Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    áno určite to bude prepadák ako Ryse....ktorý vyšiel keď bolo na trhu 2 milióny naskladnených Xbono a Order vyjde keď bude už možno predaných 20 miliónov PS4.....dat logic *3* *14*

warez youtube deti so svojimi závistlívymi komentmi ma vždy pobavia...dúfam, že Order si nikdy čistí PCkári nezahrajú buhehehe *15* *14*
  • Pokud tam nebudou FPS dropy, tak mi to nevadí. U Evil Within jsem je ani nevnímal...
  • Keyz
    Kdyby jsi tam dal normální FOV pro lidi, tak to jede 15 FPS.
    Takto čarují aby to vůbec nějak jelo...

Aneb to je ten výkon na 5 let *15*
  • Keyz
    “We’re going for this filmic look, so one thing that we knew immediately was films run at 24 fps. We’re gonna run at 30 because 24 fps does not feel good to play. So there’s one concession in terms of making it aesthetically pleasing, because it just has to feel good to play.”
    http://www.vg247.com/2014/05/29/the-order-1886-ps4-60fps-why-it-has-to-run-at-30/
    + černé pruhy

Tak nevím zda konzole je herní anebo filmové zařízení. Navíc je zoufalé, že aby to jedlo vůbec 30FPS tak musejí změnit poměr stran a dole useknout obraz. Kdyby namísto pruhů byl renderovaný obraz, tak by to jelo asi těch 24 FPS...

Ryse vypadalo také skvěle a hlavně to jelo v normálním rozlišené a na PC to jelo v každém rozlišení... Tohle je technologické h*vno. *11* Exkluzivní technologické h*vno.
    Prostě borci budou někde mezi pruhy hledat ten super obraz *15*
  • koho baví TPS jako Mass Effect, tak pro něho to bude sen. Krásna grafika, atmosféra. Škoda, že já jsem tady těm TPS s cover systémem nikdy nepřišel na chuť. Je zajimavé že v současnosti jsou nejhezší hry na PS4. Infamous, Order, Killzone - vše technická špička..
  • Vogon
    Cítím výkal, ale trenky mám čisté.
  • Je sice hezké že na tom pilně pracují, ale trošku znepokojivé je to, že ta hra měla původně vyjít už letos, ale až po těch vlažných reakcích se rozhodly o odklad.
    Vždyť to sakra museli vědět tehdy že ta hra asi není v úplně ideálním stavu. Vzbuzuje to jistou nedůvěru.
    Pořád mě to láká (to zasazení je mi blízké), ale už si nejsem tolik jistej. Tentokrát asi počkám na recenze.
  • Na PC by to hlavne nikdo nehral, pac FOV 20 na PC moc nefrci.
  • oktavius66
    Na PC to nebude na 1000%... A proč ? Protože je to PS4 Exkluzivita a ty nikdy SONY nevypouští na jiné platformy a osobně si myslím, že dobře dělá. Tyto Exkluzivní hry mají hráče nalákat si tu konzoli koupit. Kdyby všechno vycházelo na PC, tak by bylo naprosto zbytečné vydávat konzole, protože dneska má každý člověk doma PC.
  • TheGGG
    Vypadá to luxusně, rádoby negativní názory některých pc a xboner posluhovačů na tom nic nezmění. Vidím to na další luxusní kousek mezi PS4 EXKLUSIVITKAMI. Zlatá sony, díky moc, PS4 je dar z nebes *14*
  • TheGGG
    na pc to pochopitelně nebude, tak nelži
  • Na PC to pry bude, ale obavam se tech HW naroku, ty budou asi dost krvave.
  • Věta: "je sice nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit" - to je věta jak cyp. Nemělo by to být spíše "nejenže je to nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit"? Dává to pak větší smysl.
  • Jedno je strcit si dva prsty do prd€le, a jeden voliznout.
  • Hra muze vypadat jak chce.... koupil jsem ted za dva dolace 3 dil Max Payena a uz to dohravam potreti. A uprimne jsem v soku co za chujoviny se na trhu prezentuje. Kdyz to jde Remendy / rock star, proc ne ostatnim? Nepamatuji, kdy jsem byl naposledy z nehake hry tak hotovy. Mozna Rage a Starcraft II ... holt kvality nektrrych hrr proveri az cas, i kdyz tu dostavaji 9, 8 bodova hodnoceni. Nezaslouzene
  • Jsem mozna blbej, ale na me hra pusobi velice dobre.Libi se me to prostredi a atmosfera, taky ty prestrelky pusobi pomerne slusne a snad bude i ten pribeh zajimavej.Myslim, ze se tvurci po herni strance nesnazi o nejakou revoluci, ale verim v hodne povedenou akcni jizdu.Nejvice me mrzi, ze hra zatim neni ohlasena na PC. :-(
  • Keď to hráš 3 či 4 metre od telky, tak ti to je jedno
  • Ze ho resis, dalsi zdejsi Eman, ktery se neumi ani podepsat. :-D
  • Ta hra ma uplne silenou kameru, neni nic videt a FOV to ma tak 20, proste hrozny. A o tom ze to bude dalsi QTE festival ani nepochybuju. Grafika je fajn, ale zas ty pruhy, no jo nextgen.
  • danny_the_hound
    Čuchám-čuchám podobný prepadák ako Ryse (i keď toto vyzerá predsa len trošku príťažlivejšie). Ináč, tá hra vážne beží v pomere 2,40:1 ako na screenoch (teda 1920*800)? To už sa s tým filmovým zážitkom vážne preháňa *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit