No pokial to bude dobre steampunkove Gears of War tak preco nie,vzdy si treba uvedomit aku hru chce studio urobit a hodnotit ju podla toho,nie podla toho co by sme my chceli aby to bolo a furt lepsie ako Microsoft,ktore ked chce vlastne Uncharted tak čorkne Tomb Raidera.
  • Brace yourself, butt-hurt people are coming.

    No jo, vy všichni jste tu hru hráli tak určitě víte jaký je to šmejd. Přece nebudete věřit redaktorovi, který jí hrál...raději pojďme nadávat jaký bullshit to bude, protože to nevyjde na PC...To vám fakt, nedochází jak tragikomičtí jste, když tady hodnotíte záporně hru ze které je dohromady 8 minut záběrů? Kde je jste byli když vyšla ta ošklivost jménem Watch Dogs...oh pardon to vyšlo na PC takže tam se to nepočítá. Sakra vždyť ORDER nemá ani pořádný trailer. Jestli tady plivete na grafiku tak doufám, že taky nadáváte na všechny Indie hry protože tam je to fakt "hrůza". Já asi tomu opravdu nerozumím ale zrovna o ORDER se mluví jako o opravdu nejkrásnější hře na PS4. Každý kdo to teď zkusil tak byl docela nadšený a říkal, že se hra oproti E3 konečně předvedla. Jasně, výtka je to jenom TPS a nebaví mě TPS je přijatelná ale jinak si fakt s hodnocením počkejte na gameplay.
    • Třeba já vidím problém v tom, že se hra neobsahuje coop či MP (a jelikož sami autoři jasně řekli, že jedou na lineární filmový zážitek, tak SP jen těžko bude druhý Alan Wake), což mi za 50 Euro připadá jako naprostá ostuda v dnešní době. Ale tak snad překvapí, ale nesázel bych na to...
    • Vojta_Ilavsky
      Každej tady hrál spoustu her, a ti co jich hráli hodně nechtějí hrát tupou střílečkou s pruhy. A nemyslim si že gameři chtěj hrát tupý střílečky, když jich je jak nam*dáno. A Sony je přece pro gamery, ne? *12*
      • Další PC trolíček dam ti radu zadarmo.JDI NA SEKTOR.SK tam jsou takový jako ty budete si rozumět
      • Tupá střílečka...to jsi poznal z toho 2 minutového videa? Wow, kdybych měl soudit jakoukoliv hru podle dvouminutového videa tak to daleko nedojdu. Třeba Last of Us by jsi fakt neměl sedit z 2 minutového videa přestřelky. Jinak na PS4 je teď sakra nedostatek her. Ale co na PC přece není žádné FPS tak mazej utíkat koupit CoDko...oh wait...je jich tam jak máku a přesto to kupujete...
        • Zrovna CoD má v současné době ze všech 3 platforem nejmenší komunitu, just saying... *1*
      • TheGGG
        LoL, typuju tě na dalšího PCtrolla, co si jen musí plácnout nějakou sr*čku, než zapne jednu z těch p2w ho*adin co na PC hrajete. The order zatím vypadá na luxusní příběhovou atmosferickou tps, s parádní grafčou a skvělím prostředím, nic pro pc nerdíky, ti si radši počkají na nějakou omalovánku od blizzardu.
        • Vojta_Ilavsky
          F2P hru bohudík žádnou nehraju a Blizzard nenávidím BTW. Ale to je vedlejší. Jde o to že zatím celá hra vypadá docela na p*ůser. PODLE TOHO co o ní zatim vím/víme. Samozřejmě někomu se líbí tadyty srance, mě třeba ne, a jelikož jsou tady konzolisti, tak to teďka schytám. *1*
          • CO o ní víš? Je to TPS ze steampunkvého prostředí a se soboji s monstry. Má minimálně pěknou grafiku a souboje jsou prý docela dobré. To jest vše...ano souhlasím, je to málo a třeba proto nepředobjednávám a počkám si na recenze nebo až toho budu vědět víc ale neznamená to, že na ní přece budu plivat a říkat jaká je to sra*ka, když o ní nic nevím.
            • Vojta_Ilavsky: Ok to je dobrý argument a to chápu. Pokud by jsi tohle řekl na začátku tak nemám problém. Tyhle hry, podobně jako Unchrated nebo Last of Us jsou super hry ale není důvod je hrát znovu. Příběh je tam to hlavní. A kromě MP a nějakých momentů to nemusí každého bavit hrát znova.
            • Vojta_Ilavsky
              Nevim, nevim, já interaktivní filmy hrát nechci. *3*
    • TheGGG
      na pc je otřesně netolerantní klika PC faggots, co celé dny tráví v LoL a Dotě, ale stejně v jednom kuse p*čujou nad špatnou grafikou, hratelností a příběhem v konzolových hrách. Konzoli tady má tak 10% přispěvatelů. Bohužel cenzor se ochotně podřizuje.
      • Ale tak já bych je neházel do jednoho pytle, jenom mě spíš štve jak se spoustu PC hráčů povyšuje nad ostatní a ze všeho obviňují konzole. Hra se neprodává? Chyba konzolí...co natom, že jsem si jí upirátil...prostě chyba konzolí.
        • Jako jo, občas mam pocit, že konzole můžou i za to, že můj steak byl medium a já ho přitom chtěl medium rare, kyselo je moc kyselý, bramborák moc bramborovej a bylinky od ponikelský báby neproplácí VZP. Aby bylo jasno, jsem PC hráč a nejspíš vždycky budu, akorát prostě nechápu ty žabomyší války o to, která platforma je nadřazená všem ostatním.
        • Vojta_Ilavsky
          Reakce na mě? Nic takovýho tady ani nikdo jinej nenapsal. *16*
          • Ne, obecně na PC nadlidi v diskuzích na games.cz
  • Keyz
    To je vždy exkluzivní debata.

