Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman
    Obsahuje hra nějaké RPG prvky? Myslím rozhodování, možnost nějak ovlivnit filmovost hry? Hra mi zatím v mnohém připomíná ME, kde hlavně příběh, universum a možnosti rozhodování byly pro mne hlavní pilíře.

Hře bych se jinak určitě nevyhýbal, ale počkám si na přidaný kontent k té sigleplayer jednohubce.
  • Pod kolika nicky tady píšeš ty pc-gumo?
  • zase trapnej trolling pc-gumy....
  • Kdyby jsi mel ten tvuj tzv "tezkej nezajem" jak tu pises tak se neobtezujes psanim toho tveho dementniho prispevku. Bohuzel jsi ho vyplodil a tim si potvrdil svuj zajem Gay-of Ware ;)
  • mam PC s o 20% vykonejsi grafikou, o 100% vykonejsim procesorem a o 100% vetsim diskem. porizovaci cena takoveto (nove) sestavy je 14 000kc. spustim na tom jakoukoli multiplatformni hru ve vetsi kvalite (at uz to znamena rozliseni, fps nebo detaily). bylo tu par zpras.nejch titulu, ale behem jednoho az dvou patchu jsem byl minimalne stejne tam kde ps4/xb1.
    ostatni plusy PC netreba uvadet.. jen reaguju na ten tvuj blabol..
    jinak nic proti konzolim. taky jsem na tom hraval. bejt zazobanej, tak si mozna ps4 a i ps3 kvuli nekterejm hram poridim (jsou to sikovne masinky).
  • me tahle hra hodne laka uz od prvniho traileru. myslim ze fighty s potvorama budou zazitek, kterej mi tu jinak docela chybi (tahle tematika je mi blizka). jinak 30 fps + skrouhlej obraz chapu.. i tak je to programatorskej vykon vzhledem k nizkemu vykonu konzoli. jen by me teda spise potesilo 720p ale full screen..
  • http://www.guru3d.com/articles_pages/dragon_age_inquisition_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html
    tady máš pc -gumo test. Žádná single karta nedá 60 FPS.
  • jinak jsi potvrdíl, že jsi pc- guma obecná poslední větou, viděl jsi jedno video a už soudíš celou hru. Nechceš tomu už dát i výslednou znánku???
  • blabla... ať ti uhnije kokott za tvoje lži...
  • Hnisavec
    60FPS je jeden z najväčší mýtov PC hrania...v skutočnosti je to permanentný tearing a lag medzi 15 a 45 FPS ak má človek čokoľvek pod cenou 3 konzolí. Nehovoria o tom, že ná pár rokov používanom PC už človek ledva spustí hru v grafike PS1...

nevraviac o tom, že už teraz na nových PC v cene troch PS4 musia hráči sťahovať detaily v hrách ako EW, Mordor, Unity atď....PC za 314 eur by vybuchol na low...
  • Se asi chtějí co nejvíce přiblížit westernům od Leoneho, kde pruhy zabíraly polovinu obrazovky *1*
  • Naopak, ty jsi ta ostuda. Osobně mám doma jak PC, tak i konzoli minulé i současné generace. Těch 30 FPS se na konzoli dá hůře poznat, ale pokud stejný titul zkusíš na PC (u mne třeba AC4, kterém vlastním na dvou platformách) při 50+FPS, tak ten rozdíl už je silně cítit.
    Mimochodem, nové Dragon Age je hodně dobře technicky optimalizované a rozjet to na 60 FPS při lepší grafice, než současná generace konzolí nabízí, není zas takový problém pro mnoho uživatelů.
    Konzole mi nevadí, právě naopak. Jenom se děsím, hlavně v posledním roce, těch hrozných ústupků v kvalitě, které se kvůli jejich horšímu hardwaru podnikají... Pak se také samozřejmě děsím té části diletantní komunity (kterou úspěšně zastupuješ), jenž tyhle problémy nevidí a ani vidět nechce *1*
    Prostě Order: 1886 bude průměr, nic světoborného. Stále tak platí, že nejlepší hrou na PS4 je paradoxně Remaster titulu z předchozí generace *1*
  • S těma pruhama si dělají srandu?! *16* Právě kvůli těm otravným pruhům se začali dělat širokoúhlé TV a monitory! To chtějí mít "kilometrovou" nudli? Na to jim teda kašlu. *16*
  • směju se retardům jako ty. 30FPS tam a pořád dokola jak pyča obecná, pak přijde Dragon Age a žádná single karta to nedá na na 60 FPS při Full HD, grafika za 15K to dává na 50. Se probuď gumo, většina PC- jelit hraje taky v 30 FPS. Minulá generace taky jela v 30 FPS a nikdo o tom nepsal laboráty. Fakt jak pyče, raději si běžte zamdrdat, aby vám z těch FPS neuschl kokott..
  • Tak se na to podívejme aneb "Co zatím víme":
    Hra sází na lineární singleplayer (slušně řečeno "filmový" zážitek) střílečku z pohledu třetí osoby, kde největší prim má hrát nejlepší možná dosavadní grafika na PS4 hru - ve 30 FPS *1*
    Své spolubojovníky nemůžete ovládat, hlavní je "filmový" zážitek za každou cenu.
    Multiplayer a kooperaci hra obsahovat nebude!

Teda nemohu si pomoct, ale čuchám čuchám zklamání jara 2015. Když vyšlo na Xbox 360 třeba takové Gears of War (nejsnáze srovnatelný titul), tak mělo také "nejlepší" grafiku té doby na konzoli, ALE dále podporovalo zábavnou kooperaci a bylo základem pro jeden z nejpopulárnějších Xbox 360 multiplayer titulů. Order: 1886 zatím působí jak technologické demo, ne plnohodnotný titul za 60 Euro. Myslím, že ty výkřiky Sony fanoušků (mimochodem, jak se líbí SonyGate *3*) o revoluci jsou docela unáhlené *1*
  • Jen tak mimochodem, chápu, že ty hraješ na pidi monitoru, tak ti pruhy vadí, ale já hraji na 50 palcové TV a věř tomu, že ti to přijde normální a ani si toho nevšimneš...
  • God-of-War
    Tohle bude bomba a tím to hasne. Ostatní ať si tu klidně brečí dál.,, Těžkej nezájem. :-*
  • God-of-War
    Tohle bude bomba a tím to hasne. Ostatní ať si tu klidně brečí dál.,, Těžkej nezájem. :-*
  • a presne kvôli tomuto som ti pôvodne nemal v pláne odpovedať, ale aspoň som rád a viem že sa bavím s debilom.
  • ty abys nepotvrdil, že PC-HRÁČI jsou gumy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit