Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní - The Order: 1886 je nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit
10.12.2014 | Petr Poláček
142 příspěvků
-
Tim, ze napsal pravdu? Haha, ty musis byt hodne prumerny konzument komerniho odpadu. *3*
-
ze te bavi, delat ze sebe debila
-
Tak abys vedel neco o hudbe pro pc!Takovej zaklad:Acid pro 7, 300 dolaru,music maker 50 liber a vis,steinberk kubase 15000kc,reason od swedu 400eur.
-
Za 20 tis?To je programek pro deti ,uplne jednoduchej,zakladni.Trochu pritlac!
-
Nekupi,to si kupi radsi nakou hmotnu vec,sluchatka atd.Never tomu kamo!
-
Ja nejsem corkar,ale jen chci vyjadrit to,ze diky torrentum ma kazdy doma pc,nebyt torrentu tak pc je draha pixla na tetris,ponevadz vetsina programu stoji od 4 tis vejs.to by na plose moc vokynek s novejsimi programi moc nebylo.Asi tak
-
Ano. Je spousta lidí, kteří mají prachy, nabušené PC a přesto si konzoli nekoupí. Většina konzolových her je jim ukradená. To je věc, kterou ty ale očividně nikdy nepochopíš, protože žiješ v iluzi, že hry na konzolích jsou etalonem kvalitního gameplaye.
-
lol *15*
-
Troll!
-
Nechápu jak na herním webu, se někdo muže na konzoli dívat jinak než na nutné zlo a obhajovat ji. Vždyť by tady měli mít návštevníci nějaké to povědomí o hrách a dění kolem obecně. Konzole je dobrá pro casualy kteří nemají moc velký přehled ale jinak je to předražený křáp na který se zjednodušují hry. A to je fakt.
-
tak asi ne, pcčkáři jsou ubulená banda
-
Jo jo, četl jsem, že jsou tam problémy i s tou podporou. Takový Uncharted bych i s těmi páčkami dal a třeba na PS Vita jsem dojel ten Golden Abyss. Ale co se týče takového Gears of War, které mě láká na Xboxu 360, tak tam už bych měl asi problém. Zvláštní, že spousta fps/tps to nepodporuje. Přitom myslím, že zase takový problém by to snad být nemusel.
-
ja to rekl a vyfasoval za to 14 minusu od zdejsi konzolove komunity. tak ten problem je mozna trochu jinde..
rad zopakuji :) mam PC a THE ORDER se mi libi. ba dokonce premejslim kde si pujcim PS4 abych si ho zahral. stejne tak me laka Heavy Rain, Last Of Us, Beyound Two Soul, Metal Gear, Tekken a par dalsich. PS3 uz je levna, tak jsem premejslel, ze bych si ji koupil. ale asi to neudelam, protoze jen na ty pro me zajimave a dostupne hry (PC) bych potreboval asi tak 10x vice casu nez mam. proste jsou tu i jine veci nez hry.. -
jeden z mala rozumnych prispevku zde. dekuji, ze do diskuzi chodi lide s normalnim uvazovanim.
jen dodam, ze ohledne te mysi a klavesnice na konzolich to neni tak jednoduche. pripojit jdou, ale malo co je podporuje. extra hloupe je, ze malo ktera fps je podporuje (zkusenost z PS2 a z doslechu i z PS3. pocitam ze na PS4 je to porad stejne). -
Zrovna CoD má v současné době ze všech 3 platforem nejmenší komunitu, just saying... *1*
-
Třeba já vidím problém v tom, že se hra neobsahuje coop či MP (a jelikož sami autoři jasně řekli, že jedou na lineární filmový zážitek, tak SP jen těžko bude druhý Alan Wake), což mi za 50 Euro připadá jako naprostá ostuda v dnešní době. Ale tak snad překvapí, ale nesázel bych na to...
-
v diskuzi se toci 5 lidi,ale ty nejstupidnejsi nazory maji hned +165468 ,to je ale nahoda...
-
Debíleček vůbec netuší o čem mluví. Dejte mu někdo facku, nerad bych ho zabil.
-
Ano, přesně tak. Jsem rád, že mě aspoň někdo pochopil, i když většina mě odsoudila, že jsem jen další PC maniak, co si tu snaží prosadit svoji platformu. No jo, někteří prostě pochopí a ti, co pochopit nechtějí, ti se o to snažit ani nebudou :-)
-
Tak to nevim, kde tam vidíš. On je totiž dost rozdíl, když napíšeš důvody, proč něco víc vyhovuje tobě, a když se snažíš ostatní přesvědčit, že to, co vyhovuje tobě je nějaký univerzální dobro. Uvedu příklad.
Já mám Trabant a mám ho rád. Je to proto, že je levnej, vzhledem k malý velikosti (a to i ve verzi kombi) se jedná o ideální auto do města, i přes malej motor je to (díky nízký hmotnosti) poměrně čiperný a zábavný vozítko, cokoliv se na něm pokazí si dokážu opravit sám, náhradní díly jsou extrémně snadno dostupný a levný, kolem Trabantů je skvělá komunita lidí a nikoho rozhodně nenapadne, že si jeho řízením kompenzuju mikročurinství. A to jsou důvody, proč mi vyhovuje.
Na druhou stranu existujou lidi, kteří si pořídí Octavii combi, protože je poměrně prostorná, servisovat to v našich podmínkách umí každej jouda, má nízkou spotřebu, je podstatně pohodlnější, vhodná k delším cestám a schopná i do kopce držet 130 na dálnici.
Tyhle vlastnosti ale pro mě nejsou priorita, proto u mě při rozhodování, jestli si pořídit Trabant (abstrahujme od toho, že už ho mam), nebo Octavii vyhraje Trabant. Tim neřikam, že Trabant je lepší, pouze to, že mi líp vyhovuje. A to je přesně to, co tvrdí kolega CrocoRay. Že má z určitejch důvodů radši PC, stejně jako má někdo jinej z úplně jinejch důvodů radši konzole. Nic jinýho v tom neni.