Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní - The Order: 1886 je nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit
10.12.2014 | Petr Poláček
142 příspěvků
-
Posuzování kvality hry podle FOV je stejně dementní jako si myslet, že hra bude dobrá jen na základě toho, že bude exkluzivní na platformu, kterou vlastním.
-
Tak mi přijde, že většina lidí si kupuje PC jen proto, aby se mohla vysmívat menšině s konzolemi za to, že hrají konzolové hry na svých konzolích, zatímco oni hrají na konzolové hry na PC *1*
-
Fakt divne napsany clanek. Jako by se autor uplne bal ho psat. Porad nejaka omluva, vymluva, nejasna vyjadreni.
-
No já teda nevim, graficky mě tan gameplay moc nezaujal, a zpracování postav a animací se mi zdá docela podivné. Plus to blbý FOV a stupidní rozlišení.. aspon vim že mi to na PC nebude chybět xD
-
-
tak nezávid P(C)EJSKU
-
-
lol Pepaskocdopole ... za to bych okamžitě dával super ban. Multinicky zhouba diskuzí...
-
Jaké procento hráčů má doma proboha HDTV s poměrem stran 21:9? Opravdu nechutný trend, který filmový zážitek nijak neumocňuje, akorát kazí ten herní! Zatím jediné, ale VÝZNAMNÉ mínus!!!
-
-
HELE chytráku kolikrát už si to HRÁL podle tech kecu asi milionkrát a to není možný vid,Takže prestan si cucat kraviny z prstu.PAPA *11*
-
Naco ti je telka s takym pomerom stran? :-D
-
-
No prave, ze na prd. Drviva vacsina ma 16:9 a preto by Order mohol byt v normalnom pomere...
Ale "filmovy zazitok" (aka nedokazeme to rozbehat v slusnych detailoch so slusnymi FPS, tak orezeme obrazovku) a podobne kraviny velia rozhodnym hlasom 30 FPS a cierne pruhy! -
-
Vsak ja viem
-
-
-
-
At ted k veci,hra vypada uzasne,a bude uzasna delaji to talentovani a snazivi vyvojari,jsou pod kridli vyvojaru god of war,takze hra urcite nudna nebude!
-
-
Než tu začneš něco plodit, bylo by dobré naučit se trošku česky.
-
-
Nevím, kdy se z hráčů stali uřvaný děti, který poplivou okamžitě cokoliv co vychází a poplivou hlavně to co je na platformu, kterou oni nevlastní. To je takovej problém říct mám doma PC ale THE ORDER se mi líbí ?
A pak je tu druhá skupina: OdbornÍcÍ, který mrknutím oka poznaj, jaký má hra antialiasing, že běží dva snímky pod 60 FPS a kolik polygonů má nos hlavního hrdiny.
Je to radost tyhle diskuze číst, to si pak člověk tady začne vážit lidí jako Ilusiveman, který mluvěj k věci. -
-
ja to rekl a vyfasoval za to 14 minusu od zdejsi konzolove komunity. tak ten problem je mozna trochu jinde..
rad zopakuji :) mam PC a THE ORDER se mi libi. ba dokonce premejslim kde si pujcim PS4 abych si ho zahral. stejne tak me laka Heavy Rain, Last Of Us, Beyound Two Soul, Metal Gear, Tekken a par dalsich. PS3 uz je levna, tak jsem premejslel, ze bych si ji koupil. ale asi to neudelam, protoze jen na ty pro me zajimave a dostupne hry (PC) bych potreboval asi tak 10x vice casu nez mam. proste jsou tu i jine veci nez hry..
-
-
A proc pisy,ze jediny co brzdi vyvoj her je nedostatek casu na danou hru a finance a hlavne finance je to ze za kazdy program at na fyziku,nebo grafiku,nebo puziti enginu se plati hrozna darda penez!Ale to pc scena nezna!Ponevdz to sosa z torrentu!Ale co by umel jejich pocitac,kdyby za vse meli platit,to uz nevidi.Znam typka co si stahnul program na mix hudby z torrentu tak je to supr,ale ze ten program stoji v originale 20tis,to uz ho nezajma.Kdyby neexistovali torrenty,tak pc je v rodine predrazena krabicka,ktera nic neumi,ponevadz by na ty programi nikdo prachy nemel!
-
-
NO vidiš a kvuly zlodějum se na PC spousta vecí ani nepodívá ,takže všichni PCčkári děkují tvemu zlodejskému kamosovy.
Takže moc DÍKY čorkaři -
-
Ja nejsem corkar,ale jen chci vyjadrit to,ze diky torrentum ma kazdy doma pc,nebyt torrentu tak pc je draha pixla na tetris,ponevadz vetsina programu stoji od 4 tis vejs.to by na plose moc vokynek s novejsimi programi moc nebylo.Asi tak
-
-
Typek na mix hudby :-D tak to mi je porovnanie...aha takze keby neexistovali torenty tak by moderna hudobna scena teda ani neexistovala? :-D... Ja ti poviem tak, kto je skutocny hudobnik ten si program kúpi, a 20 tisicovy nie je rozhodne urceny tuzemským dedinskym djom :-D
-
-
Tak abys vedel neco o hudbe pro pc!Takovej zaklad:Acid pro 7, 300 dolaru,music maker 50 liber a vis,steinberk kubase 15000kc,reason od swedu 400eur.
-
Za 20 tis?To je programek pro deti ,uplne jednoduchej,zakladni.Trochu pritlac!
-
Nekupi,to si kupi radsi nakou hmotnu vec,sluchatka atd.Never tomu kamo!
-
-
-
Pc melo nekdy ustupky v grafice?Ze pomlouvate konzole?Co efekty od envidia,nebo directx11,12,to jsou ustupky v grafice?Tak se jednou kouknete na testy vykonu grafickych karet,a ty karty taky jedou na max,a vic nevytahnou.Viz pc tuning.cz!Jsem konzolista a nestydim se za to,jinak next gen konzole jsou pripraveny velice dobre na multiplatformni tituli,zvladaji treba unreal4,directx11 i 12,podporu mattle,a dalsich vycurin,zalezi na vykonu operacniho systemu a jeho optimalizaci do systemu konzole,xbox ma obdobu windows8,ps4 ma orbis system.Bohuzel to bylo ve Wikipedii,ale uz to tam neni,tak to nemohu presne popsat open cl,ale jeste jiny prog.Jazyk.Podobne vycuriny co dela nvidia pro pc,to same dela naughty dog nebo ready ad dawn pro ps4.Kazdy dela svoje vychytavky,na vyvoj her to nema vliv.Kouknete na konzolista.cz na rodili v grafice uncharted4 vyvojari to tam ukazuji,masakr!kuze,vlasy,odlesky prirody v jeho ocich,mimika,ktera zvlada 800mimik,na ps3 to bylo kolem 300.Konzole nic nebrzdi,vse je jen na vyvojarich.Spis co brzdi vyvoj her,je nedostatek casu na danou hru,a finance.