    Jeden křičí, že má tohle a směje se dalšímu, že to nemá. A další křičí, že ten první zase nemá tohle a směje se mu, když on to má *15*

    Neskutečný jak někdo má radost z toho, že něco je na jeho platformě extra a jinde to prostě nebude. Celkem sobecké. Kdyby bylo všechno všude byl by snad klid a každý by byl spokojen. A i na PC by jsi mohli zahrát tuhle perlu.
    Proti gustu žádný dišputát. I když ta filmovost je šílená. Vždy to někoho bude maximálně bavit.
    • TheGGG
      exklusivita je naprosto v pořádku. Díky exklusivním hrám, mají jednotlivé platformy tvář. Navíc, jak by pcčkáři prskali, kdyby měla vyjít nějaká pc exklusivita na konzoli.
      Když tak moc chcete hrát nějakou konzolovku, proč si prostě nekoupíte konzoli? Neříkejte, že nemáte těch pár tisíc na nákup konzole, když utrácíte desetitisíce za předražený HW?
      • del0
        Ano. Je spousta lidí, kteří mají prachy, nabušené PC a přesto si konzoli nekoupí. Většina konzolových her je jim ukradená. To je věc, kterou ty ale očividně nikdy nepochopíš, protože žiješ v iluzi, že hry na konzolích jsou etalonem kvalitního gameplaye.
      • Jak by PCčkáři prskali, kdyby měla vyjít nějaká PC exkluzivita na konzole? Hádám, že ti, kteří dokážou pochopit, že vydáním jejich exkluzivity po (třeba) roce na konzole se pro ně samotné vůbec nic nemění, vůbec nijak *1* Řekl tu někdo (třeba) Machinárium? *5*
        • TheGGG
          Jistě, potom si někdy zkus napsat na YT v diskuzi pod star citizen, něco o portu na konzole. LoL tě sežerou i s botama.
          • Já myslím, že tohle je spíš tvoje přání než realita *3*
            • TheGGG
              tak asi ne, pcčkáři jsou ubulená banda
    • Multiplatforma je cesta do pekel. Nebude totiž spokojený nikdo. Jeden bude nadávat, že hra byla osekaná kvůli tomu druhému a ovladání taky nebude fungovat. Smižte se s tím že multi platformy prostě nebudou fungovat dokud do nich vývojáři nenarvou dost peněz a nebudou je dělat pořádně (zdravím Assassins Creed).

      Já si třeba myslím, že je super že jsou exkluzivity pro kažadou platformu. Jasně rád bych si zahrál třeba X boxovou hru nebo DS hru ale prostě nemůžu. To ale neznamená, že budu plivat na ně jed. Ale bohužel tady na Games jsou lidi, kteří nepřenesou přes srdíčko, že může vyjít kvalitní hra na něco jiného než jejich MasterPC.
      • JJJJo souhlas
      • To je přece hloupost. Nadávání na spatny port je z důvodu špatného portu a ne toho, ze je možnost mit hru i na PC,konzole...Navíc neni moc nákladné udělat dobry port když s tím pocitas předem.
        .tedy problém je v tom jak ten port delaji. Tedy v lidech. Nic vic
        • Ne právě že je. Nezapomeň, že vždy se snaží udělat hru co nejlevněji. Kolik fakt dobrých portů s kvalitní upravou grafiky/ovládání znáš. Pro mě to třeba po dlouhé době byla ta Valkyria Chronicles. Ale jinak to bylo nic moc. Málokterá společnost si může dovolit mít mít vedlejší tým, který bude hru dělat od základu pro PS/XBOX/PC. Většinou se to udělá pro konzole a pak se to rychle portuje na PC.
  • Order má vše, co by moderní hra měla mít. Nízký FOV, černé pruhy, lock 30 FPS a minimum interakce. Jestli někdy pořídím PS4, tak tohle bude hra, kterou okusím mezi prvními.
    • del0
      lol *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit