Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bavit no nevím... co tam bude tak vtipného. :DDD ty vole wtf
  • Jack1947
    Nejhezčí hra? tak to je tedy škoda no... spíš to je smutné no že zrovna tohlo by mělo táhnout na PS4 - minimálně průměrná hra zatím a zcela bavit no nevím... co tam bude tak vtipného.

Jak může být člověk pozitivně tímhle dílem naladen, potom tady je to FPS hlavně aby nekolísalo...
    až moc jinak to nebude hratelné nejde o to že kopíruje ale co ukázali. Zatím by to bylo s odřenými ušima na 6/10... a to je možná ještě dost nadhodocené. Přitom námět, téma je respkt mohlo by být super ale zpracování pokulhává... dost znatelně. At si to je koridor s bleskovými a jinými zbraněmi.
    ale at to nák funguje , mohli by ukázat i více... nebo nevím. Je dobré si dělat názor ještě před pořádným gameplayem... takhle to dneska funguje no. Lidi si musí domýšlet, tedy vidět i mezi řádky.
    Né koukat jen na povrch který může být mylný, a mást vzhledem. Já to zatím vidím tak sp max 10-15 hodin což by nevadilo ale muselo bvy tam být i něco více. Dost na tom že lidi odrazuje i to prostředí... temné a moc toho tam není vidět.

Chtělo by to vidět i více... takhle toho moc visí ve vzduchu plno otazníků zatím bez odpovědí. - rozdíl je ve hrách o kterých se neví až např do vydání to ale není tenhle případ vlastně je moc se o tom neví no. *4*

Pro debílky ja jsem aspon člen a vy jste jen smrad... fuj. Až jednou nebude anonymní učast možná budu se smát. Já!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit