Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: V Divinity Original Sin II zradíte své přátele a bude se vám to líbit
20.9.2016 | Václav Pecháček
37 příspěvků
-
stylizace mi nesedne, už v jedničce jsem se do toho nemohl ponořit, počkám na Torment.
-
-
Numenera bude mít možná ještě komplexnější systém tvorby postavy. Viděl sem video, kde někdo umřel hned na začátku hry na základě *volby*. *1*
-
-
to zní opravdu zábavně *15*
-
-
Řekl chlapec z Ministerstva Zábavy...
-
-
-
-
je vidět že článek psal nekritický fanboy. Jednička byla docela ucházející, určitě to bylo jedno z nej rpg roku, ve kterém vyšlo, ale na špičky v žánru nemá. Za mně 8.5/10. Klady byly výborný soubojový systém, zápory neslaný nemastný příběh, malý a soubojema přeplácaný svět (4 mapy celkem), nelogické puzzly, nezvládnutý inventář, nevtipný humor.
Na dvojku se ale těším. Je důvod věřít, že bude ještě lepší než jednička - na scénáři dělá Avellone, Larian slíbil, že impové už tam nebudou, studio má zkušenosti z vývoje jedničky -
-
Které hry považuješ za ty špičky žánru? Jen tak pro zajímavost.
-
-
BG 2 , přeju hezký den...
-
-
Docela ucházející a jedna z nejlepších her toho roku v jedné větě?
-
-
Myslím, že v tohle případě to tak použít muže :P
-
-
Not in the mood for cheese? That excuse has more holes than a slice of this fine Gorgombert! *3*
-
-
Mass Effect, Kotor, SW TOR atd. Kde se dá, tam hurá na temnou stranu *1*
"Dáme Vám milion, když střelíte přítele do nohy." "Pravé nebo levé?" -
-
čili presne jako v reálnem živote že?
-
Proč dáváš do jednoho pytle akční a tahový RPG? U ME by se dalo ještě spekulovat, jestli se to dá vůbec počítat obecně do RPG žánru.
-