Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní - The Order: 1886 je nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit
10.12.2014 | Petr Poláček
142 příspěvků
-
Multiplatforma je cesta do pekel. Nebude totiž spokojený nikdo. Jeden bude nadávat, že hra byla osekaná kvůli tomu druhému a ovladání taky nebude fungovat. Smižte se s tím že multi platformy prostě nebudou fungovat dokud do nich vývojáři nenarvou dost peněz a nebudou je dělat pořádně (zdravím Assassins Creed).
Já si třeba myslím, že je super že jsou exkluzivity pro kažadou platformu. Jasně rád bych si zahrál třeba X boxovou hru nebo DS hru ale prostě nemůžu. To ale neznamená, že budu plivat na ně jed. Ale bohužel tady na Games jsou lidi, kteří nepřenesou přes srdíčko, že může vyjít kvalitní hra na něco jiného než jejich MasterPC. -
To je vždy exkluzivní debata.
Jeden křičí, že má tohle a směje se dalšímu, že to nemá. A další křičí, že ten první zase nemá tohle a směje se mu, když on to má *15*
Neskutečný jak někdo má radost z toho, že něco je na jeho platformě extra a jinde to prostě nebude. Celkem sobecké. Kdyby bylo všechno všude byl by snad klid a každý by byl spokojen. A i na PC by jsi mohli zahrát tuhle perlu.
Proti gustu žádný dišputát. I když ta filmovost je šílená. Vždy to někoho bude maximálně bavit. -
HELE chytráku kolikrát už si to HRÁL podle tech kecu asi milionkrát a to není možný vid,Takže prestan si cucat kraviny z prstu.PAPA *11*
-
Order má vše, co by moderní hra měla mít. Nízký FOV, černé pruhy, lock 30 FPS a minimum interakce. Jestli někdy pořídím PS4, tak tohle bude hra, kterou okusím mezi prvními.
-
tak nezávid P(C)EJSKU
-
Ono jde spíš o to že to udělaj tak z*urveně že ty nároky uměle zvednou. *16*
-
Třeba bych ti dal palec nahoru, kdybych dokázal porozumnět tomu co píšeš :D
-
Posuzování kvality hry podle FOV je stejně dementní jako si myslet, že hra bude dobrá jen na základě toho, že bude exkluzivní na platformu, kterou vlastním.
-
Tak mi přijde, že většina lidí si kupuje PC jen proto, aby se mohla vysmívat menšině s konzolemi za to, že hrají konzolové hry na svých konzolích, zatímco oni hrají na konzolové hry na PC *1*
-
Zkus ještě zavřít ústa.
-
Vsak ja viem
-
Fakt divne napsany clanek. Jako by se autor uplne bal ho psat. Porad nejaka omluva, vymluva, nejasna vyjadreni.
-
No já teda nevim, graficky mě tan gameplay moc nezaujal, a zpracování postav a animací se mi zdá docela podivné. Plus to blbý FOV a stupidní rozlišení.. aspon vim že mi to na PC nebude chybět xD
-
No prave, ze na prd. Drviva vacsina ma 16:9 a preto by Order mohol byt v normalnom pomere...
Ale "filmovy zazitok" (aka nedokazeme to rozbehat v slusnych detailoch so slusnymi FPS, tak orezeme obrazovku) a podobne kraviny velia rozhodnym hlasom 30 FPS a cierne pruhy! -
Ty musíš být hrozně oblíbený, když všechny tvoje komenty mají automaticky kolem deseti plusů a oponenti mají mraky mínusů, bez ohledu na to, jakou trapárnu vypotíš. *1*
-
A jak daleko od té televize sedíš?
-
Naco ti je telka s takym pomerom stran? :-D
-
Typek na mix hudby :-D tak to mi je porovnanie...aha takze keby neexistovali torenty tak by moderna hudobna scena teda ani neexistovala? :-D... Ja ti poviem tak, kto je skutocny hudobnik ten si program kúpi, a 20 tisicovy nie je rozhodne urceny tuzemským dedinskym djom :-D
-
lol Pepaskocdopole ... za to bych okamžitě dával super ban. Multinicky zhouba diskuzí...
-
Hrozný jako Ryse to nebude. Není to tupá rubačka. Střílení tam maj udělaný docela dobře a bude tam minimálně pár zajímavých zbraní