Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní - The Order: 1886 je nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit
10.12.2014 | Petr Poláček
142 příspěvků
-
BĚHEM MINUTY JSEM DOSTAL -5 HLASŮ A ARENOTH +5. TAK TOHLE JE OPRAVDU PODEZŘELÉ. Nic proti mínusům, ale tohle mě zarazilo.
-
Jako jo, občas mam pocit, že konzole můžou i za to, že můj steak byl medium a já ho přitom chtěl medium rare, kyselo je moc kyselý, bramborák moc bramborovej a bylinky od ponikelský báby neproplácí VZP. Aby bylo jasno, jsem PC hráč a nejspíš vždycky budu, akorát prostě nechápu ty žabomyší války o to, která platforma je nadřazená všem ostatním.
-
Samozřejmě, že se spoustě lidí koupě konzole oplatí. Já to bral na svoji konkrétní osobu a pochyboval, zda se vyplatí mně. Vysokoškolák už nejsem a navíc není tolik exkluzivních her, co by mě zaujalo, tak právě proto nevím, zda se vyplatí mně. Za ostatní nemluvím.
Já nevím, ale přijde mi, že mě spousta lidí nepochopila a byl jsem obviněn, že tu píšu sáhodlouhé příspěvky o tom, proč je PC lepší, což vůbec nebyl můj záměr apod. Radši už se nebudu snažit psát něco rozsáhlejšího *1* -
Co to???? Já napsal, proč mi PC vyhovuje a konzole jsem nijak neurazil! A ano, tahle diskuze se vede v duchu pc vs. konzole, tak zapojovat se na jiné téma už ani nemělo moc smysl. Ale u tebe si myslím, že jsi ani můj příspěvek celý nečetl :-)
-
No ked si to zoberies pragmaticky,tak ak si kupis konzolu na zaciatku cyklu za nejakych cca 400e(snad aj menej trochu),co mas ako lepsiu graficku kartu a vydrzi ti minimalne 6 rokov s tym ze ku nej nemusis nic dokupovat,tak ak ma clovek aspon part time job pri vysokej skole tak ta ciastka je v ramci casu totalne miziva. Takze podla mna sa oplati.
-
"Bohužel se tu diskuze zase zvrhla v souboj konzolisti vs. pcčkáří, ale to mě nepřekvapuje." řekneš tohle a následně napíšeš sáhodlouhý komentář o tom proč je PC lepší... *16*
-
mě je to taky jedno, ať si hraje kdo chce na čem chce... Já osobně to jako hráč vidím takhle: hry vycházejí hlavně na konzole, hry mám rád, takže mám playstation... hry hraju 20.let a hraju na tom na čem jsou hry, což je momentálně playstation... takže si můžu stěžovat dokola na všechny minusy konzolí ale nakonec na tom doplatím jenom já sám, protože si zahraju buď špatné porty a nebo prd...
-
Heh pardon :) +1
-
Bohužel se tu diskuze zase zvrhla v souboj konzolisti vs. pcčkáří, ale to mě nepřekvapuje. Akorát mě tu zaujalo to vaše diskutování o exkluzivitách a názory, že když už někdo má peníze, tak ať jde do konzole.
Přiznávám, že tahle hra mě láká, celkem mě štve, že to nevychází na PC a nemám v úmyslu hru nějak shazovat jen kvůli toho, že nevychází na moji oblíbenou platformu. Však ať se hraním baví každý vlastník PS4, to mě netrápí. Jen je tu jeden zásadní problém. Kupovat konzoli kvůli jedné hry? A kolik se objeví dalších exkluzivit, které by mě zaujaly dost na to, abych si pořídil novou konzoli?
U ps 3 mě zaujalo pouze God of War, série Uncharted a Heavy Rain. Na xbox 360 pouze Gears of War.
Je to dost na to, abych si kupoval konzoli?
Upřímně PC preferuji, protože rád hraji střílečky, a i když jde myš připojit i ke konzoli, když si člověk dokoupí nějaké to příslušenství, tak nevidím důvod hrát to na konzoli, když mi to vyjde na PC a ještě i trochu levněji, jelikož nemusím platit Microsoftu ani Sony. A těch důvodů je více jako např. nostalgie, pohrávání si s grafickým nastavením a fakt, že PC není jen na hraní a nechci mít zaplou konzoli a PC zároveň, když mě napadne vypnout hru a skočit si na net nebo si něco vypracovat ve Wordu či Excelu apod.
