Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: V Divinity Original Sin II zradíte své přátele a bude se vám to líbit
20.9.2016 | Václav Pecháček
37 příspěvků
-
Řekl chlapec z Ministerstva Zábavy...
-
a co ten trapný příběh?? Na to jste zapomněl?
Ten kýčovitý příběh byl snad to nejhorší, co se dalo najít. Pokaždé, když skočila řeč na "End of all time and universe is coming, because some Sorceress is getting too powerful" , tak jsem jenom obracel oči v sloup... -
váš pohled na hry je zdeformovaný až příliš častým hraním stupidního Call of Duty (a podobných her)
-
tak hratelně bylo původní Divinity Original Sin skvělé... jenom na příběhu by mohli zapracovat, ať to není zase až takový neskutečný opruz.
-
Jediný, kdo si tady na něco evidentně stěžuje jsi ty. Já se jen zasnil.
-
Larian nezklame. Na jedničce mi máloco vadilo. Snad jen nedokončený crafting a možná malé množství abilit a kouzel.
V dnešní době určitě jedno ze špičkových rpg. -
Tak i s tim co jsi napsal to vypada, ze jsi syn supermana. Tvoje stara na tebe bude rada, ze mas 2 prace, k tomu skolu a po tom vsem jsi jeste jednicka v posteli. Ja mam jednu praci a uplne mi to staci. Jelikoz pracuju, v druhe bych zkolaboval, a nenavidel bych sebe i tenhle svet, ale nejsem takovej borec.
Uz tak jsme otroci, ale co jsi si na sebe usil ty, to bych nechtel ani omylem. -
čili presne jako v reálnem živote že?
-
Nemyslím si, že brečí, že nemá čas hrát... já třeba čas hrát mám, ale rozhodně ne tak moc jako na škole :)
Takže s jeho příspěvkem souhlasím *5* taky bych chtěl víc času... a to mi steam píše, že hraju průměrně dvě hodiny denně -
Kdyz v pondeli vydelas to co ostatni za tyden tak mas 6 dni volna.
Nechapu kde je problem -
Jaky si to udelas takovy to mas, si nestezujte. remcani na to ze nekdo nema cas hrat skutecne miluju. Vzdycky se nekdo takovej najde kdo prijde nekam do diskuze brecet jak nema cas hrat protoze zije ten skutecny zivot. jako kdyby byl jediny na svete.
-
Měl jsem z toho podobný pocit. Byla to taková óda na rpg. Hra, ktera z pohledu kritika nema chybu (neco jako film ktery vyhraje tunu oskarů), ale pro prostého hráče, který chce proste jen hrát a bavit se, to zas taková zábava nebyla (stejne jako na ty oskarovy filmy se většinou moc koukat nedá). Ja to rozehral třikrát. Poprvé jsem na pátém levelu pochopil ze jsem si vytvořil nehratelnou postavu (to by se taky v dnešní době uz nemelo stat, ale hra asi pocita, ze hráč si přečte "Pet věci ktere je třeba znat nez se do toho pustíte" na netu jeste nez to začne hrat), podruhé jsem skončil na zacatku druhé mapy a potřetí, letos v létě, v půlce druhé mapy. Mi se ta hra jako taková libi, ale je hrozne zdlouhavé a proste mě nebaví ji hrat.
-
Jo ty prachy a to, že jsi si vrznul bude po smrti dělat velký rozdíl. *1*
-
Já třeba nemam děti, ale mam přítelkyni, dvě práce, školu..a nemam cas ani na to abych se jednou tydne podíval na zápas LM. Takze chápu Tvůj postoj. O prioritách to samozřejmě je taky, jak píse kolega, ale malo kdo chce umřít jako panic a bez peněz, takze nezbývá nez přesunout vztah a praci nad hry a sport
-
Dítě mám a priority právě taky. :) Podle mě tyhle hry vyžadují sezení alespoň 4 hodiny vkuse aby se do toho člověk dostal – a to nemám.
-
to zní opravdu zábavně *15*
-
zase, ak nemas male deti, cas si vies najst stale
je to len o prioritach -
BG 2 , přeju hezký den...
-
Akorát teda nesmíte mít kamaráda co když by jste mu zabili důležitou postavu tak řekne "s*ru na to, na h*vn* hra" a neodinstaluje to.
-
Proč dáváš do jednoho pytle akční a tahový RPG? U ME by se dalo ještě spekulovat, jestli se to dá vůbec počítat obecně do RPG žánru.