Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: V Divinity Original Sin II zradíte své přátele a bude se vám to líbit
20.9.2016 | Václav Pecháček
37 příspěvků
-
Osobně jsem se nedokázal u tohoto RPG přenést přes ten soubojový systém. Sice málokterá hra využívá v soubojích prostředí a elementy jako zrovna v Divinity, ale i tak mi tahový combat (což samozřejmě není hlavní složka u RPG) příjde nudný a po čase akorát tak zbytečně zdržující.
Obdivuji lidi co na takové záležitosti mají tu trpělivost. :D -
-
váš pohled na hry je zdeformovaný až příliš častým hraním stupidního Call of Duty (a podobných her)
-
-
tak hratelně bylo původní Divinity Original Sin skvělé... jenom na příběhu by mohli zapracovat, ať to není zase až takový neskutečný opruz.
-
je vidět že článek psal nekritický fanboy. Jednička byla docela ucházející, určitě to bylo jedno z nej rpg roku, ve kterém vyšlo, ale na špičky v žánru nemá. Za mně 8.5/10. Klady byly výborný soubojový systém, zápory neslaný nemastný příběh, malý a soubojema přeplácaný svět (4 mapy celkem), nelogické puzzly, nezvládnutý inventář, nevtipný humor.
Na dvojku se ale těším. Je důvod věřít, že bude ještě lepší než jednička - na scénáři dělá Avellone, Larian slíbil, že impové už tam nebudou, studio má zkušenosti z vývoje jedničky -
-
Které hry považuješ za ty špičky žánru? Jen tak pro zajímavost.
-
-
BG 2 , přeju hezký den...
-
-
Docela ucházející a jedna z nejlepších her toho roku v jedné větě?
-
-
Myslím, že v tohle případě to tak použít muže :P
-
-
Not in the mood for cheese? That excuse has more holes than a slice of this fine Gorgombert! *3*
-