A co se týče těch argumentů, že na klávesnici a PC jsou střílečky o ničem a páčky jsou lepší, tak to může říct pouze zaslepenec a úchylný jedinec :-) To, že to někoho baví hrát s páčkami, mně nijak nevadí, ale faktem je, že s myší se to vždy bude hrát lépe. A zase naopak hry jako God of War, Mortal Kombat, Devil May Cry se vždy budou hrát lépe na joysticku. Věřte mi, hrál jsem to na obojím a nikdy bych netvrdil, že takový Devil May Cry se mi hrál lépe na klávesnici a myši. To, že to jde v obou případech hrát na obojím na tom faktu opravdu nic nezmění. A já nemám nic proti konzolím, ale ti konzoloví zaslepenci mě trochu štvou :-) Ale to neznamená, že bych podporoval ty, co se za každou cenu snaží vyprovokovat hádku a uráží konzole.
Raději bych byl, kdyby se v diskuzích řešily samotné hry, než souboje platforem.
Na závěr bych to shrnul, že proti konzolím nic nemám, i když jsem PC hráč. Každý ať si hraje na čem ho baví a sám bych si i konzoli pořídil, ale nevím, jestli se mi to oplatí. Tolik exkluzivit zase nevychází a na zbytek mi PC postačí. -
Já myslím, že tohle je spíš tvoje přání než realita *3*
-
No to já raději barevné hry a právě ten evil within se mi hoooodně líbil, také alien isolation byl super... jak říkám v každém případě, se mi hra líbí a koupím si ji, mám rád 3rd akce... ale s tou grafikou tam prostě nechápu ten úžas a to nemyslím nějak špatně...
-
Ble EW přinejlepším průměrná hra. Tos mohl vybrat lepší příklad.
PS: díky bohu za šedavé odstíny, omalovánek už vyšlo dost -
Hmm, určitě si tu hru koupím, vypadá to zajímavě ale co se týká té grafiky, tak moc nechápu v čem je to nejhezčí hra? Připadá to jenom mě, že jsou barvy dost monotóní a je to jakési celé do svělto hnědo šeda... myslím, že evil wihin byl hezčí... nebo sem něco nevyděl?
-
LoL, proč mám tolik "plusek"? To mě zas někdo obviní z naklikávání. Né že bych si naklikávat nechtěl, ale fakt neumím obejít ten gamesáckej systém. Čestný bíbrovský vandirkšnovský, nic jsem si nenaklikal a ani na mě nereagujte, fakt mě nebaví tady pořád obhajovat konzolový hry. Uvidíme se v diskuzi o blizzardu
-
Jistě, potom si někdy zkus napsat na YT v diskuzi pod star citizen, něco o portu na konzole. LoL tě sežerou i s botama.
-
recenze ??
-
Než tu začneš něco plodit, bylo by dobré naučit se trošku česky.
-
Konečně zase něco zajímavého, o čem je radost číst. Recenze ok, nebudu slovíčkařit o špatném významu (špatně napsaném) některých vět. To je trošku pod mou úroveň.
Na UI se podle mne vývojáři stejně můžou vykašlat. Ve hře, kde je autoaim to stejně nikdo neocení při držení jednoho tlačítečka. Kdyby místo toho prodloužili hru na dvojnásobek herního času, to by bylo něco ;P -
Jak by PCčkáři prskali, kdyby měla vyjít nějaká PC exkluzivita na konzole? Hádám, že ti, kteří dokážou pochopit, že vydáním jejich exkluzivity po (třeba) roce na konzole se pro ně samotné vůbec nic nemění, vůbec nijak *1* Řekl tu někdo (třeba) Machinárium? *5*
-
Vojta_Ilavsky: Ok to je dobrý argument a to chápu. Pokud by jsi tohle řekl na začátku tak nemám problém. Tyhle hry, podobně jako Unchrated nebo Last of Us jsou super hry ale není důvod je hrát znovu. Příběh je tam to hlavní. A kromě MP a nějakých momentů to nemusí každého bavit hrát znova.